Şimdi Ara

Xbox One - Ps4 kararsızlık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, forumda yeniyim bir hatam olduysa affola. Para biriktirip bir oyun konsolu alacağım. Xbox one ın kasa tasarımını çok beğendiğim söylenemez ama bu sorun değil. Xbox one ın gamepadi çok hoşuma gitti ps4 e göre. Forza Horizon 2 de benim gönlümü çaldı desek yalan olmaz. Ama ps4 te donanım olarak xbox a göre önde. Ayrıca exc oyunlar ps4 te daha fazla. Gönlüm xbox one diyor mantık ps4. Sizce hangisini tercih etmeliyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayali Oyuncu -- 7 Mart 2015; 17:32:52 >

• Konsola Xbox one ile başlayan biri olarak konuşayım;

Xbox one almadan önce, gönlüm ps4 den yanaydı. Hem fiyat hem de donanım olarak daha avantajlıydı. Ama Kinect ve oyun kolunu beğendiğim için Xbox one'da karar kıldım. Donanımı pek kafana takma, Microsoft da sony de dev şirketler. Bu aletleri çıkarırken onlar da farkında eksiklik ve avantajlarının. Microsoft bir şekilde Xbox one'nın donanımını zorlayıp ps4'e yakın performans verdirir. 10 senelik ömür biçtiler alete.

Ben aldıktan sonraki şu son 2-3 aylık periyoddaki gelişmelerden de memnunum. İyi yönde ilerliyor Xbox. Alacaksan oyunlara ve kumanda rahatlığını dikkate almak daha mantıklı. Konsolun kendi tasarımı ve donanımı bence son kıstasların olmalı.

Memnunum dedim ama Xbox'ın ufak tefek sevmediğim özellikleri de var.
    1. Güç aleti çok büyük.
    2. Konsolun kendisi çok büyük.
    3. Kumandada kulaklık girişi yok.
    4. Live ara sıra çöküyor.
    5. HDD'si az.

• Xbox One sahibi değilim PC ve PS4 ile gidiyorum. Öncelikle konsolun tipi bence satın almak için bir kıstas değil evet düz kara kutu, tasarım olarak PS4 daha güzel duruyor ama sonuçta sen bunu oyun oynamak, kullanmak için alıyorsun tasarımı pek düşünme derim. Dediğim gibi Xbox One sahibi değilim ama haberlerden görüyoruz Xbox One çoğu oyunu daha düşük çözünürlük ile çalıştırıyor önce internetten videolar ile bu gerçekten senin için bir sorun olup olmadığını karşılaştırma videolarını izleyerek karar ver. İki konsolunda benim için şu ana kadar oynamazsan olmaz denecek bir ex. oyunu yok her ikisini de alsan yanında alıp keyifle oynayacağın oyunları tabi ki var ama oynamazsan olmaz denecek efsane bir oyun yok. İki konsolunda bu sene içinde çok büyük potansiyele sahip ex. oyunları gelecek onların listesine bakıp, zevkine göre olup olmadığına karar verip kendi seçimini yap biz ne söylesek doğru olmaz.

• Bence ps4 tercih etmelisin kardes.

Ps4 avantajlari:

Exc oyun sayisi bol
    Exc oyunlar ayrica turkce geliyor
    Donanimi onde

Ama bu birazda arkadas cevresine bagli. Arkadaslarin cogunlukla hangi konsolu kullaniyorsa o konsolu sec, multiplayer oynarsiniz.

Mobildeyim, imla hatam varsa kusura bakma :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda753

Bence ps4 tercih etmelisin kardes.

Ps4 avantajlari:

Exc oyun sayisi bol
    Donanimi onde

Ama bu birazda arkadas cevresine bagli. Arkadaslarin cogunlukla hangi konsolu kullaniyorsa o konsolu sec, multiplayer oynarsiniz.

Hani alışveriş merkezlerinde herhangi bir markanın standını kurup, başındakiler almamızı ısrar eder ya onlardan farkın yok vallahi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attila the Great -- 7 Mart 2015; 22:40:11 >
  • Ben daha da kararsızım. One'a karar vermiştim ama PS4'ü 500 lira falan daha ucuza alabilme imkanım var aklımı karıştırıyor bu. Yukarıda live çöküyor denmiş, bu nesli pek takip etmedim ben ama genelde gördüğüm PSN ve PS4 yazılımına sövüyor insanlar 3'te olduğu gibi, One'da da mı durum böyle yoksa?
  • 1 adet demir para ele alinir, havaya atilir. Yazi gelirse ps4, tura gelirse xbox one alinir.

• gamepadini sevmişsin , exc oyununda gözün var ama tahminimce kafanda soru işareti var.alırsam pişman olur muyum diye.merak etme olmazsın.
  • xbox 360 kullanan birisi olarak ps4 diyorum nedeni ps3 ve ps4 sahipleri çatır çatır türkçe oyun oynarken xboxta 1 tane türkçe oyun bulamazsın xbox türkiyeyi takmıyor bile destek sıfır. Xbox 360 ı şimdi eşim spor için kullanıyor bende en kısa zamanda ps4 alıcam iyi araştır hangisi sana yatkınsa onu seç özellikle oyunlara bak cihazlara çıkan özel oyunlara bak diğer oyunlar zaten xbox tada var ps4 de var fark yok
  • quote:

Ps4 avantajlari:

Exc oyun sayisi bol
    Donanimi onde

Hocam 1 arkadaşım ps4 kullanıyor. (ps3 kullanıyorlar diğerleri ) Ps4 te karar verdim gibi, arkadaşımla kardeşlik yapıp oyunları ucuza getirebiliriz.

Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler. Ps4 için para biriktirme başlasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayali Oyuncu

quote:

Ps4 avantajlari:

Exc oyun sayisi bol
    Donanimi onde

Hocam 1 arkadaşım ps4 kullanıyor. (ps3 kullanıyorlar diğerleri ) Ps4 te karar verdim gibi, arkadaşımla kardeşlik yapıp oyunları ucuza getirebiliriz.

Senin fikirin daha çok değişir deliğanlu, benden söylemesi

• sağlam exclusive oyunlar istiyorsan ps4. hep online oynayacaksan xbox one
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polyash

quote:

Orijinalden alıntı: Hayali Oyuncu

quote:

Ps4 avantajlari:

Exc oyun sayisi bol
    Donanimi onde

Senin fikirin daha çok değişir deliğanlu, benden söylemesi

Hocam haklısınız valla en iyi çözüm 2 konsolu da almak

Hocam amazondaki xbox one fiyatı böyleyse çok iyi

http://www.amazon.de/Microsoft-5C5-00007-Xbox-One-Konsole/dp/B00KB2WXJ8/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1425800926&sr=1-1&keywords=xbox+one

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayali Oyuncu -- 8 Mart 2015; 9:50:13 >

• En son bir hacker saldırısı olmuştu live ve psn çökmüştü. Ama live 1-2 güne toparlarken psn uzın süre kapalı kaldı. Dahada çöktüğünü görmedim ben.
    Arkadaşımda ps4 var adama ne zaman konsolu sorsam geçen yine çöktü diyip başlıyor sövmeye
    Tabii çökme konusunsa arkadaşımın yalancısıyım ama genel olarak ps forunundada sony'e söven çok insan var.

• quote:

Orijinalden alıntı: LordWinchester

En son bir hacker saldırısı olmuştu live ve psn çökmüştü. Ama live 1-2 güne toparlarken psn uzın süre kapalı kaldı. Dahada çöktüğünü görmedim ben.
    Arkadaşımda ps4 var adama ne zaman konsolu sorsam geçen yine çöktü diyip başlıyor sövmeye
    Tabii çökme konusunsa arkadaşımın yalancısıyım ama genel olarak ps forunundada sony'e söven çok insan var.

Hocam yılbaşı zamanında olmuştu o saldırı, 2 servis de çökmüştü. Neyse oyun konsolu almak için daha 6 ay var, konsolların akıbetine göre tercihimi yaparım diye düşünüyorum.

• One almak için özel bir sebebin olmalı. İnsanlar 360 ı çok sevdikleri için veya Halocu, Forzacı oldukları için One alıyorlar.

• Exclusive oyunlardan hangilerini begeniyorsan ona gore sec. Arkadas cevrende varsa bu aletler bu da etken olmali

• Yav şu PS kullanıcılarının her tartışmanın altına unchartedi koymalarına bitiyom.
    Ben de oynadım güzel oyundu tamamda 8-10 saat oynanıp bitirildikten sonra bi kenara fırlatılacak bi oyun konsol aldırmaz bence.Ayriyetten Uncharted 4ü devrimsel,inanılmaz bi oyun olarak göstermiyolarmı insan çıldırıyor gerçekten önceki oyunla öyle ahım şahım fark yok.Şu gösterilen videolara oynanışlara bakarak vauv inanılmaz diyen insanlar acaba quantum breakin uzun oynanış videosunu izlediğinde ne tepki verdiler çok merak ediyom.
    Bide exclusive oyun istiyorsanız ps4 alıcaksınız diyen tayfada var.Şu an exclusive olarak one daha önde.Şu çıkan oyunlara bakıp ps4 exc daha iyi daha çok diyenler varsa bence fanlıklarını sorgulasınlar.Ps4te şu an tek elle tutulur The last of us var başkada adam akıllı exclusive yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.