Şimdi Ara

Xbox One ile S farkı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Game pass ile oyun oynamak için 2. el bir konsol almayı düşünüyorum.Xbox one 1000 lira civarına bulunabilirken One s fiyatları 1700tl civarında.One almanın ne gibi dezavantajları olur?Bilgi verirseniz sevinirim.İlk defa konsol alacağım.

• Hocam almisken s alın benim tavsiyem ben de 2.el 1 yıl garantisi devam eden one s aldım. Gayet memnunum. One da ssd yok diye biliyorum one s de ssd var. Misal rdr2 oynuyorum performansi gayet iyi. Dusunun rdr2 pc ekran kartlarını ağlatan bir oyun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThomasAngelo89

Hocam almisken s alın benim tavsiyem ben de 2.el 1 yıl garantisi devam eden one s aldım. Gayet memnunum. One da ssd yok diye biliyorum one s de ssd var. Misal rdr2 oynuyorum performansi gayet iyi. Dusunun rdr2 pc ekran kartlarını ağlatan bir oyun.
    Ssd şuan güncel hiç bir konsolda yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ssd filan yok sadece tasarim farlo var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayın arkadaşlar duzelttiginiz için sağolun. Yıllar sonra pc den konsola yeni geçtim biraz cahilim bu konularda :)

• Televizyonun hdr destekliyorsa one s tavsiye ederim
    Hem daha az alan kapılıyor
    Hem de daha sessiz

• One s 1300'e bulunabilir. Zaten o cihaza 1300'den fazla vermeyin. One ise 700-800 gibi rakama satılırsa ancak tercih edilebilir diye düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1080p bir televizyonum var hdr gibi yeni teknolojiler yok o yüzden xbox one'ı da düşünüyorum ama oyun performansı açısından da bir fark varsa one s alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz-06

1080p bir televizyonum var hdr gibi yeni teknolojiler yok o yüzden xbox one'ı da düşünüyorum ama oyun performansı açısından da bir fark varsa one s alabilirim.
    One S %7 daha güçlü. Ne derece fark yaratır sen karar ver.
  • ben zamlardan önce dijital sürümü çift kollu 1400 tl ye aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.