Şimdi Ara

Xbox One S alınmaya değer mi ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
3.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrPhoenix

Xbox one s güçsüz bir konsol degil ve 2.elde garanti aramakda çok saçma adı üstüne 2.el
    Senelerdir kullandığım konsolu benden daha iyi biliyorsun. Çoluk çocukla uğraşıyoruz yav iyilik yapıp da şuraya yazanda kabahat. Ne yaparsan yap.
  • Bir hata yaptıysam özür dilerim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu saatten sonra one s alınmaz. Özellikleri tam olarak bilinmese de, işlemcisinden dolayı 1080p hedeflediği söylenen series s alınabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar sacma bi yorum

Kardes one s iyidir en guncel oyunlari oynatiyor oynatmayada bi kac yil.devam edecek almani tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Saracen -- 2 Ağustos 2020; 11:30:55 >
  • Hayatının hatasını yaparsın şu an eski nesil konsol almak hele de bu fiyatlara sıfır almak mantıksız geliyor bana. Kasımda next gen konsollar geldiğinde ve 1 1,5 2 sene sonra oyun desteği xbox one a kesildiğinde üzülürsün gibi geliyor bana

• 2. el garantili 1500-1600 ise mantıklı olabilir öte yandan ps4 slim de 2000'e alınabilir ancak şuan ps4 pro dahil hiçbir cihaz 0 parasını vermek mantıklı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

Ne kadar sacma bi yorum

Kardes one s iyidir en guncel oyunlari oynatiyor oynatmayada bi kac yil.devam edecek almani tavsiye ederim
    900p oyun konsoluna 3000 lira para verecekseniz buyrun verin. Benden sadece bir öneri. Black Friday'de 99euroya satılan oyun konsolundan söz ediyoruz. 1500-1600 lira eder ama ötesine vermek yazıktır. Yanlış bilgi veriyorsunuz. Marka fanatiği olmayın.

Bu Intel 1. Nesil işlemcili ve hd4770 li ekran kartlı bilgisayara GTA 5 açar yazmak gibi bir şey. Oyunu çalıştırır mi evet ama 3000 lira verilir mi? Tabiki hayır.

Mesajını silmişsin. Beni alıntıladığın bir diğer mesajında, Xbox One S ile FIFA 20 oynadığını oyundaki amacının gol atmak olduğunu, ONE S'in yeterli olduğunu belirtmiştin ve bu konsolun güçsüz olduğu konusunda sana ispat yapmamı istemiştin. Cevabım aşağıdadır. Beylik laflar edip, üzerine bilginiz olmadığı konularda insanları yanlış yönlendirmeyin.

quote:

Hocam resmen saçmalıyorsunuz ya. Hayatımda gördüğüm en garip ve saçma argüman. FIFA 20'yi burada çıkmış son güncel oyun olarak kıstas alıyorsanız vay halimize. PS3 için halen daha FIFA 20 çıkıyor. Amaç gol atmaksa neden onu kullanmıyorsunuz ? Daha RDR'si var, osu var busu var. Amaç çamur gibi grafiklerle de olsa oyun oynamaksa sorun yok. Ama iyi bir deneyim için güçlü konsol şart. Hadi güçsüz konsol almaya karar verdiniz. Ben diyorum ki "3000 liraya SIFIR ONE S alınmaz." Konsolun gücü ortada, sayılar ortada. Oyun ve konsol dünyası hakkında bilginiz demek ki yok. Google'dan açıp satış rakamlarına, incelemelere bakabilirsiniz. Burada herkes neredeyse One S'in artık alınmayacak bir konsol olduğunu yazıyor. Sizin gözünüz benimkine mi takıldı? Hayır bir de insanları da yanlış yönlendiriyorsunuz.

One X 6 Teraflops ve Mart aylarında 2600 liraya satılan bir konsol. Virüs nedeniyle fiyatlar artmasından ötürü ONE S(1.3Tflops) 3000 lira oldu. Çoğu oyunu da 900p oynatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 2 Ağustos 2020; 11:54:47 >

• One s gucsuz bir konsol.biraz bekleyip series x almani tavsiye ederim

• Görüntüsü iyi hafızası fazla ise ve fazlasıyla oyun oynayacaksan değer

• One S güçsüz bir konsol değil. Bilgisayarlarla karşılaştırıldığında güçsüz kalsa da PS4 slim ve fat kasalarından güçlü. Kullanmayan herkesin bir yorumu var forumda.

• Yanlış anlaşılmasın lütfen bence de şu an 3000 tl gibi fiyatlar verilmez.

• drogofrodo kullanıcısına yanıt
    Yok kullandım ben sattim sonradan one x aldim.one s görüntü olarak zayifti ve menüler geç açılıyordu simdi ikisini de sattim series x i bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: drogofrodo

One S güçsüz bir konsol değil. Bilgisayarlarla karşılaştırıldığında güçsüz kalsa da PS4 slim ve fat kasalarından güçlü. Kullanmayan herkesin bir yorumu var forumda.
    PS4 - 1.8TFlops çoğu multiplatform oyunu 1080p
    Xbox One S - 1.3TFlops çoğu multiplatform oyunu 900p.

Oyunlar için durum bu şekilde.

ign
    PS4 vs. Xbox One Native Resolutions and Framerates - Xbox One Wiki Guide - IGN
    https://www.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_vs._Xbox_One_Native_Resolutions_and_Framerates

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 2 Ağustos 2020; 11:57:1 >

• İlk defa oyun dünyasına girecekseniz alınabilir. Keşfedecek bir çok oyun var. İkinci el garantili bulun alın. sıfır fiyatları gereksiz pahalı.

• Bazı grafik karşılaştırmalarıyla bu sonuca vardım. Bildiğim kadarıyla One S daha güçlüydü. Teşekkür ederim.

hocam bende One S güçsüz bir konsol derdim. Hem de PCye karşı değil PS4 e karşı. En azından benim tecrübelerim o yönde
    Ben Xbox kullanicisiyim, gamepass cok iyi valla. Exclusive oyunlari surekli oynayamiyorsun hemen bitiyor zaten. Surekli oynadigin oyunlarin hepsi xbox da var. Ps4 um var ama kullanmiyorum, aldigima pismanim.

• Broon kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de game pass'ten RDR 2 gibi oyunları da nispeten sabit fps'de oynayınca öyle düşündüm. Bir de youtube'dan multiplatform oyunlarının grafik karşılaştırmalarını (karşılaştırmaların doğruluğu tartışılır) da izleyince böyle bir fikre kapıldım. Ikisinde de oynayan arkadaşlar daha doğru yorum yaparlar tabi ki.

Hocam oyun içi fps düşüşü konsollarda çok olmuyor. Oyun içi daha doğrusu oynanış durumunda net bir şekilde bu konsol daha iyi diğeri daha kötü diyemeyiz. Ama arayüz olarak Xbox çok daha yavaş. Tabiki +larını görmezden gelmemizde doğru olmaz. Gamepass sistemi inanılmaz güzel. Sony gibi exklusiv oyunlar çıkarmıyor ama en azından oyun oynayacağınız zaman soyuluyor gibi hissetmiyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.