Bildirim
Xbox One ile S farkı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hocam almisken s alın benim tavsiyem ben de 2.el 1 yıl garantisi devam eden one s aldım. Gayet memnunum. One da ssd yok diye biliyorum one s de ssd var. Misal rdr2 oynuyorum performansi gayet iyi. Dusunun rdr2 pc ekran kartlarını ağlatan bir oyun.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ssd şuan güncel hiç bir konsolda yokquote:
Orijinalden alıntı: ThomasAngelo89
Hocam almisken s alın benim tavsiyem ben de 2.el 1 yıl garantisi devam eden one s aldım. Gayet memnunum. One da ssd yok diye biliyorum one s de ssd var. Misal rdr2 oynuyorum performansi gayet iyi. Dusunun rdr2 pc ekran kartlarını ağlatan bir oyun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ssd filan yok sadece tasarim farlo var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kusura bakmayın arkadaşlar duzelttiginiz için sağolun. Yıllar sonra pc den konsola yeni geçtim biraz cahilim bu konularda :)
Televizyonun hdr destekliyorsa one s tavsiye ederim
Hem daha az alan kapılıyor
Hem de daha sessiz
One s 1300'e bulunabilir. Zaten o cihaza 1300'den fazla vermeyin. One ise 700-800 gibi rakama satılırsa ancak tercih edilebilir diye düşünüyorum.
1080p bir televizyonum var hdr gibi yeni teknolojiler yok o yüzden xbox one'ı da düşünüyorum ama oyun performansı açısından da bir fark varsa one s alabilirim. -
One S %7 daha güçlü. Ne derece fark yaratır sen karar ver.quote:
Orijinalden alıntı: deniz-06
1080p bir televizyonum var hdr gibi yeni teknolojiler yok o yüzden xbox one'ı da düşünüyorum ama oyun performansı açısından da bir fark varsa one s alabilirim. -
ben zamlardan önce dijital sürümü çift kollu 1400 tl ye aldım.
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Ssd şuan güncel hiç bir konsolda yok
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X