Merhabalar Kablo ile sorunsuz çalışıyor fakat bluetoothla bağlanmaya çalışınca xbox logosu iki kez yanıp sönüyor DENEDİĞİM YÖNTEMLER 1- Duracell kaliteli pil ile denedim aynı sonuç 2-Pc'den güncelleme yapayım dedim sonuç aynı (60) How to fix controller that blinks twice than turns off - YouTube 25.SANİYEYE dikkat edin sorunum tak olarak bu. Burada sanırım konsol ile çözmüş olayı ama konsolum yok |
Xbox one S kolu (Işık iki kez yanıp sönüyor) sorunu
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sorun güncel. Up
-
Bu durumu pcde mi yapıyor konsolda mı ?
-
Pc de kullanıyorum hocam. Konsolum yokquote:
Orijinalden alıntı: aterikasediBu durumu pcde mi yapıyor konsolda mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha önce sorunsuz kullanıyor muydunuz bilmiyorum ama ben de bu sene pcde kullanmaya başladım.Aldığım ilk bluetooth adaptör işe yaramadı.Gamepadi görmedi.Kabloyla çalışması normaldi.Gidip adaptörü değiştirdim bu sefer bağlandı.Bağlanmayınca gamepad üzerindeki ışık yanıp sönüyor.Bağlanınca sabit yanıyor.Bluetooth adaptörün v5.0 olmasına dikkat edin.
-
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim hocam.
Bir anda yapmaya başladı. Benim Bluetooth cihazi bozuldu. Bende kablo ile kullanmaya devam ettim. Sonra yeni bir Bluetooth cihazi aldim böyle oldu. Arkadaşımda aynı kol ve Bluetooth 4.0 tongle var onunla da denedim. Benim kolda ışık iki kez yanıp sönüyor. Arkadaşımın gamepadinda sıkıntısız bağlanıyor. Ya Bluetooth çipi bozuk ya da baska bir sey var. Başına gelen biri olsaydı yardımcı olur da işte her türlü yöntemi denedim olmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani sorun dongleda belliki.Tavsiyem bi mahalle bilgisayarcısına gidip v5 dongle alın ama alırken de çalışmazsa-uyumlu olmazsa geri getirebilir miyim diyin.Kabul ederse alın.Olursa kullanın olmazsa iade edersiniz.Öyle bi masrafı olacak size.
-
Hocam arkadaşın cihazı 4.0 ve kendi gamepadinda gayet yeterli oluyor. 5.0 demenizin sebebi nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son nesil gamepad için yabancı forumlarda v5 tavsiye edilmesi ve bende de v4ün çalışmamaış olması.Bendeki series s gamepadi.
-
Denerim fakat dongle'dan olsa xbox kolunun ışığı yanıp yanıp söner bağlanmaz. Benimki daha çok koldaki problem bence. Çünkü iki kez yanıp komple sönüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA5D8EAE5 -- 17 Ekim 2021; 22:7:28 > -
Çözülmedi. Konu silinebilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- ctrl tuşu çalışmıyor
- windows tarafından bulunamıyor.ismi doğru yazdığınızdan emin olup yeniden dene hatası
- televizyon kendi kendine kanal değiştiriyor
- bios pili biterse ne olur
- power saving mode ne demek
- dlss nedir
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- root nasıl kaldırılır
- suya düşen telefon
- komut istemi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X