Şimdi Ara

XBOX ONE İÇİN YARDIM LÜTFEN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar bu akşam vatandan xbox one forza bundle paketini aldım.ilave olarakta fifa 15 kutulu oyun aldım
    ilk aldığım konsolda ses gelme sorunu ve güncelleme yapmama durumlarını yaşadım ve iade edip yenisi ile değiştirdim.
    yeni aldığım konsolada güncelleme yaptım ve cihazı açtım şükür
    fakat fifa yı taktım ve oyun sadece kick off modunda oynanıyor.diğer modlara giremiyorum,oyun menüsünde installation in progress %99 da takılmış durumda.
    ayrıca içinden gelen kodlu forza nın kodunu tanıttım ama hata veriyor,indiremiyorum(14 günlük gold üyeliği aktif ettim) arayüz yada işte diğer adıyla dashboard facia-kontroller facia (ps4 te kullanıyorum-onun gözünü seveyim)
    neyse xbox 360 ta oyunlar hdd ye falan yükleniyordu bundada böylemi acaba,nerde hata yapıyorum bilemedim,yardımcı olursanız sevinirim

• Bence konsolun internete bağlanma sorunu yaşıyor. NAT açmayı deneyebilirsin
  • Superonline mı kullanıyorsun farklı bir internet sağlayıcısı üstünden dene çözülecektir ya da port açtır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modem nat ayari yapili arkadaşlar .FIFA tam 7 saat te (CD si olmasına rağmen)yüklendi.forzada Xbox mağazadan iniyor.50 GB anca iner tabi.
    Oyunlari CD den mi oynayacagiz yoksa illaki tüm oyunu HDDye yukleyecekmiyiz?

• cd li olmasına rağmen nasıl o kadar uzun yüklenmiş olabilir garip. Ben fifa15 in digital download ını 6-7 saatte indirip kurdum. Oyun cdlide olsa hdd e yüklemek zorundasın. Ama bildiğim kadarıyla 1 tb hdd e kadar hard disk bağlayabiliyorsun. Sıkıntı olacagını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duddits11

cd li olmasına rağmen nasıl o kadar uzun yüklenmiş olabilir garip. Ben fifa15 in digital download ını 6-7 saatte indirip kurdum. Oyun cdlide olsa hdd e yüklemek zorundasın. Ama bildiğim kadarıyla 1 tb hdd e kadar hard disk bağlayabiliyorsun. Sıkıntı olacagını sanmıyorum.

Hdd si sorunlu olabilirmi acaba?

• fenomenimsi kullanıcısına yanıt
    Oyunu sil. Cihazın internet bağlantısını kesip oyunu tekrar yükle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.