|
Bildirim
|
Seviyeyi baya yerlere düşürmüş bazı arkadaşlar sağolsun.
Konuyu açan arkadaşın kafası karışmasın, olabildiğince tarafsız bakmaya çalışarak şöyle şeyler ekleyebilirim; Xbox arayüzü gerçekten çok kötü, bu doğru. Yüklemeye aldığım oyunu nasıl duraklatacağımı int.den bularak öğrendim. Onlineda arkadaşımla oynamak için nat seviyemi yükseltmem gerekiyordu. 1.5 saat kadar çözümü bulmaya çalıştım, o kadar karmaşıktı ki. Ama bu gibi şeyleri her gün yapmıyorsunuz, 1 kere yapıp diğer tüm kullanımlarınızda makineyi açıp oyuna giriyorsunuz. PS4ün arayüzü çok mu iyi? Tabiki de hayır, sadece xboxtan 1 tık önde diyebilirim. Türkçe oyun tabiki de var. Battlefield1i türkçe oynadım. Hatta türkçesi daha karışık geldi, yarım saat menüden single player bir oyuna girip de grafikleri test edemedim. Türkçe dil sony'nin güzel bir artısı ama sırf bu yüzden xbox'ı kötülemek çok yersiz. PS4te aylarca oyunun en zor ve heyecanlı yerlerinde cd atma hatası yaşadım. Gecenin köründe makinenin kendi kendine açılıp kapanmasına onlarca kez şahit oldum. Sonra garantiden yeni cihaz geldi. Hele ilk aldığımda dualshock4ün tetiklerindeki ciyaklamaya alışmak için baya süre geçmişti. Xbox 360ımda da, one s'imde de hiç sorun yaşamadım. Oturum açmazsanız güncelleme yapmaya gerek olmadan oyun oynarsınız. Oturum açtığınızda online özellikleri de kullanacağı için güncellemeyi şart koşuyor. PS4te de bu şekilde. Ben de çok bekledim PS4 oyun güncellemelerini yüklemesini. Oyun indirimlerine de dün akşam göz gezdirdim, zaten bana göre oyun az olduğu için PS4te de xboxta da hiçbir oyun bulamadım beğenime göre. ''indirimdeki oyunlar rezalet'' sözü benim için PS4te de geçerli. Bu beğeni meselesi olduğu için bunu madde olarak sıralamaya koymak yanlış o yüzden. PS1 dahil Sony'nin çıkardığı her konsolu almış birisiyim-ayrıca Sony'i marka olarak da favorim diyecek kadar çok severim(sony fanboy da denilebilir). Buna rağmen xbox'ı kötülemem. İki platformda da bir sürü eksik ve hata var, tercih edecek kişi neye ihtiyacı varsa ona göre kararını verir ve alır. Ben xboxı forza için aldım, hatta 2 gün önce xboxa özel g920 direksiyon setini de aldım(ps4te hiç bir zaman kullanamayacağım). Buna rağmen ne xboxa kötü derim-ne de ps4e kötü derim. İkisi de kendisine has özellikleri barındırıyor çünkü. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi classlord -- 3 Ocak 2017; 7:10:19 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitzkrieger -- 29 Aralık 2016; 11:46:21 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|