Şimdi Ara

XBOX ONE İÇİN TELEVİZYONLARIMIZ (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
3
Favori
6.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xbox One

quote:

Orijinalden alıntı: loses

bence boyle konular yasaklanmalı bu forumda olan var olamayan var

Edit: hic kendi kişisel bir televizyonum olamadı Hala 23 " vga monitor

Olsa zaten bu mesajı atmazdın.

Dahi olabilme ihtimalin yuksek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung, LG, Philips gibi TV'ler estetik olarak çok güzel görünse, özellikle Samsung'un renkleri abartı derecede vivid olduğundan tercih edilse de, bence oyun için uygun değiller. Bir defa inputlag olayı oyuncunun başına gelebilecek en kötü olaylardan birisi. Sırf bol kontrast basılmış, vivid görünüyor diye Samsung alamam. LG 3D olayında milleti az kandırmadı, dikey olarak 1080p'nin aslında yarı çözünürlüğünde görüntü veriyor.

Bana kalırsa dünyanın en iyi TV'leri Toshiba'lar ve Sharp'lar ama bunların sağlam panelleri de ülkemize gelmiyor. O yüzden Sony'nin panelleri ülkemiz için en iyi tercih gibi görünüyor. Evet pahalı ve estetik anlamda bir Samsung, LG gibi görünmüyorlar ama gerek paneli, gerekse doğal renkleri ile ülkemizde alabileceğimiz en iyi oyun TV'leri. 3 yıldır 46" HX800 kullanan birisi olarak yeni TV alacak arkadaşlara Sony panelleri tavsiye ederim.

Unutmadan sağlam bir oyun TV'sini 3000 liradan aşağı pek alabileceğinizi de sanmıyorum. Oyun oynayacağım diyorsanız bir kenara 3000 TL'yi baştan koyun, sonra model beğenin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 6 Temmuz 2013; 10:49:00 >

• Samsung 46 inç D5500 full hd tv kullanıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 6 Temmuz 2013; 11:21:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

bildiğin gibi
    şunun gibi :

http://i1.ytimg.com/vi/xMtvvnbn3lg/maxresdefault.jpg

bu başlık hit olacak yeni nesilde ,,
    şimdiden ön sırada yerimi ayırayım

2k ve 4k tvlerin tanıtımı bu resim sanırım çoookk nostaljikmişş bee.. öyle böyle değil... çokk saol @hasreyt

kaç ekranlı tivin dostum..?
    bendeki emektar bu resmini bile bulucam derken 20 dakka hayatımdan ziyan oldu,resmi bile yok nette o derece

http://www.toprakevalet...k.asp?product=Seg+22855

@KAKÁ

galiba eklemeyi buldum teşekkürler @ScRyedd

Ha bunlari diyorsun..:)
    Ama bunlarin goruntu kaliteside bir LED'in altinda mualesef. Bencede dokunmatige gerek yok. Hele input lag seviyesini dusunemiyorum bile..:)

• Geçen kasım ayı gibi 40'' Samsung'u bu fiyata almıştım. Bunu da alabirim ilerde de bu fiyata denk düşer ise.

www.teknosa.com/urunler/110012290/samsung-46es6140-fhd-3d-led-lcd-tv-2-gozluk?from=suggestion&term=46es61&utm_source=emarsys&utm_campaign=Teknosacom05072013testHASAN&utm_medium=email&utm_content=2013-07-05+21%3A00%3A00&emst=TmDv8IoN0h_2407_5187_1

• quote:

Sevgili kardeşim, amacımız millete gösteriş yapmak değil, konsol için tv düşünen arkadaşlara yardimci olmaktır...

• İnput lag konusunda sony nin tv lerini öneririm w905 en iyilerden biridir yada hx850

• input lag süresi, yeni nesilde kaç olmalı? kesin bir bilgi varsa ona göre tv alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: VESRAP

quote:

Sevgili kardeşim, amacımız millete gösteriş yapmak değil, konsol için tv düşünen arkadaşlara yardimci olmaktır...

Konsol oyunculuğu var ise buna da güzel bir büyük ekranlı LED TV şart bence. İmrenen arkadaşlar var ise o onların bileceği iş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA
    şunu açıklığa kavuşturayım öncelikle.
    oyun modu ile pc modunda görüntü açısından hiçbir fark yok.var diyen adamında tv ayarları aynı değildir.

Bendeki B650 serisi Samsung Lcd Tv'de "oyun modu" aktif edildiğinde, input lag olmasın diye bazı ayarlar seçilemez oluyor; mesela 100hz de seçilemez oluyor.

Gerçi bu 100hz, 200hz, 400hz olayı biraz karışık. Her Tv'de aynı olumlu sonuçlar alınamayabilir ama bu mesajı, oyun modu ile bazı kısıtlamalar, farklar olabileceğini belirtmek için yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA
    şunu açıklığa kavuşturayım öncelikle.
    oyun modu ile pc modunda görüntü açısından hiçbir fark yok.var diyen adamında tv ayarları aynı değildir.

Bendeki B650 serisi Samsung Lcd Tv'de "oyun modu" aktif edildiğinde, input lag olmasın diye bazı ayarlar seçilemez oluyor; mesela 100hz de seçilemez oluyor.

Gerçi bu 100hz, 200hz, 400hz olayı biraz karışık. Her Tv'de aynı olumlu sonuçlar alınamayabilir ama bu mesajı, oyun modu ile bazı kısıtlamalar, farklar olabileceğini belirtmek için yazdım.

lg serisi için demiştim hocam zaten.

660 760 gibi tv ler bire bir aynı nerdeyse.

pc modunda keskinlik 20 ile oyun modu keskinlik 50 aynı.

oyun modunda çok seçenek çıkıyo ama ekrandan taşıyo tarama diyince oturuyo.

pc modunda öyle birşey yok.

oyun modundaki seçeneklerin çoğunuda zaten kapatmak zorunda kalıyoruz çünki kötü duruyo ozamanda.

birde led yerel karartma varsa mutlaka kapatın yoksa kafayı yersiniz benim gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 6 Temmuz 2013; 20:32:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: funner

İnput lag konusunda sony nin tv lerini öneririm w905 en iyilerden biridir yada hx850

Aynen w905 için en iyi input lag a sahip deniliyordu yanlış hatirlamiyorsam...

• Selamlar arkadaşlar.

Bende de 47LM615S var, nasıldır ? Hangi ayarlarda kullanmak lazım ? Kullanan arkadaşlar veya bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

quote:

İnput lag konusunda sony nin tv lerini öneririm w905 en iyilerden biridir yada hx850

Evet en düşük input lag süresi Sony W905 serisinde fakat onunda fiyatı şuan çok yüksek!
  • ASUS 24" VG248QE tavsiye ederim ne çok büyük ne çok küçük tam olması gereken boyutta 1ms ile süper bir deneyim sunuyor.
  • quote:

quote:

Evet w905 en iyilerinden samsung ve lg input lag konusunda zayıf sharp ın tv leride mükemmel ama çoğu tv si türkiyede yok geriye sony kalıyor w905 biraz tuzlu ama çok performaslı bir televizyon keza hx850 de fena değil bu konuda ama bulmak biraz güç
  • quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

input lag süresi, yeni nesilde kaç olmalı? kesin bir bilgi varsa ona göre tv alıcam

Olabildiğince az olmalıdır ki sorunsuz bir oyun deneyimi yaşayabilelim öncelikle samsung ve lg bu konuda zayıf 2013 tv lerini denemedim ama daha eski serileri bu konuda gerçekten kötü. Sony tv leri piyasanın en iyileri w905 modeli input lag sorununu ortadan kaldırıyor piyasanın en iyisi ama fiyatı biraz tuzlu ama tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

quote:

Olsa zaten bu mesajı atmazdın.

iSTEYEN İSTEDİĞİ MESAJI ATAR XBOXONE KARDEŞİM .YİNE UZAKLAŞMAKMI İSTİYOSUN HA ?!! :)
  • Beyler plazma neden tercih etmiyorsunuz, hem tepkime süreleri de çok düşük...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.