Şimdi Ara

Xbox One S için 500GB yeterli olur mu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Xbox One S almayı düşünüyorum 500gb fiyatı uygun geldi ama 500gb yeterli olur mu bilmiyorum açıkçası. Oynadığım oyunlar genellikle FIFA19, PES19, PUBG, BF5, vs. sizce yeterli olur mu 500gb ? Teşekkürler.

• 10-15 oyuna kadar idare eder. İleride harici disk olarak depolama sorununu çözebilirsin.
  • 2-3 tane büyük oyun ancak kaldırıyor. Artık oyunların kapladığı alanlar çok yüksek genellikle. Halo veya gears yüklersen tanesi 100 gb civarı. Ama 1 tblık usb 3.0 bi taşınabilir harddisk sorunu çözer.
  • 500 GB sadece One S için değil tüm konsollar için yetersiz bi kapasite. Sadece yazdığınız oyunları oynayacaksanız yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 22 Aralık 2018; 14:12:39 >
  • Bende de 500 vardı, harddisk almıştım zamanında. Ama şimdi vaktim yok eskisi kadar oyun oynamaya. Harddiskte haliyle fazla geliyor, bir iki oyun oynuyorum. O yüzden düşünürsen, 150 TL'den satıyorum harddiskimi. 500 GB Toshiba HDD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8DDC600D -- 22 Aralık 2018; 17:9:27 >
  • 1 TB var bende 700 küsür GB'si boş olarak geldi 500 GB dede 300 küsür boş gelse kaliteli 4-5 oyundan fazlasını kaldırmaz harici hdd alırsan iyi olur
  • Kardeşim şuan 1 TB bile yetersiz bende senin gibi sadece Fifa oynarım falan diyordum ama ucuza güzel oyun gördüğün zaman dayanamıyorsun açıkcası
  • 50 megabit ustu internetin varsa siler tekrar yuklersin problem olmaz, ama bu yazdiklarin surekli yuklu olacaksa 500 gb yetmez, harici harddisk alman iyi olabilir senin icin.
  • 1 TB'lik one s sahibiyim.Yani bu bile yetmiyor.Eger bir de game pass ve live uyelikleri aliyorsan mumkun degil.Kutulu oyunlari silmek zorunda kaliyorum.Oynayacagim zaman tekrar yukluyorum.Bu da biraz zahmetli oluyor.O yuzden 500 gb yetmez bence.
  • yetip yetmemesi sana bağlı. sonuçta tüm oyunları aynı anda oynamayacaksın, bir de konsola ne kadar vakit ayırdığınla alakalı. ara sıra bir kaç oyun oynuyorsan gayet yeterli olur. ben de uygun fiyatlı bulunca 500gb versiyonu aldım. oyunlar birikirse de harici hdd ile çözümü basit.
  • Zor hocam.
  • 500 gb ile bf1-bf5-gtav-division-seaofth-1,2 küçük oyun kaldırıyor artı 20 gb
  • 1 tb var içinde 9 oyun var 200 gb boş oyunları livedan alıyosan yetmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 30 Aralık 2018; 0:36:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.