Şimdi Ara

Xbox one monitör önerisi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar, yakın zamanda xbox one almayı düşünüyorum. öğrenci olduğum için (televizyon ile aram olmamasından da ötürü) tüplü televizyon kullanıyorum. dolayısı ile oyun konsolu için yetersiz. ve gömülü hoparlör olan uygun fiyata bir monitör buldum fakat bu konudaki cehaletimden ötürü sizlerin yardımına ihtiyacım var.

bulduğum monitör ise şudur;http://www.teknosa.com/urunler/125020607/philips-200v4lab-19-5-lcd-led-backlight-monitor#url

yeterli midir? eksikleri nelerdir? nasıl tamamlanabilir ve sizlerin önerileri nelerdir.

yapacağınız her öneri bana çok faydalı olacaktır. şimdiden yardım eden arkadaşa sayısız kere teşekkürler.

• Oncelikle fullhd oynayamayacaksiniz onu soyleyeyim. Butceniz bu kadar ile sinirliysa fullhd bir monitor bakın, hoparlor vs olmasin vga girisi olsun sesi kablodan alirsiniz.
    İkinci ele de bakabilirsiniz, internet kafe degil de ev ortaminda kullanilmis tertemiz ve hdmi girisili monitor bulursunuz.
    Hdmi girisi goruntu kalitesi icin onemlidir. Hdmi dan hdmi a baglanti yaparsiniz hem ceviriciye vs gerek kalmaz.
    Ancak vga girisli bir monitor bulursaniz en az 30 tl de hdmi to vga ceviriciye para verirsiniz, hdmi girisini vga ya cevirir ve yaninda da 3.5mm stereo cikistan ses alirsiniz.
    Para sizin, secenekler bunlar.
    Benim onerim ikinci el evde kullanilmis hdmi girisili ve stereo cikisiolan 350tl yi gecmeyecek fullhd bir monitor. Veya muadili sisıfır bir monitör.

Bütçeniz buysa gayet uygun bir monitör seçmişsiniz. Rahatlıkla oynatır oyunları. bende 6 ay kadar 19.5'' ekranda ps3 oynadım vga girişliydi. sorun yaşamadım ancak dediğim gibi fullhd açmaz. 1600x900 ve altında olanları da açar rahatlıkla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 13 Ocak 2015; 12:01:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.