Şimdi Ara

Xbox One S gamepad sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Yeni bir ☓box One S kullanıcısıyım. Konsolu alırken ek olarak 1 kumanda daha almaya karar verdim. Malum fiyatlar dolayısıyla Monster Pusat Gaming Pro Wireless satın aldım 179.9 tlye. Kutusunun üzerinde xbox uyumlu yazmasına rağmen bir türlü konsola tanıtamıyorum. Yanında gelen usb cihazını takıyorum olmuyor, wireless ile tanıtmaya çalışıyorum olmuyor. Kullanma kılavuzunda sadece ps3 eşleştirme yöntemini anlatmışlar. Onu da denedim o da olmadı. Monster müşteri hizmetleri de konu hakkında bilgisiz ürünü geri göndermemi önerdiler kontrol amaçlı. Bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim, iyi forumlar.

• Eve geçince kutuyu ss atacağım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam kutunun fotoğrafı Xbox One S gamepad sorunu

• Konu güncel arkadaşlar

• usb ile direk takmayı denedinmi ?
    ilginç sitesinde xbox one hakında bişey yazmıyor.
  • tavsiyem geri iade et ve paranı al derim yazık fiyatıda baya varmış.
    foruma bak kol satan oluyor 200tl zati xbox one kolarını sıfırları 250tl
    civarı tavsiyem orjinal al derim böyle çakma çin malı ürünlerden zati hayır gelmez
    50tl olsa fiyatı iyide 180tl çok böyle dandik bir kol için. çalışsa bile düzgün performans alamasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox one s update sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Usb de denedim gamepad üzerinde sanki eşleşmiş gibi ışık yanıyor fakat xbox görmüyor. Pcde denediğim için gamepad eşleştiğinde ışığının nasıl yandığını gördüm hiçbir fark yok fakat garip bir durum anlayamadım yani 😑

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.