Şimdi Ara

Xbox One S (Power Brick Yok - %40 Daha Küçük - 2TB HDD - 4K Video) (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.329
Cevap
19
Favori
28.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam benimde aynı siparişim geldi banada 14 gün geldi şimdi bu 14 gün sonra bu biterse verdikleri fifa bundleyi 14 gün sonra oynayamayacakmıyız illa live almamız mı gerekecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bimeksten aldim 1070 tl ye. Bugun geldi.

Kutudan cikardigimda xbox in uzerinde hafif bir leke gordum kahverengimsi. Iyimser davranayim dedim teshir degildir diye. Hadi bir sekilde o leke olabilir diyelim teshir urun olmasa bile. Oyle takintili biri de degilim fakat 2 sey soracam 1070 tl ye bimeksten alanlar icin.yoksa iade edicem

1.si controller in kendi poseti agzi tamamen kapali mi geldi sizde? Ben de posetin agzi bantliydi. Pillerin oldugu poset gibi tamamen kapali degildi ve ilk acan ben olmadim belli ki.
    2.si controller in a butonunda sticky button dedikleri olay var. Arada takiliyor ve sonra kendiliginden cikiyor. Oyun esnasinda oynanisi etkilemese de hissiyat olarak rahatsiz edici. Acaba teshir mi sonradan diye takildim.

Ne diyosunuz ? Yedirdiler mi teshir urunu sizce ? :)

• Paket olayı bende aynıydı ama tuş takılması yaşamadım kardeşim teşhir değil bence cihaz sıfır bence kurulum yaptıysa başta güncelleme falan zaten sıfır demektir

• Ayniydi derken controlle4 poseti tamamen kapali degil bantli miydi sende de ?

Bilmiyorum insan bi huylanmaya gorsun :) cok da iyi aldik fiyat olarak laf etmemem lazim ama nankoruz iste kardesim :)

• Aynen bantlıydı yalnız benim kafama da şey takıldı bu 14 günlük live vermiş live bitince fifa yı açamıyormuyuz digital oyun ya illa live mi lazım

• oyun artik digital olarak senin. online oynamak icin live gerekli olabilir ama emin degilim

• Online değil kardeş single takılamıyormuyum digital ama live yokken

• UlasAsmadili kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam cihazı açınca denicem

• ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Valla hocam var ama cihazı garantiye ver 20 gün bekle uğraşmak istemiyorum açıkcası

• axerbolia A kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz gibi geldi. Bnmkinde kahvrergensi kirlililk yoktu. Controller poşeti bantlı doğrudur. Kontrollerda sorun varsa🤔 ilk 7 gün içeresinde değiştirmeni tavsiye ederim. Mağazaya git ve kolda sorun var de yenisi verilir. Bu arada dediğim olaylarda ne yapmalıyız ? Ona çare lazım

• CaptainPricee1 kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla online oynanmıyor veya uygulama indiremiyoruz.

• Ama mini cooper için şifre vermeleri şart. Şifre yazsn kağıtta verilmesi getekiyor müşteri hizmetlerinin

• Paulownia kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

• Paulownia kullanıcısına yanıt
    yok benim demek istediğim xbox servisi zaten değiştirmez farklı fan ile,kendiniz içini açıp değiştirebilirsiniz oda cihazınızı garanti dışı bırakır onu demek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 30 Kasım 2016; 9:33:59 >
  • merhabalar ben xbox one s aldim 2. el ama faturasi yok garanti belgesi var onunda ustunde bisi yazmiyor. garanti dışı mı oluyor ürünüm. tesekkurler.

• arsemiea A kullanıcısına yanıt
    xbox'ın anasayfasından support kısmında seri no ile kontrol edebilirsin garantiyi ama bu dediğim microsoft garantisi aldığın firma kesin fatura ister
  • quote:

Orijinalden alıntı: berky88

xbox'ın anasayfasından support kısmında seri no ile kontrol edebilirsin garantiyi ama bu dediğim microsoft garantisi aldığın firma kesin fatura ister

teşekkür ederim. aldigim kisiyede ulasamadim hangi firmadan aldi onuda bilmiyorum bakalim napacaz=)) kutu garanti belgesi ile sadece. insallah sorun cikmazda

• Arkadaşlar selam, xbox one s için hangi tvyi almak doğru olur?
    sony KD55xd8505, LG 55uh770v ve 55ug870v
    http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/26114-48673-50594/lg-55ug870v_sony-kd-55xd8505_lg-55uh770v/

55ug870 modeli + olarak curved ve 3d özelliği var ancak 2015 model.
    KD55XD8505 in panel hızının 800 Motionflow xr ve 55uh770v modelinde ise 2500pmi. Ne demek oluyor bu ? İkisininde gerçek panel hızı aynı.
    Vereceğimiz para az bir miktar değil, bilgili arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Arkdaşlar ben de xbox one bimeksten aldım. Ürün geldi ama yanında faturası yok. Sevk irsaliyesiyle gelmiş. Acaba daha sonra kargoyla mı gönderecekler. Bilgisi olan var mı?
  • Mailine gönderirler. Garanti için fatura gerekmiyor sanırım.

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.