Şimdi Ara

Xbox One S Alacağım. Birkaç Mesele Var..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle PS4 Slim Eurasia Garantili alacaktım ama bütçemi aştığı için 1399 liraya Xbox One S Tek Kol almayı kestirdim gözüme. Konsolla beraber birkaç da kutulu oyun alacağım. Multiplayer seven biri değilim ve boş vaktimde birkaç saat oynasam yeter diye düşünüyorum..

1)Evimde internet bağlantısı yok, internetten çevrimdışı olmayla alakalı birkaç yazı okudum ve sanırım internetsiz de oluyormuş ama bu bana sorun çıkarır mı?
    2)Konsol kurulumunda internet ile alakalı dikkat etmem gereken bir ayar var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fiziksel oyunları kurduktan sonra pek sorun çıkmaz ama günümüzde oyunlar tamamiyle diskten kurulabilir halde değiller... bir çok oyun diskten kurduğunun üzerine bir o kadar da internetten indirme yapıyor... bunu yapmasa bile bir çok oyun bozuk çıkıp, sonra güncellemelerle sağlam hale geliyor... bu konuya dikkat etmek gerekir...
  • İnternetin yoksa tavsiye etmem. Türkiye'de Xbox'ın kutulu oyunlarını hem bulmak daha zor hem de daha pahalı.
  • GCGorusu kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.. FIFA 20 ve NBA2K20, bu iki oyun tamamen diskte midir yoksa dediğiniz gibi mi internetten de mi indirmek gerekir? Saçma bir sistem değil mi bu, o kadar para verip kutulu alacaksın ama internetten de indirmen gerekecek..

• Oyunlara ve konsola çok önemli güncellemeler geliyor hem optimizasyon hem de yeni içerik olarak. İnternet'in yoksa tavsiye etmiyorum.

• Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    bir noktada teknoloji ilerleyince optik medyaların kapasiteleri yetersiz kaldı... şuan en büyük optik medya 47GB data alıyor sanırım... Gears of War 4, Halo: MCC ve benzeri oyunlar 110GB(her biri)... bunları 3 disk satmaktansa netten indirilebilir hale getiriyorlar...

bu arada bu xboxa özel bir durum değil... ps için de aynı durum söz konusu...
  • GCGorusu kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, bahsettiğiniz şeyler canımı sıktı, kaç senedir almak istiyordum ama evde internet bağlantısı olmaması bu sefer engel oldu bana. Biraz daha düşünüp öyle karar veririm..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GCGorusu

bir noktada teknoloji ilerleyince optik medyaların kapasiteleri yetersiz kaldı... şuan en büyük optik medya 47GB data alıyor sanırım... Gears of War 4, Halo: MCC ve benzeri oyunlar 110GB(her biri)... bunları 3 disk satmaktansa netten indirilebilir hale getiriyorlar...

bu arada bu xboxa özel bir durum değil... ps için de aynı durum söz konusu...
    Hocam merhaba. Ben de fiyat dolayısıyla xbox one almayı düşünüyorum. İnternet bağlantım var ama online oyun oynamıyorum. RDR2, Assassins, FIFA 20 falan oynayacağım. Offline için bu konsol iyi midir? PS4 kullandım ama xbox hakkında hiçbir bilgim yok. Konsolu aldıktan sonra ekstra bir üyelik falan gerekli mi? Sadece arada arkadaşlarla aynı konsol üzerinden fifa falan oynarız. Oyunları da d*urmaplay da satılıyor. Tavsiye eder misiniz? Teşekkür ederim.@gyulanemeth

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi London_ -- 19 Aralık 2019; 22:1:17 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.