Şimdi Ara

Xbox One Monitör

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim hali hazirda bit Xbox One konsol var ancak televizyonu benden çok Hermes kullandigi icin aleti kullanamiyorum masaustu bilgisayarin bi monitoru var ama o DA cok cok cok eski be... Sonic olarak Xbox One ile oynadigimi hissetirecek ve col pahali olmayan bi monitor ariyorum. Soyliyeceginiz her set benim icon onemli
    Simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefon cevirmis orda sonic diye bir sey yok o son olarak

• bütçe nedir ?
  • En fazla 700 olursa iyu olur ama o butceyle Xbox one oynadigini hissedemezsin dersen biraz daha biriktirebilirim. Sen bana kaliteyi hissedebilecegim en uygun fiyatli monitoru soylersen super olur

• Konuya göz atın, ilk mesajı okuyun öncelikle

http://forum.donanimhaber.com/m_61407655/tm.htm
  • off çok uzun üşendim lütfen tavsiyede bulunur musunuz ya ds asıl okumam gereken yeri direk söylerseniz
  • Ben Eizo tavsiye ederim. Foris FS2333 veya FG2421. Bütçenizi biraz daha yukarı çıkarabilirseniz FS2333 alabilirsiniz. Diğer model pahalı(1.400 TL).

Temiz ikinci el bulabilirseniz Philips 27" 273E3LHSB/00 tam bir Fiyat/Performans ürünüdür..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox One S 500GB
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Ben Eizo tavsiye ederim. Foris FS2333 veya FG2421. Bütçenizi biraz daha yukarı çıkarabilirseniz FS2333 alabilirsiniz. Diğer model pahalı(1.400 TL).

Temiz ikinci el bulabilirseniz Philips 27" 273E3LHSB/00 tam bir Fiyat/Performans ürünüdür..

söylediğiniz ürünler biraz pahalı .. Acaba daha uygun fiyata alıp da dediğim gibi xbox one oynadığımı hissetirecek monitör yok mu?
  • Dedigim konuya butcenizi ve kullanim amacinizi belirtin. Tavsiye gelecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knighton

quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Ben Eizo tavsiye ederim. Foris FS2333 veya FG2421. Bütçenizi biraz daha yukarı çıkarabilirseniz FS2333 alabilirsiniz. Diğer model pahalı(1.400 TL).

söylediğiniz ürünler biraz pahalı .. Acaba daha uygun fiyata alıp da dediğim gibi xbox one oynadığımı hissetirecek monitör yok mu?

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-vx239h-genis-ekran-ips-led-monitor.html

Bu herseye yeter. Panel ips oldugundan en canli goruntu bunda olur. İsterseniz daha kucuk boyutlu alirsiniz butceye dokunmaz ancak bakmaniz gereken ozellikler hdmi girisi olmasi, ses cikisi olmasi, panelinin iyi olmasi gibi ozelliklerdir. Askı aparati uyumlu istiyorsaniz da ona gore bakacaksiniz.
    Benim onerim budur. 5ms gecikme var yazar ancak hissettirmez.
    ips te gercekten canlılık digerlerine gore bariz oluyor. İyi kontrast iyi renk her zaman iyi goruntudur benim gozumde. İsterse 4k olsun siyah ekrani gri veren ve odayi aydinlatan panel çöptür bence.
    Bence yerinde bakmanizda da fayda var. Gidin bakin ips panellere bakmak istiyorum diyin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.