Şimdi Ara

Xbox One S (Power Brick Yok - %40 Daha Küçük - 2TB HDD - 4K Video) (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.329
Cevap
19
Favori
28.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de yaklaşık 1 haftadır one s 1tb kullanıyorum.

Öncelikle 3 sorunum var, bahsedeyim.

1.si teknosa online aldim, 3 aylık live üyelik yazıyordu ilanda, fakat 14 günlük çıktı. Hala aktive etmedim, teknosa yi arasam hallederler mi acaba?

2.si de usb den cep teller ile kendi çektiğim 4k videoları açtığımda sadece yesil görüntü çıkıyor ama sesi veriyor. Tv nin 4k kurulumunu gerçekleştirdim. Tv de de bir sorun yok. Hatta ayarlar görüntü kısmında 4k tv ayrıntıları bölümüne girdiğimde tum sartlara ok yazıyor.
    Görüntüyü neden vermiyor, anlayamadım.

3.sü de xbox ın kendi dahili hafızasına fotoğraf, müzik ve video gibi medyaları kaydedemiyor muyuz?
    Ben bu kayıt işlemini ps3 te yapıyordum, ps4 yapmadığı için ps den soğudum.

Bu 3 soruma yardımcı olacak arkadaşlara çok teşekkür ederim.

İyi forumlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar arkadaşlar,
    Yeni konu açmak istemedim. Xbox one veya s alacağım. Ağırlıklı olarak direksiyon seti ile forza motorsport ve forza horizon3 oynayacağım. Arada sırada battlefield ve fifa oynarım. Televizyonum 4K değil.Birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.
    1-Sizce xbox one s almama gerek var mı ?Hız olarak aralarında fark var mı ? One S gamepadleri daha mı iyi ?
    2-500GB yeterli olur mu ?Forza motorsport ve horizon 3ü hafızaya kaydetmeyi, diğer oyunları cd olarak almayı düşünüyorum. CD olarak aldığım oyunları sıkıldıktan sonra da satarım diye düşündüm.
    Teşekkürler
  • Bugün amazon.de indirimi ile one s 1 tb+gear of war 4 oyunu+2.gamepad versiyonunu vergi+kargo dahil 1.205 TL ye sipariş ettim.
    24-30 kasım teslim edilecek diyor...Artık bekleme moduna girdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rynell

Bugün amazon.de indirimi ile one s 1 tb+gear of war 4 oyunu+2.gamepad versiyonunu vergi+kargo dahil 1.205 TL ye sipariş ettim.
    24-30 kasım teslim edilecek diyor...Artık bekleme moduna girdim.

hangisi göremedim ben.link atabilirmisin

bende böyle çıkıyor

Amazon.de Sipariş Özeti
    Sepet Alt Toplamı
    EUR 309,36
    Tahmini Gönderim ve Paketleme Ücreti ÜCRETSİZ
    KDV öncesi toplam
    EUR 309,36
    KDV
    EUR 0,00
    İthalat Ücreti Depozitosu
    EUR 128,70
    Tahmini Sipariş Toplamı
    EUR 438,06

436 eruo diyor.
    bu depozitoda nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpcore -- 21 Kasım 2016; 13:34:21 >
  • sarpcore kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlışınız var...tekrar satın almak istediğim zaman ki fiyat şu şekilde çıkıyor.

Amazon.de Sipari Özeti
    Ürünler : EUR 242,86
    Posta ve Paketleme Ücreti: EUR 0,00
    KDV öncesi toplam: EUR 242,86
    KDV: EUR 0,00
    thalat Ücreti Depozitosu EUR 101,02
    Sipari Toplam: EUR 343,88

TL olarak ise 1.235 TL

https://www.amazon.de/Xbox-One-1TB-Konsole-Controller/dp/B01M9GUL7K/ref=gbph_img_s-3_dd3a_e23b9285?smid=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_p=609ac214-240a-4af8-98ff-d5e53f2ddd3a&pf_rd_s=slot-3&pf_rd_t=701&pf_rd_i=gb_main&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_r=49V2S164NJ8B0JC6F87Z

Bu arada benim 8 euro indirimim de varmış...bu nedenle benim alışım 1.205 tl olmuş.

• Siz siteye üye olup bu fiyatı mı aldınız ?
    Depozito dediği ise vergi bedeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rynell -- 21 Kasım 2016; 14:3:21 >
  • quote:

Siz siteye üye olup bu fiyatı mı aldınız ?
    Depozito dediği ise vergi bedeli.

zaten uyeyim bu şekilde çıkıyor.
  • quote:

Hocam yanlışınız var...tekrar satın almak istediğim zaman ki fiyat şu şekilde çıkıyor.

Amazon.de Sipari Özeti
    Ürünler : EUR 242,86
    Posta ve Paketleme Ücreti: EUR 0,00
    KDV öncesi toplam: EUR 242,86
    KDV: EUR 0,00
    thalat Ücreti Depozitosu EUR 101,02
    Sipari Toplam: EUR 343,88

TL olarak ise 1.235 TL

https://www.amazon.de/Xbox-One-1TB-Konsole-Controller/dp/B01M9GUL7K/ref=gbph_img_s-3_dd3a_e23b9285?smid=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_p=609ac214-240a-4af8-98ff-d5e53f2ddd3a&pf_rd_s=slot-3&pf_rd_t=701&pf_rd_i=gb_main&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_r=49V2S164NJ8B0JC6F87Z

Bu arada benim 8 euro indirimim de varmış...bu nedenle benim alışım 1.205 tl olmuş.

bu başka bir satıcı galiba.bunu görmedim.

şimdi tekrar kontrol ettin. bu linktekinde de şu uyarı var.

Bu ürün Türkiye adresine teslim edilemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpcore -- 21 Kasım 2016; 14:8:44 >

• sarpcore kullanıcısına yanıt
    Öyle dediğine bakmayın..son kısma kadar devam ederseniz satın alınabildiğini görebilirsiniz ki ben satın aldım zaten
  • Normalde yurtdışından almaya uğraşırdım fakat gittim teknosadan aldım. Eskisi gibi uğraşmak istemiyorum.
  • Kaçırmayın derim.Türkiye'ye gönderimi yok yazdığına bakmayın geliyor arkadaşım aldı ücretide çektiler.
    https://www.amazon.de/Xbox-One-500GB-Konsole-Grau/dp/B01M5H6JKV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 22 Kasım 2016; 17:18:17 >
  • Merhaba;
    Bugun teknosaya baktim xbox one s icin, 1tb gears of war olani vardi.

Asil merak uyandiran, kutunun ustunde "kodu www oyunbilmemne (hatirlamiyorum) com a gonder. 1 ay icinde forza 6 senin olsun" gibi bir yapistirma vardi. Teknosadaki klasik elemanlar anlamadi. Kimi 1 ay icinde forza 6 senin olcak dedi. Kimi sadece 1 ay oynuyosun dedi. Kimi forza zaten xboxun oyunu hep icinde var dedi.

Hic boyle biseye denk gelen oldu mu? Nedir bu? Hatta cekilis filanmi acaba diye dusundum degil dedi. Ve ibarede oyle degil gayet seninolsun diyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AdwatcH A kullanıcısına yanıt
    Oyun tamamen senin oluyor.

• @OPM

1523 Liraya geliyor, kaçırılmaması gereken bir şey yok bence.
  • Vatan'ın internet sitesinden aldım kod gelmedi.İki tarafa da mesaj yağdırıyorum ama hadi hayırlısı bakalım.Umarım kodu yollarlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @HajHaj Teşekkür ederim. Aldım biraz önce kurdum. Kodu dedikleri internet sitesine yolladım. valla "haber vericez" gibi bir yazı cıktı hala ses yok bakalım. 1 hafta içinde gelir dedi.
  • mrtkarademir kullanıcısına yanıt
    Size cihazın yanında 3 aylık Gold ve Forza 6 vermeleri lazımdı. Öyle bir kampanya var şuan. Hangi mağazadan aldıysanız oyunu ve goldu isteyin.

• Herkese iyi gunler xbox one s kullaniyorum..store'dan red dead redemption satin aldim.oyuna girdiginde xbox 360 profili actirmak istiyo bende acmak istiyorum ama baglanti sorunu diyip iptal oluyo.neyse acmadan oyuna girdigimde ise galiba bu sebepten olsa gerek save yapmiyo oyun..ne yapabilirim yardimci olabilecek varsa cok sevinirim.

• Bende yarın vatan bilgisayardan 500 gb fifa 17 bundle versiyonunu alacağım kısmetse . 3 ay xbox live üyelik falanda veriyorlar . Yalnız merak ettiğim kutu içerisinden pil çıkıyor mu acaba controller için bilginiz varmı arkadaşlar ?

• akt02 A kullanıcısına yanıt
    2 adet Duracell pil çıkıyor.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.