Şimdi Ara

Xbox one ile uyumlu 7.1 Kulaklık Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumun kulaklık bölümünüde takip ediyorum ama Xbox one ile uyumlu surround 7+1 DTS destekleyen kulaklık önerisinde bulunabilecek olan var mı?

Neredeyse tüm surround 7+1 kulaklıklar kulaklıklar Usb ile kullanılıyor. Bu kulaklıkları Xbox one ile kullanabilme şansımız nedir.

• Logitech G533
    Astro A50
    Steel Series Siberia 800
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Logitech G533
    Astro A50
    Steel Series Siberia 800

Logitech G533 usb arayüzüne ve ayrı bir programa sahip. Sadece Windows ile uyumlu. Yani bilgisayar için üretilmiş bir kulaklık. Sanal surround yapabilir fakat xbox one den gereçek 7+1 dts ses alamaz.

Astro A50 ve Steel Series Siberia 800 konsolun yanına alınacak kulaklıklar değil. Kulaklığım var bu kadar para verdim bari yanına birde konsol alayım oyun oynayayım denilecek fiyatları var.

Bu arada cevabım sizde değil üreticilere.
  • 000hasan kullanıcısına yanıt
    Kablosuz son teknoloji kulaklık istersen 300$’ı gözden çıkartacaksın bence pahalı değiller.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam

Kullanım kolaylığı ve konforu için Astro 50 nin sonversiyonunu tercih edebilirsiniz.
  • quote:

Kablosuz son teknoloji kulaklık istersen 300$’ı gözden çıkartacaksın bence pahalı değiller.

300 doların üzerine biraz daha para koyarak beş yıldızlı DTS destekleyen amfi alınabilir.

Xbox One'nin 300 Euro gibi bir rakama satıldığını düşününce bana fazla geldi.

Tabikii bu iş bir zevk ve para meselesi.

Bu kadar verecek parası olan keyifince kullansın. Diyecek bir lafım olmaz.
  • 000hasan kullanıcısına yanıt
    Dostum kablosuz olunca fiyat uçuyor tabii biz usa da yaşayan adama göre kur farkından dolayı 3 katı fazla para verıyoruz ben yurt dısında yaşayan biri için ucuz demek ıstedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dostum kablosuz olunca fiyat uçuyor tabii biz usa da yaşayan adama göre kur farkından dolayı 3 katı fazla para verıyoruz ben yurt dısında yaşayan biri için ucuz demek ıstedim.

Oda doğru tabiiki biz bu açıdan çok şanssısız.

Kur farkı yanında kendi getiren bile olsa böyle özellikli bir şey için 3 katı etiket yazıyor.

En azından uyumlu olanlar yada olabilecekler hakkında bilgim oldu teşekkürler. Satınalabilme konusu ayrı mevzu.
  • Bende ps4 için benzer arayıştayım , mantığımda aynı 1000 tl ilk makinaya alacağım kulaklık 200 tl yi geçmemeli bence, trust lar nasıl uygun fiyatlı modelleri var 100 tl gibi , anlayamadığım kendimce dandik marka kabul ettiğim markaların oyun kulaklıklarımda epey fiyatlı logitech ile benzer fiyatları var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.