Şimdi Ara

Xbox One S alınmaya değer mi ? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
3.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Umut Aşkın

Hocam bi malın ederi var. Pandemi öncesi bu fiyatlara satılıyordu. Fırsatçılık yapmamak suç ise eyvallah. O kadar referansım var. Yıllardır alır satarım bunda 100 saate yakın rdr 2 oynadık tık demedi cihaz. Ucuz satıyoruz diye sorun aranıyorsa ayıptır yani
    Haklısın da ne diyeyim normalde çoktan gitmesi lazım. Garantisi var mı? Yoksa belki ondan dolayı olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkka

900p oyun konsoluna 3000 lira para verecekseniz buyrun verin. Benden sadece bir öneri. Black Friday'de 99euroya satılan oyun konsolundan söz ediyoruz. 1500-1600 lira eder ama ötesine vermek yazıktır. Yanlış bilgi veriyorsunuz. Marka fanatiği olmayın.

Bu Intel 1. Nesil işlemcili ve hd4770 li ekran kartlı bilgisayara GTA 5 açar yazmak gibi bir şey. Oyunu çalıştırır mi evet ama 3000 lira verilir mi? Tabiki hayır.

Mesajını silmişsin. Beni alıntıladığın bir diğer mesajında, Xbox One S ile FIFA 20 oynadığını oyundaki amacının gol atmak olduğunu, ONE S'in yeterli olduğunu belirtmiştin ve bu konsolun güçsüz olduğu konusunda sana ispat yapmamı istemiştin. Cevabım aşağıdadır. Beylik laflar edip, üzerine bilginiz olmadığı konularda insanları yanlış yönlendirmeyin.

quote:

Hocam resmen saçmalıyorsunuz ya. Hayatımda gördüğüm en garip ve saçma argüman. FIFA 20'yi burada çıkmış son güncel oyun olarak kıstas alıyorsanız vay halimize. PS3 için halen daha FIFA 20 çıkıyor. Amaç gol atmaksa neden onu kullanmıyorsunuz ? Daha RDR'si var, osu var busu var. Amaç çamur gibi grafiklerle de olsa oyun oynamaksa sorun yok. Ama iyi bir deneyim için güçlü konsol şart. Hadi güçsüz konsol almaya karar verdiniz. Ben diyorum ki "3000 liraya SIFIR ONE S alınmaz." Konsolun gücü ortada, sayılar ortada. Oyun ve konsol dünyası hakkında bilginiz demek ki yok. Google'dan açıp satış rakamlarına, incelemelere bakabilirsiniz. Burada herkes neredeyse One S'in artık alınmayacak bir konsol olduğunu yazıyor. Sizin gözünüz benimkine mi takıldı? Hayır bir de insanları da yanlış yönlendiriyorsunuz.

One X 6 Teraflops ve Mart aylarında 2600 liraya satılan bir konsol. Virüs nedeniyle fiyatlar artmasından ötürü ONE S(1.3Tflops) 3000 lira oldu. Çoğu oyunu da 900p oynatıyor.

Alıntıları Göster
    kanka rdr2 oynatacak 1080 p ye 3000 liralık pc sistemi yazsana bana.Yoksa boş yapmaya gerek yok.

Fiyatına göre gayet iyi performans veren bir cihaz,ülkede sadece ekran kartının fiyatı konsol kadar olmuş.Yoksa kaç yıl önce çıkmış bir teknolojiye tabiki de güçlü diyemeyiz.

Aga atom işlemcili laptoplar olmuş 2500 tl ,adam one s i eleştiriyor

Konsol taşınabilir,laptop da öyle.O yüzden kıyasladım yanlış anlama.Masaüstü olayı çok farklı olay,şahsen 4 k oyun oynayacağıma yayılıp 1080 p oyun oynamayı tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit1044 -- 4 Ağustos 2020; 3:9:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit1044

kanka rdr2 oynatacak 1080 p ye 3000 liralık pc sistemi yazsana bana.Yoksa boş yapmaya gerek yok.

Fiyatına göre gayet iyi performans veren bir cihaz,ülkede sadece ekran kartının fiyatı konsol kadar olmuş.Yoksa kaç yıl önce çıkmış bir teknolojiye tabiki de güçlü diyemeyiz.

Aga atom işlemcili laptoplar olmuş 2500 tl ,adam one s i eleştiriyor

Konsol taşınabilir,laptop da öyle.O yüzden kıyasladım yanlış anlama.Masaüstü olayı çok farklı olay,şahsen 4 k oyun oynayacağıma yayılıp 1080 p oyun oynamayı tercih ederim.

Alıntıları Göster
    Öncelikle, senin kankan değilim. Aramızda bir 10 yaş fark vardır. Saygılı ol.

İkincisi ana baba parasıyla 3000 liralık konsola iyi demek kolay. Parayı kendin kazan, ardindan Xbox One S al. İyi mi kötü mü olduğunu anlarsın.

Xbox One S içinde yer alan ekran kartı RX580den bile güçsüz. İkinci elde 1000 liraya bulunur. Şimdi burada kasa toplamaya gerek yok. 3000 liraya ikinci el kasa toplarım. One s 'ten daha iyi performans verir. Laptoplar ile konsolun ne alakası var ? Laptoplar kompakt cihaz. Masaüstünde topladığın 2500 liralık bütçeyle az cok oyun oynarsın ama laptopta o/b ekran kartı ile takilirsin. Alakasız saçma sapan, sahip olduğu konsolu övmeye calisan, 3000 liraya one s alinabilenecegini savunan bir arkadaşsin. Ben sana daha ne diyeyim bilmiyorum. Ya bu konsolu 3000e alıp vicdanını rahatlatmak için bu mesajı yazdın ya da gerçekten bilgisizsin.

Konsol taşınabilir, laptop da öyle. laptop yanında dahili ekran var. Xboxta bu ne zamandır var da benim haberim yok. Bilgisayar kasası da taşınabilir ona bakarsan, zemine betonla sabitlemiyorsun. Baştan aşağı bomboş bir mesaj olmus. Seni bloklayayim da daha fazla sacmalamana müsaade etmeyeyim.

• Bakın arkadaşlar bu cihaz 1200 1300 e satılıyordu . Sakın ha gidip 3000 falan vermeyin . Saçmalamayın yani . O oyunu açıyor bu oyunu açıyor eyw . Ama o kadar para verilmez . Bende elite ve one x var . Elite kutusunda artık . One x falan varken bunlar çöp cihaz . Bulursanız ikinci el one x alın 2500 3000 arası . Bu paralara değecek tek konsol one x başka söze gerek yok .
  • Pcden konsola geçmeyi planlayan uzak dursun dostlar. Ben xbox one x aldım 1 haftada kaldırıp pcye geçtim
    1el dota atmak veya 1el cs girmek 1hafta konsol oynamaya bedel

• Yav boş yapma.

Ps4 ekran kartı da gtx 750ti ye eşdeğer sayılır,ama o cihazda rdr2,ac odyyses vs oynuyorsun.Konsola özel optimize ediliyor oyunların çoğu,sen dümdüz kıyaslama yapıyorsun.

Dediğim gibi 3000 liralık sistem yaz bana,monitörü falan da kat içine,sonuçta tv ye bağlayıp kullanmayacaksın bunu.

Bu arada bende xbox yok,ps4 slim var.2018 yılında 1080 TL ye sıfır almıştım,kelime kalabalığı yapma da sistem topla at buraya.Yaşım da 30,sen 50 yaşında falansın sanırım.Öyleyse söyle de dede diyeyim sana

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 30fps oyun oynamaya alısıksanız alın :) Akıcı oynayabildiginiz oyunlar ya fifadır,ya da human fall flat tarzı basit oyunlar ha bir de formula 1'leri güzel calistiriyor onun dısında AAA kalitesindeki oyunlar 30'un altına da düsüyor.Bununla sorununuz yoksa alın tabi,ama ben olsam o cihaza 1500 liradan fazla vermezdim.
  • Ekran kartı 100 dolar. Şimdilik sadece kdv ile geliyor, 118 dolar. 130a falan satarlar.965 tl

Xbox one s dibin dibinin dibi 100 dolar bile değil ama hadi 100 dolar diyelim. 150 dolar gümrükten çıkışı, ötv ile 180, 215 dolar kdv ile. 245 e falan satarlar. 1815 tl

Yakında pc parçalarına da ek vergiler gelir, o zaman düzgün kıyaslama yaparsınız
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.