Şimdi Ara

Xbox One S (Power Brick Yok - %40 Daha Küçük - 2TB HDD - 4K Video) (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.329
Cevap
19
Favori
28.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yuzi_35

Arkadaslar bu xbox one s 3 mbit internet yeterli degil sanirim cok kotu yani live magzalara bile baglanmiyor ve guncellemeler cok sikintili oluyor yada sorun bende mi anlamadim akk dusunce birden makine cöp oluyor acasim gelmiyor nerdeyse

Bendede bu şekilde oluyor ama wifi'den bağlandığım için sanırım çünkü arada mesafe çok.Ethernet ile bağlasam bu kadar olmaz.
  • Çözünürlük ayarlarından 4K UHD 'yi seçtiğimde ekran gidip gidip geliyor 2-3 saniye arayla, TV 4K destekli olmasına rağmen bu sorunu yaşıyorum.bi çözümü varmı arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPM

Çözünürlük ayarlarından 4K UHD 'yi seçtiğimde ekran gidip gidip geliyor 2-3 saniye arayla, TV 4K destekli olmasına rağmen bu sorunu yaşıyorum.bi çözümü varmı arkadaşlar ?

Kablo kaynaklı gibi görünüyor hocam, başka bir 4k destekli kablo ile denemeniz mümkün mü? Minimum 18Gbps destekli olmalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

quote:

Orijinalden alıntı: OPM

Çözünürlük ayarlarından 4K UHD 'yi seçtiğimde ekran gidip gidip geliyor 2-3 saniye arayla, TV 4K destekli olmasına rağmen bu sorunu yaşıyorum.bi çözümü varmı arkadaşlar ?

Kablo kaynaklı gibi görünüyor hocam, başka bir 4k destekli kablo ile denemeniz mümkün mü? Minimum 18Gbps destekli olmalı..

Olmadı şundan bi tane alıyım sanırım işimi görür.
    http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hama-39665-1-8-m-alt%C4%B1n-u%C3%A7lu-hdm%C4%B1-kablo-1061504.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 20 Aralık 2016; 14:22:27 >

• Yardımınız için tşk ederim hocam linkte verdiğim kabloyu alıp taktım sorun çözüldü.
  • Bende tablet var mini hdmi girişli.araya aparat alsam xbox a baglayabilirmiyim
  • trappereagle T kullanıcısına yanıt
    mini hdmidan normal hdmi kablosu ile baglayabilirsin
  • Merhaba arkadaşlar kısmet olursa 1 aya kadar xbox one s almayı planlıyorum.İlk konsolum olacağı için aklımda birkaç tane soru var.Yardımcı olursanız çok sevinirim
    1.Fifa 17+500GB'lık pakedini almayı planlıyorum sizce 1TB'lık veya 2TB'lık tavsiye etmeli miyim?Neden?
    2.32 İnch full hd bir tv almayı planlıyorum 4K tv'ye bütçem yetmiyor bu HDR gibi özelliklerden faydalanabilir miyim?
    3.Kolun pilleri ne kadar dayanıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DraJeS

Merhaba arkadaşlar kısmet olursa 1 aya kadar xbox one s almayı planlıyorum.İlk konsolum olacağı için aklımda birkaç tane soru var.Yardımcı olursanız çok sevinirim
    1.Fifa 17+500GB'lık pakedini almayı planlıyorum sizce 1TB'lık veya 2TB'lık tavsiye etmeli miyim?Neden?
    2.32 İnch full hd bir tv almayı planlıyorum 4K tv'ye bütçem yetmiyor bu HDR gibi özelliklerden faydalanabilir miyim?

32 inc hdr li tv yok.hdr icin 4k li samsung ks8500 tavsiye ediliyor a bence erken scorpio ile fiyatlar daha da dusecektir.

2 tb alabilirdin ama 1 de alsan sonradan usb hdd takip kullanabilirsin harici olarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dun xbox one s aldim amazondan bugun kargolanmis

Daha once xbox 360 kullanmistim ama online olarak kullanmadim hic xbox'ı, o yuzden bir kac takildigim yer var

Tr hesabi mi almak mantikli, amerika hesabi mi almak mantikli?

Ps sisteminde oldugu gibi cihazda hem tr hem us hesabi acabilir miyiz?

Kardeslik gibi bisey var mi?

Tr storedan Live gold fiyatina baktim, 190 lira gibi bi fiyatlandirma vardi fakat baska sitelerde 120 lira civari. Baska sitelerden alsak siknti olur mu?
  • Microsoft XBox One S 1TB + Fifa 17

1215 TL

https://www.bimeks.com.tr/oyun-konsolu?filters={%22oyun-konsollari%22:[%22xbox-one%22,%22xbox%22]}
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuilde

Dun xbox one s aldim amazondan bugun kargolanmis

Daha once xbox 360 kullanmistim ama online olarak kullanmadim hic xbox'ı, o yuzden bir kac takildigim yer var

Tr hesabi mi almak mantikli, amerika hesabi mi almak mantikli?

Ps sisteminde oldugu gibi cihazda hem tr hem us hesabi acabilir miyiz?

Kardeslik gibi bisey var mi?

Tr storedan Live gold fiyatina baktim, 190 lira gibi bi fiyatlandirma vardi fakat baska sitelerde 120 lira civari. Baska sitelerden alsak siknti olur mu?

Tr hesabi mi almak mantikli, amerika hesabi mi almak mantikli? ---- tr hesap mantıklı konsolda hesabın bölgesini istediğin zaman değiştirebilirsin tr hesap 360 oyunu almak için mantıklı ucuza alabilirsn

Ps sisteminde oldugu gibi cihazda hem tr hem us hesabi acabilir miyiz? evet

Kardeslik gibi bisey var mi? evet

Tr storedan Live gold fiyatina baktim, 190 lira gibi bi fiyatlandirma vardi fakat baska sitelerde 120 lira civari. Baska sitelerden alsak siknti olur mu? olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: IamxMSFT

quote:

Orijinalden alıntı: DraJeS

Merhaba arkadaşlar kısmet olursa 1 aya kadar xbox one s almayı planlıyorum.İlk konsolum olacağı için aklımda birkaç tane soru var.Yardımcı olursanız çok sevinirim

32 inc hdr li tv yok.hdr icin 4k li samsung ks8500 tavsiye ediliyor a bence erken scorpio ile fiyatlar daha da dusecektir.

2 tb alabilirdin ama 1 de alsan sonradan usb hdd takip kullanabilirsin harici olarak

Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• logitech g29 u xbox one s te oynayan var mı?

şu ara aparatlar converter ile...
  • Arkadaşlar controller için şarjlı pil almak istiyorum da bunu alsam uyum sorunu yaşar mıyım ?

http://urun.n11.com/sarj-kiti/duracell-cef14-sarj-aleti-duracell-2500-mah-aa-pil-4-adet-P123729914
  • extend456 kullanıcısına yanıt
    Ben de bundan kullanıyorum, sıkıntı olmaz

• Yürüyen Hoparlör kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam siparşi verdim bende bakalım hayırlısı. Nasıl bir performans sergiliyor acaba kaç günü çıkarıyor 2 pil ? Pillerin dolum süresi kaç saat sürüyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extend456 -- 23 Aralık 2016; 15:40:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: extend456

Sağolun hocam siparşi verdim bende bakalım hayırlısı. Nasıl bir performans sergiliyor acaba kaç günü çıkarıyor 2 pil ? Pillerin dolum süresi kaç saat sürüyor ?

Ben de aynisindan kullaniyorum 2 aa pil 2-3 saatte sarj oluyor gunluk 12+ saat kullanimla bile 2-3 gun ve daha fazlasini cikariyor.cok memnunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IamxMSFT

quote:

Orijinalden alıntı: extend456

Ben de aynisindan kullaniyorum 2 aa pil 2-3 saatte sarj oluyor gunluk 12+ saat kullanimla bile 2-3 gun ve daha fazlasini cikariyor.cok memnunum.

Sağolun hocam bilgilendirme için teşekkürler.
  • Selamlar arkadaşlar.. vatan bilgisayar da kampanya var,xbox one s 1 tb+ fifa 17+ 2. Kol+ 3 ay live üyelik 1499 lira,sizce nasıl fiyat?
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.