Şimdi Ara

Xbox One S (Power Brick Yok - %40 Daha Küçük - 2TB HDD - 4K Video) (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.329
Cevap
19
Favori
28.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam dün akşam saat 10 gibi cihazı açtım . Güncellemeleri halledip forza horizon 3 ü indirmeye başladım dün akşamdan beri çalışıyor henüz rahatsız edicek kadar ses yok . 1 hafta içinde genelde fan sesi artıyormuş . Bakalım önümüzdeki haftaya kadar gözlemleyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akt02

Hocam dün akşam saat 10 gibi cihazı açtım . Güncellemeleri halledip forza horizon 3 ü indirmeye başladım dün akşamdan beri çalışıyor henüz rahatsız edicek kadar ses yok . 1 hafta içinde genelde fan sesi artıyormuş . Bakalım önümüzdeki haftaya kadar gözlemleyeceğim

Çok teşekkür ederim hocam
  • Arkadaşlar bende şimdi yeni xbox One s aldım merak ettiğim media player özelliğine oynattığımız mkv lerin altyazılarını açıyormu

ikincisi iso uzantılı filmleri açıyor mu bunları deneyen bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkiozbakir

Arkadaşlar bende şimdi yeni xbox One s aldım merak ettiğim media player özelliğine oynattığımız mkv lerin altyazılarını açıyormu

ikincisi iso uzantılı filmleri açıyor mu bunları deneyen bilen var mı?

altyazı desteği yok.

desteklediği medya formatları şunlar:

3GP audio
    3GP video
    3GP2
    AAC
    ADTS
    animated GIF
    .asf
    AVI DivX
    DV AVI
    AVI uncompressed
    AVI Xvid
    BMP
    JPEG
    GIF
    H.264 AVCHD
    M-JPEG
    .mkv
    .mov
    MP3
    MPEG-PS
    MPEG-2 MPEG-2 HD
    MPEG-2 TS
    H.264/MPEG-4 AVC
    MPEG-4 SP
    PNG
    TIFF
    WAV
    WMA
    WMA Lossless
    WMA Pro
    WMA Voice
    WMV
    WMV HD
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

@OPM

1523 Liraya geliyor, kaçırılmaması gereken bir şey yok bence.

8 saatliğine 1250 liraydı o gün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 25 Kasım 2016; 17:56:8 >
  • https://www.bimeks.com.tr/urun/microsoft-xbox-one-s-1tb-fifa-17-152018

Arkadaşlar kaçırmayın 1040TL ben hemen aldım amazondan sipariş verecektim daha uyguna geldi.
  • Kardeş hayırlı olsun bu teşhir ürünü degilmi

• quote:

Orijinalden alıntı: trappereagle

Kardeş hayırlı olsun bu teşhir ürünü degilmi

Hayır hocam outlet ürünüde var demek istiyor orda aşağıda olan mağazalarıda yazıyor. Bu normal stoktan gönderim. Öğleden sonra baktığımda 1500tl idi akşam 1040 oldu hemen aldım.

• bkblt85 B kullanıcısına yanıt
    hocam bende aldım şaşırdım normalde almayacaktım baktım amazondan uyguna geliyor.
  • Hk@n kullanıcısına yanıt
    bt merakın varsa iyi. Bimeksten şaşırarak 1040 a 1tb + fifa 17 bundle aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egecano

hocam bende aldım şaşırdım normalde almayacaktım baktım amazondan uyguna geliyor.

Hocam ben saat 4 gibi baktım fiyat 1500tl ve 400tl bipara veriyordu. Bende biparayı kullanırmıyım acaba diye düşünürken sepete atınca birden fiyat 1040 oldu galiba 400tl biparayı direk düşüp bu fiyattan verdiler bence çok iyi oldu yoksa amazondan 1250tl ye sipariş veriyordum.
    artık beraber fifa oynarız. Pcdeki fifamı da satacağım bakalım hayırlısı olur inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtkarademir

quote:

Orijinalden alıntı: UlasAsmadili

Size cihazın yanında 3 aylık Gold ve Forza 6 vermeleri lazımdı. Öyle bir kampanya var şuan. Hangi mağazadan aldıysanız oyunu ve goldu isteyin.

Hocam teknosa online aldım, içinden fifa17 çıktı. Ayrıca 14 günlük gold üyelik ve 1 aylık ea ea access üyeliği çıktı.
    Teknosa yi arasam çözebilirlermi ki?

Hocam benimde ayni sekilde idi gittim aldigim yere 14 gun cikti dedim iade aldilar tekrar sattilar bu kez 3 aylik uyelikle satis yapildi ve düzelttiler hatalarini

• Yeni konsollariniz hayirli olsu.keske biraz daha bekleyip one s alsaydik konuya her girisimde uzuluyorum.mevcut standart xbox oneda da ses sorunu var.ama dansik fan kullanildigi icin artik degistirmemeye karar verdim bi kere verdim garanriye 1 ay bekledi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkblt85

quote:

Orijinalden alıntı: egecano

Hocam ben saat 4 gibi baktım fiyat 1500tl ve 400tl bipara veriyordu. Bende biparayı kullanırmıyım acaba diye düşünürken sepete atınca birden fiyat 1040 oldu galiba 400tl biparayı direk düşüp bu fiyattan verdiler bence çok iyi oldu yoksa amazondan 1250tl ye sipariş veriyordum.

Bir hafta önce, 1235 tl ye almıştım. Yarın bir gidip sorayım , belki arada ki farkı verirler.

• egecano kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bir türlü fifa ya ısınamadım her yeni oyun çıktığında tekrar deniyorum ama bana pes in tadını vermiyor. Ürün geldiğinde de oyun kodunu hiç kullanmadan satmayı düşünüyorum eğer ilgilenen arkadaşlar varsa pm atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkblt85

https://www.bimeks.com.tr/urun/microsoft-xbox-one-s-1tb-fifa-17-152018

Arkadaşlar kaçırmayın 1040TL ben hemen aldım amazondan sipariş verecektim daha uyguna geldi.

1499 tl gorunuyor fiyat
  • sarpcore kullanıcısına yanıt
    Yukseltmisler, dun 1040 liraydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarpcore kullanıcısına yanıt
    Evet fiyat tekrar 1499 olmuş 398 bipara veriyor bende ilk böyle gördüm sonra akşam biparayı kaldırıp 1040 yaptılar arasıra kontrol edebilirsiniz belki yine yaparlar.
    398 bi para veriyorsalar 1101 geliyor.

birde bu var.999 tl
    https://www.bimeks.com.tr/urun/microsoft-xbox-one-500gb-quantum-break-alan-wake-x360-151014

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpcore -- 26 Kasım 2016; 10:58:37 >
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.