Şimdi Ara

Xbox One Kontrolcüsünü PC'de kullanın (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
439
Cevap
11
Favori
27.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elbiskuha

quote:

Orijinalden alıntı: oasisi

Teknosa'da 99,50'den satışa sunulmuş. Az önce sipariş geçtim bende. Pc de fifa 15 için kullanacağım çoğunlukla. Umarım pişman olmayız :)

bende bu indirimde iken 7-8 tane aldım.2 tanesi kendime diğerlerini satıyorum.isteyen olursa ucuza bırakırım.açılmamış kutu.

http://support.xbox.com/en-US/xbox-one/accessories/controller-pc-compatibility

quote:

Note For your controller to work with your PC, it needs to be connected using a micro-USB cable. It will not work wirelessly with your PC.

burada hala kablosuz çalışmaz diyor.öyle olsa driverı yayımlanmaz mıydı?

Bende söyledim fakat support centerdaki hatun benle iddialaşıyor çalışıyor diyip duruyor o yüzden teredütte kaldım.

• Arkadaşlar aşağıda bulunan ürünün içinde USB Kablo bulunmakta mı?Yani yarın bu ürünü alıp gelsem pc ye bağlasam Pes 2015'de otomatikman oynayabilir miyim?

Eğer içinde USB Kablosu yoksa ise satıcıya ne demeliyim nasıl bir kablo olması gerekmekte?

• kablo yok o üründe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzshan

Arkadaşlar aşağıda bulunan ürünün içinde USB Kablo bulunmakta mı?Yani yarın bu ürünü alıp gelsem pc ye bağlasam Pes 2015'de otomatikman oynayabilir miyim?

Eğer içinde USB Kablosu yoksa ise satıcıya ne demeliyim nasıl bir kablo olması gerekmekte?

http://www.teknosa.com/urunler/125084845/xbox-x1-wireless-controller-konsol-aksesuar

Dostum telefonun androidse galaxy s3 discovery s4 gibi cihazların kabloları oluyor ince v3 kablo 5 lira telefoncularda zaten hepsi aynı kablo.

• Dostum ürün zaten PC de kablosuz çalışmıyor. Kablo takılıyken pile gerek yok yazmışsın. Bu gerçekten böyleyse çok iyi olur. Boşu boşuna pil derdine girilmez. Play and charge kit tarzı birşey almanında manası yok sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaniCalifornia

Dostum ürün zaten PC de kablosuz çalışmıyor. Kablo takılıyken pile gerek yok yazmışsın. Bu gerçekten böyleyse çok iyi olur. Boşu boşuna pil derdine girilmez. Play and charge kit tarzı birşey almanında manası yok sanırım.

Evet pil sorunu olmuyor en azından ayrıca hafifliyor içinde pil yokken fakat yakında çıkacakmış kablosuz desteği.
  • Sağol bilgiler için. Rahatlattı bu olay açıkçası.
  • Ben aldım kablolu iki ay kullandım ve sonra karar verdim aldım kargo da ama o aldığım kolu pc de oynadım o kolla xbox one konsolunda kullanabilirmiyim acil yardım lutfen

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Xbox kolu PC ve ya XBox One farketmez. Her ikisinde de çalışır.
  • tavsiyem one kolu yerine 360 kolu alın hem ucuz hemde daha ergonomik
  • Bugün konya media markta gittiğimde xbox one gamepad e baktım oranın sorumlu elemanı yanıma damlayıp sorunca pc için baktığımı söyledim. Eleman bu pc de çalışmaz demez mi . Ben de çalışyor dedim. Yalnız n11 de windows uyumlu xbox one görünce acaba dedim .emin olamayınca almadım..üzerindeki kutuda wireless controller yaxan yani her tür xbox one gamepad kablo çıkmasa bile pc de çalışıyor değilmi.konudan anladığım kadarıyla çalışıyor..Yalnız şu var ki bu ülkedeki teknoloji mağazalarında çalışan elemanların çoğunluğu satmaya çalıştığı üründen bihaber..yazık yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 12 Mart 2015; 20:56:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_inside

Bugün konya media markta gittiğimde xbox one gamepad e baktım oranın sorumlu elemanı yanıma damlayıp sorunca pc için baktığımı söyledim. Eleman bu pc de çalışmaz demez mi . Ben de çalışyor dedim. Yalnız n11 de windows uyumlu xbox one görünce acaba dedim .emin olamayınca almadım..üzerindeki kutuda wireless controller yaxan yani her tür xbox one gamepad kablo çıkmasa bile pc de çalışıyor değilmi.konudan anladığım kadarıyla çalışıyor..Yalnız şu var ki bu ülkedeki teknoloji mağazalarında çalışan elemanların çoğunluğu satmaya çalıştığı üründen bihaber..yazık yani

Çalışıyor hocam kendi bilgisayarımda kullanıyorum yalnız wireless desteklemiyor şu anda micro usb ile bağlaman lazım pc ye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathFor81

tavsiyem one kolu yerine 360 kolu alın hem ucuz hemde daha ergonomik

Tam tersi kendim yıllarca 360 kolu kullandım one koluyla 360 kolu arasında çok fark var bunu söylesem anlayamazsınız sadece kullanınca anlarsınız o analogların hassasiyatı daha sağlamlığı güven hissi vermesi gibi gibi , illede kablosuz oynucam diyorsanız 360 tabiki ama tavsiyem one kolu bi başka şuana kadar kullandığım en kaliteli kontroller diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxy77

quote:

Tam tersi kendim yıllarca 360 kolu kullandım one koluyla 360 kolu arasında çok fark var bunu söylesem anlayamazsınız sadece kullanınca anlarsınız o analogların hassasiyatı daha sağlamlığı güven hissi vermesi gibi gibi , illede kablosuz oynucam diyorsanız 360 tabiki ama tavsiyem one kolu bi başka şuana kadar kullandığım en kaliteli kontroller diyebilirim.

LB, RB tuşlarının sert olması (haddinden fazla sert hemde) dışında benimde çok memnun olduğum bir gamepad. Analogların küçük ve kaymaz köşelere sahip olması tüm kontrolün sende olmasını sağlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• F710 dan sonra bunu aldım ...açıkça arasında kalite farkı çok fazla ..F710 hantal düğmelerinden sonra ilaç gibi geldi..metro last light redux da deniyorum...gerçekten harika alet yapmışlar..bende ps 4 de var..Ds4 den çok daha iyi bir gamepad...parasına kesinlikle değer..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çürük Kemik

quote:

Orijinalden alıntı: Noxy77

quote:

LB, RB tuşlarının sert olması (haddinden fazla sert hemde) dışında benimde çok memnun olduğum bir gamepad. Analogların küçük ve kaymaz köşelere sahip olması tüm kontrolün sende olmasını sağlıyor.

aslında lb rb tuşları sert değil sadece çapraz basmak için öyle aslında çapraz basarken sertliğini hissetmiyosunuz bile.

• Capraz nasil basacaz bir turlu bulamadım
    Fotograf varsa gonderir misiniz?
    Veya ingilizce adi nedir bunun internetten bakayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısından bende aldım tek eksi yönü wireless olarak kullanılamıyor, Xbox controller'ın ergonomik yapısı PS 4 controller'dan daha iyi, 2015 sonuna doğru PC için wireless adaptörü çıkacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Capraz nasil basacaz bir turlu bulamadım
    Fotograf varsa gonderir misiniz?
    Veya ingilizce adi nedir bunun internetten bakayım

https://www.youtube.com/watch?v=RF-smJELJ4A

belli bi kör noktası var zamanla parmak alışıyor zaten ben çok rahat oynayabiliyorum aynı sıkıntı bendede vardı çok zor basıyodum ilk zamanlar ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

Aynısından bende aldım tek eksi yönü wireless olarak kullanılamıyor, Xbox controller'ın ergonomik yapısı PS 4 controller'dan daha iyi, 2015 sonuna doğru PC için wireless adaptörü çıkacakmış.

aynen şuanki tek eksiklik wireless olmaması umarım yakın zamanda çıkar çünkü cidden çok kaliteli PS4 elimde olmasına rağmen PS4de bu kontrolleri kullanıyorum daha rahat ds4'den.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.