Şimdi Ara

Xbox One Kod Kullanim Hata

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kodu girdikten sonra normalde onay ekranina gecmesi gerekirken kod girdikten sonra burada kaliyor. cesitli browserlarda cerez sildim denedim ama ayni durum. telefon ve konsoldanda olmuyor ayni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Secondvirus -- 11 Ağustos 2017; 0:44:21 >

• Dün aynı sorun banada oldu giremedim kodu bı turlu
    edit:hala kullanamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proudmoore117 -- 10 Ağustos 2017; 14:14:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chrome a browsec kurup ingiltere veya amerika seçip tekrar denersen çözülebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 10 Ağustos 2017; 14:33:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5150 III

chrome a browsec kurup ingiltere veya amerika seçip tekrar denersen çözülebilir...

malesef olmadı,bugune kadar sorunsuz alabiliyordum halbuki :/
  • Telefon destek hattını arayıp kodu girmelerini sağlıyorsun oluyor. Ben Yurtdışından aldığım 15 aylık live kodumu (175Tl ye geldi) bu şekilde işlettim. Bu arada gönderdiğin resimde kullanacağın kod gözüküyor, uyanığın biri çıkıp dediğim gibi telefon ile kodu kullanmaya kalkarsa şaşırma :)
  • Secondvirus S kullanıcısına yanıt
    Kardeş kodu konsoldan neden girmiyorsun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsoldada ayni sorun var. Bende de hala sorun düzelmwdi. Canli destek ile konustum kendileri bile cözemedi durumu. Aldigim yer xboxbug sonra tekrar dene diyor. Microsofttan mail geldi modeme reset at tekrar dene dedi. Koskoca microsoftun cözümüne bak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Girdiğin kod ne gold üyelik filan mı?

• Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Magazaya gir. Orada kod gir bölümü var

Evet 14günlük gold. Trial hediye kod.

Şuan gold üye değilsin değil mi yoksa kod çalışmaz zaten. Birde kodu hangi ülkeden aldıysan kodu girerken o bölgenin mağazasına bağlanıp radeem et.

Gold degilim ama normaldede gold degilken alip yapiyordum. Her zman aldigim yerden alip kullanmayi denedim. 3hesabim var 3üde bu noktada kaliyor. Kod almanya hesaplarda öyle. Cin hongkong falanda mo denesem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Secondvirus

Gold degilim ama normaldede gold degilken alip yapiyordum. Her zman aldigim yerden alip kullanmayi denedim. 3hesabim var 3üde bu noktada kaliyor. Kod almanya hesaplarda öyle. Cin hongkong falanda mo denesem.

Destekle görüştüm,ilk önce hesapta sadece bir adres olmasını istedi ,Türkiye den Rus Store'a geçip oyun almıştım,o adresi silmemi istedi , sildim ve düzeldi.

• En son yeni kullanıcı açtım adres kaydettin,bölge de doğru yinede dönüp duruyor namıssız.

• SonForum kullanıcısına yanıt
    15 aylık gold 175 tl iyi fiyatmış hangi siteden aldın acaba?
  • dynamic09 kullanıcısına yanıt
    mayıs ayında cdkeys üzerinden almıştım, şimdi durum ney bilmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.