Şimdi Ara

Xbox One S alınmaya değer mi ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
3.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu sahibi troll ya. Alınır mı diye soru sormuş alınır diyene ne alınması ya alınmaz demediği kaldı alınmaz bekle diyene beklenmez diyor can sıkıntısından konu açmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrPhoenix kullanıcısına yanıt
    Sadece stream değil işte. Ps4 oyunlarını indirip oynayabiliyorsunuz. Sadece ps3 oyunları stream ediliyor. Ps4 oyunları da stream edilebiliyor ama istersen indirebilirsin de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shanks0 -- 2 Ağustos 2020; 23:9:16 >
  • Ya ikinci el one x ya da butce varsa series x. Series s kagit uzerinde one x'den daha gucsuz ve yeni urun olacagi icin fiyatinin da mantikli olacagini dusunmuyorum. One ve one s'i hic soylemiyorum bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gringo_ -- 2 Ağustos 2020; 23:12:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • drogofrodo kullanıcısına yanıt
    Cidden ps nowu bilmiyorsunuz hocam ama sallıyorsunuz. Ps4 oyunları stream edilmeden indirilip de oynanabiliyor

• Shanks0 S kullanıcısına yanıt
    Kullandıysanız haklısınızdır ancak gerçekten sistem game pass ile karşılaştırılamayacak seviyede.

PS4'üm olmadığı için PS4 üzerinde işler nasıldır bilmiyorum ancak PC tarafında durum böyle.

• Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Can sıkıntısına değil insanlar çok saçma cümleler kurduğu için yazıyorum ve trol olsaydı bu kadar tıklama almaz anasayfada çıkmazdım

Ayrıca türkiyede düzgün çalışmayan bir sistemi övmedim. Konu sahibinin haberi yoksa bilgilendirmek amaçlı böyle bir sistemin varlığından bahsettim. Övucu hiç bir cümlem yok

Tamamdır hocam dediğim gibi ben sadece bilgilendirmek amaçlı yazdım. İyi geceler dilerim

Hocam ben de stream sistemi olarak bildiğimden böyle çıkıştım. Yanlış anlaşılma var ortada galiba. Benden kaynaklıysa özür dilerim. İyi geceler dilerim.

• Herkese cümleten iyi akşamlar

• Konu sahibi cidden muhabbet olsun diye açmış

• ucuza bulduysan al
  • Şuan en mantıklı oyun cihazı xbox arkadaşlar, bende one s kullanıyorum ve game pass ile kredi kartınız varsa çok ucuza güzel oyunlar var

• Çöp diyenlere bakma dostum. Xbox tüm oyunları oynatacak sistemi getirecek.
    Xbox destekleyen oyunlara bi bak. Bu oyunları ps5 oynayamaz mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Alim -- 3 Ağustos 2020; 11:50:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkka

Sıfır ise değmez. İkinci el 1500-1600 e bulursaniz alın.
    İkinci elde o fiyata çok zor bulur..

• Temkeş kullanıcısına yanıt
    Hocam valla One S 1 TB Tr cihazı 1300 yazdık tek kol ile beraber . Ona pahalı diyip 1000 teklif eden var . Bu gidişle satmayıp bi köşeye ayırıcam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut Aşkın

Hocam valla One S 1 TB Tr cihazı 1300 yazdık tek kol ile beraber . Ona pahalı diyip 1000 teklif eden var . Bu gidişle satmayıp bi köşeye ayırıcam .
    E hata yapıyorsunuz işte, yaz 2000 tl. Bak nasıl satılıyor. Ucuz üründe bit yeniği vardır diye düşünür millet.

• Temkeş kullanıcısına yanıt
    Hocam bi malın ederi var. Pandemi öncesi bu fiyatlara satılıyordu. Fırsatçılık yapmamak suç ise eyvallah. O kadar referansım var. Yıllardır alır satarım bunda 100 saate yakın rdr 2 oynadık tık demedi cihaz. Ucuz satıyoruz diye sorun aranıyorsa ayıptır yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Temkeş

E hata yapıyorsunuz işte, yaz 2000 tl. Bak nasıl satılıyor. Ucuz üründe bit yeniği vardır diye düşünür millet.

Alıntıları Göster
    Pandemi döneminde konsollar acayip uçtu. O sıra alanlar aldı, almayanlar ise yeni nesil konsolları bekliyor. 1300 çok iyi fiyat aslında yakında gider.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.