Bildirim
Xbox one s fifa 18 + forza 3 (amazon.de)
https://www.amazon.com.tr/hz/contact-us/foresight/hubgateway
https://www.amazon.com.tr/hz/contact-us/foresight/hubgateway
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sınırlama region lock olabilir ama xboxta bu tarz bir sınırlama var mı bilmiyorum -
Fifa sadece Almanya müşterileri için deniliyor kesin emin misiniz sonra millet size saydirir :)))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: apespecter
sınırlama region lock olabilir ama xboxta bu tarz bir sınırlama var mı bilmiyorum
xbox ta bölge sınırlaması yok -
quote:
Orijinalden alıntı: f@ithline
Fifa sadece Almanya müşterileri için deniliyor kesin emin misiniz sonra millet size saydirir :)))
şu an chat e bağlanıp sordum cevap bekliyorum :) -
-
kod mail olarak geliyor kargoya verilince. -
quote:
Orijinalden alıntı: apespecter
kod mail olarak geliyor kargoya verilince.
ingilizceye çevirdim şöyle yazıyor "The download code is only valid for customers with a German or Austrian invoice."
yani bi sıcaklığı yok -
kod geliyor ama sadece almanya avusturya hesabında geçerli. -
quote:
Orijinalden alıntı: hagiosmann
kod geliyor ama sadece almanya avusturya hesabında geçerli.
Nasıl yani ? kod gelecek ve ben açacağım microsoft hesabımın bölgesini almanya yaparsam kullanabilirim böylemi oluyor ? -
quote:
Orijinalden alıntı: aliyil62
quote:
Orijinalden alıntı: hagiosmann
kod geliyor ama sadece almanya avusturya hesabında geçerli.
Nasıl yani ? kod gelecek ve ben açacağım microsoft hesabımın bölgesini almanya yaparsam kullanabilirim böylemi oluyor ?
müşteri hizmetlerinin dediğini aynen yazdım. Psndeki gibi başka ülkeden açma var mı hesabı? ve alacağımız fifa türkçe mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hagiosmann -- 26 Eylül 2017; 14:11:8 > -
Bildiğim kadarı ile Amazon.de artık Türkiye ye Xbox one göndermiyor.
İsterseniz ödeme ekranına geçerek kontrol edebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 000hasan -- 27 Eylül 2017; 16:36:20 > -
Genel olarak Konsolları Amazon.de Gönderime kapattı ancak zaman zaman bu şekilde
Gönderime açılan ürünler olabiliyor.
Bu konsol seti gönderime açık şuan
Linki ;
http://amzn.to/2fRqOkV
Fifa kod şeklinde geliyor. TR den yüklemesi biraz zor gibi ancak yükleyen arkadaşlar var.
şu şekilde yüklenebiliyor. Xbox hesabına bir alman mail adresi ekliyorsunuz . Sonra o maile kod geliyor.
O kod ile ücretsiz indirebiliyorsunuz. Oyun 45-48 GB Civarı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 27 Eylül 2017; 16:45:4 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Online oynamak isteyince sorun yapıyor mu hocam?
Bilginiz var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar kod olarak amazon.fr den icon edition fifa 18 aldım. Sorunsuz olarak xbox da kullanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Online oyunda da sıkıntı yok. Oyunun Türkçe olmasında da sorun yok.
Net bilgidir..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X