Şimdi Ara

Xbox One Kontrolcüsünü PC'de kullanın (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
439
Cevap
11
Favori
27.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

ps4 de xbox controlleri calışıyor mu

evet çalışıyor fakat xbox one'de DS4 çalışıyormu bilmiyorum.
  • CronusMax mı kullanıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

CronusMax mı kullanıyorsunuz

evet zaten tak çalıştır çalışacağını hiç sanmam ikiside rakip firma öyle bi güzellik yapmazlar sanırım.
  • Kolda kapatma tuşu ve USBde güvenli çıkar seçeneği göremediğimden direkt kabloyu çekerek çıkartıyorum, bir sorun olmaz herhalde.
  • Microsoft şu joystick'in d pad kısmını Logitech F710 gibi yapsa anında alırım.. Joysticki bi tek pcde ve Fifada kullandığım için benim için Çok önemli bu durum.. Sırf bu yüzden x-one gamepadi sevmiyorum ve almıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 20 Mart 2015; 9:30:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu alttaki keypad'i pc'de kullanabiliyormuyuz?

www.amazon.com
    Amazon.com: Ortz® Xbox One Controller Keyboard - 2.4ghz Wireless Mini Bluetooth Qwerty KeyPad Adapter for Xbox One Game Controller - Best Text Messenger for Xbox One - Black: Video Games
    http://www.amazon.com/dp/B00TGK062W?psc=1
  • Böyle bişey çıkmış wireless olarak oynayabilmek için. Tecrübe eden oldu mu acaba?

Windows Central
    Xbox Wireless Adapter for Windows revealed
    http://www.windowscentral.com/xbox-one-controller-wireless-windows-10-pc-adapter-fall

• quote:

Orijinalden alıntı: APOLL0

Böyle bişey çıkmış wireless olarak oynayabilmek için. Tecrübe eden oldu mu acaba?

http://www.windowscentral.com/xbox-one-controller-wireless-windows-10-pc-adapter-fall

Daha satışa çıkmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablosuz kullanmak icin aparati da cikmadi bir turlu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda kullandığım gamepad Logitech F710 fakat son birkaç aydır RT tuşu tutukluluk yapıyor ve işlevini yitirmiş durumda.Sırf bu yüzden yeni bir gamepad alacağım ve bu büyük ihtimalle Xbox One gamepadi olacak.2 tane site buldum,hangisinden almalıyım sizce?

www.syd.com.tr
    Syd.com.tr | Dji | GoPro | Nintendo | Xbox | PlayStation |
    http://www.syd.com.tr/XB1-XBOX-ONE-WIRELESS-CONTROLLER,PR-829.html

• www.amazon.com
    Amazon.com: Microsoft Xbox Wireless Adapter for Windows 10: Video Games
    http://www.amazon.com/Xbox-Wireless-Adapter-Windows-One/dp/B00ZB7W4QU/ref=pd_bxgy_147_img_y/189-0243899-2553872

31 Aralık 2015'de geliyormuş ancak fiyat bir adaptör için 25 Dolar Uçuk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBeast15

Şu anda kullandığım gamepad Logitech F710 fakat son birkaç aydır RT tuşu tutukluluk yapıyor ve işlevini yitirmiş durumda.Sırf bu yüzden yeni bir gamepad alacağım ve bu büyük ihtimalle Xbox One gamepadi olacak.2 tane site buldum,hangisinden almalıyım sizce?
    http://www.ucuzbudur.com/xbox-one-kablosuz-kol-wireless-controller-pc-uyumlu-microsoft-garantili-urun104580.html
    http://www.syd.com.tr/XB1-XBOX-ONE-WIRELESS-CONTROLLER,PR-829.html

ikiside aynı ürün, ben ucuzbudurdan aldım ekstra sadece mini usb kablosu çıkıyor pc için ama herhangi bi kabloylada çalışıyormuş zaten, syd dende alabilirsiniz yakında wireless için gerekli cihazı alırken kullanırsınız aradaki farkı

• X box joystick oyun kollarını almayın analog hemen bozuluyor kullanım itibarıyla zaten analog üzerinden oynamak için yapılmış ben bir hata yaptım ve aldım 6 gün içinde analogu bozuldu. Bana kullanmasını bilemeşsin diyenler olabilir size şunu söylemek isterim ki elimde 8 sene boyunca kullandığım ps2 kolları var ve hala kullanıyorum. Bu yzüden almadan önce bir kez daha düşünün.

• Üstteki mesajı cidden gülerek okudum Elektronikte herkes bir başkası kadar şanslı olmayabilir, bu kendinize denk geldiğinde b*k atmamak gerekir Şimdi bende kendi açımdan bakarsam; Xbox360 kablolu gamepadini 6 seneden fazla kullanıyorum buda yeterince dayanıklı ve kaliteli bir ürün ortaya konduğunu gösterir
  • Deathbringer kullanıcısına yanıt
    Benimde 4 yıl oldu ah bir ucuz olsa düşünmeden xbox one olanını alacağım da çok pahalı alıcısiyla 200 liraya dayanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

X box joystick oyun kollarını almayın analog hemen bozuluyor kullanım itibarıyla zaten analog üzerinden oynamak için yapılmış ben bir hata yaptım ve aldım 6 gün içinde analogu bozuldu. Bana kullanmasını bilemeşsin diyenler olabilir size şunu söylemek isterim ki elimde 8 sene boyunca kullandığım ps2 kolları var ve hala kullanıyorum. Bu yzüden almadan önce bir kez daha düşünün.

Xbox 360 wireless controller'ı 5 yıldan beri kullanıyorum. Bir kez duvara fırlattım, bir kez yumruk attım, bir kez de çok ciddi düşürdüm. Bunlara rağmen çok iyi çalışıyor. Ayrıca hemen hemen her oyuna direk uyumlu olduğu için ayar bile yapmıyorsunuz. Sadece sol analog biraz aşındı ama ben hep gamepad ile oynuyorum ve bu zamana kadar böyle bir şey olması gayet normal. Alırken diğer gamepadlere nazaran görece daha pahalı olduğu için çok düşünmüştüm ama bir kere aldım ondan sonra logitech gamepadlerin filan ne kadar hikaye olduğunu anladım. (Dualshock gamepadler de çok iyi ama çoğu pc oyununda uyum sorunu olduğu için en iyisi xbox controller) Analoglar ise gayet hassas. Diğer gamepadlerin analogları ile hassas komutlar veremiyorsunuz. Xbox controllerde ise L2 R2 tuşları bile hassaslık özelliği taşıyor yani siz ne kadar basarsanız o kadar gaz veriyor veya fren yapıyor. Analogları ne kadar iterseniz ona göre yön veriyor. Microsoft'dan nefret eden biri olarak tek sevdiğim ürünleri gamepadleri. Bu arada eğer gamepad ile oynarken standart yön tuşları tercih ediyorsanız eğer yani analogları kullanmayı sevmiyorsanız o zaman almayın alışamama sorunu yaşayabilirsiniz. Analogları tercih eden bir yapınız var ise özellikle Pes, Fifa ve Nba 2k oyunlarında mest olacaksınız.

Xbox One controller ise çok daha iyi. Durumunuz varsa kesinlikle almalısınız. Bir yıl içinde 3-4 tane gamepad değiştirmek yerine bir tane alın sağlam alın yıllarca oynayın.

• wireless adaptörü kovalıyrum, kablolu bağlıyorum ama kablosuz için adaptör bir türlü 25 usd seviyesine yakın satan görmedim
  • wireless adaptörü kovalıyrum, kablolu bağlıyorum ama kablosuz için adaptör bir türlü 25 usd seviyesine yakın satan görmedim
  • Bi türlü düşmedi fiyatı amazondan alacağım alıcılı olanı ama 70 dolar da çok ya
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.