Şimdi Ara

Xbox One S (Power Brick Yok - %40 Daha Küçük - 2TB HDD - 4K Video) (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.329
Cevap
19
Favori
28.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox one aldım oyunda yok sadece bi kod var live sanırım 14 günlük deneme gibi bise.evde internette yok.simdi internet olan biyere gidip güncelleme yapacam.sonrasında ne yapmam gerek ilk konsolum bu bi fikrim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trappereagle T kullanıcısına yanıt
    Evde internetin yoksa o kodu kullanma. O kod 14 gün Live denemesi için. Live da online oynamak için gerekli. Evde internet olmadığından gereksiz şuan.
    Sakla kenarda dursun, lazım olursa veya indirimli birşey almak istediğin zaman kullanırsın.
  • 4spenox kullanıcısına yanıt
    Sağol kardeşim.ea access için internet gerekliymiş.birisi dedi telefonun internetiyle online olursun.telefonun internetini açsam kota yermi

• trappereagle T kullanıcısına yanıt
    Sende sağol, ne demek.

Telefonun internetiyle ne yapacağına bağlı. Ben mesela yola gidip xbox'u da yanıma aldığım zamanlar Access oyunlarını oynamak ve diğer oyunların kayıtlarını almak için mobil şebekeyi kullanıyorum senin sorduğun gibi. Seyahat dönüşü bakmıştım ne kadar kullanmış diye. Xbox üzerinden yaklaşık 90mb kullanmış telefondan 2 hafta içerisinde.

Tabi benim telefon hep bağlıydı, üşenceçlikten bağlantıyı vs kesmedim oynadığım sürece, yani diğer oyunları da oynarken bağlı bıraktım.
    Otomatik DVR upload u kapatmıştım sadece. Güncelleme geldiğinde de indirmedim tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4spenox -- 13 Aralık 2016; 16:34:13 >
  • arkadaşlar merhaba benim kız tutturdu oyun konsolu istiyorum diye, bu konuda hiç bir bilgim ve tecrübem yok, konsol +oyun kolu+oyun ve kulaklık yaklaşık 2000tl tutuyor az para değil alınca bizi uzun süre idare etmesini isterim, önce ps4 slim istiyordu şimdi xboxone s istiyor sizce doğru kararmı olur yoksa ps4 pro yu beklemeye ikna mı etmeliyim bana hangisini tavsiye edersiniz
  • modelist kullanıcısına yanıt
    Kızınız kaç yaşında? Modelleri yakından takip ediyor olmalı ki piyasaya yeni çıkanlarından bahsediyor. Küçük yaş için genelde PS3 veya Xbox 360 yeterli oluyor. PS Slim veya One S 1200 liraya bulunabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HajHaj -- 13 Aralık 2016; 17:51:27 >
  • 4spenox kullanıcısına yanıt
    Valla kardeşim isin özü evde internet yok.dışarda biyerde kurulum,yapıp gerekli oyunları indircem eve gelicem oynayacam.sadece oynamama müsaade etsin yeter yoksa bişe indirme vs durumum olmaz.bugün biryere gittim kurulum yapmak için 2 gb güncelleme var dedi yüklerken önce hata verdi,sonra 3 saatte indirdi.tamam dedim 1.5 gb daha güncelleme var dedi yüklerken elektrik gitti.sağolasın ayrıntılı açıklaman için,ilk konsolum hiç bilgim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: HajHaj

Kızınız kaç yaşında? Modelleri yakından takip ediyor olmalı ki piyasaya yeni çıkanlarından bahsediyor. Küçük yaş için genelde PS3 veya Xbox 360 yeterli oluyor. PS Slim veya One S 1200 liraya bulunabilir.

öncelikle cevabınız için teşekkür ederim kızım 13 yaşında zamane çocukları işte her şeyi çok iyi biliyorlar ama tez canlılar istedikleri şey hemen olsun istiyorlar benim öğrenmek istediğim xbox one s alırsak hayal kırıklığı yaşarmıyız
  • modelist kullanıcısına yanıt
    İki konsol da iyidir ancak PS'e özel oyunlar kızınıza daha uygun olacağını düşünüyorum. PS daha çok single oynanabilecek oyunlara yönelik bence memnun kalır. Normal kasa PS4 yeterli olur, Pro'ya gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: modelist

quote:

Orijinalden alıntı: HajHaj

öncelikle cevabınız için teşekkür ederim kızım 13 yaşında zamane çocukları işte her şeyi çok iyi biliyorlar ama tez canlılar istedikleri şey hemen olsun istiyorlar benim öğrenmek istediğim xbox one s alırsak hayal kırıklığı yaşarmıyız

Bence switch i bekleyin.Büyük ihtimalle en uygunu o olacaktır.

• 2 aylık xbox one s sonrasında PS 4 vs Xbox one S

xbox kesinlikle ücretsiz oyunları ve es access ile FAVORİM , çok makul ücretler ile harika bir deneyim sunuyor,oyun kolu aşırı rahat oynayış sunuyor,online deneyim harika ,tarayıcı muhteşem ve netflix sistemi çok iyi çalışıyor ,tek kötü yanı kardeşlik sistemi ile çok ucuza oyun bulmak mümkün değil ama bu benim için sorun olmadı çok fazla oyun alan biri değilim .Ücretsiz live oyunları çok daha iyi .

Ps4 oyunları kardeşlik sistemi ile çok daha ucuza bulmak mümkün ama ciddi oranda oyun kolunda zorluk çektim ve tarayıcı benim için önemliydi , ps4 bu konuda bana kolaylık sağlayamadı .

Görsel olarak farkları ben göremedim ve oyun benim için fps den çok daha önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l -- 14 Aralık 2016; 11:41:45 >
  • l L kullanıcısına yanıt
    kardeslik konusu haric diger noktalara katiliyorum. bende one s kullaniyorum. kardeslik konusunda hic sorun yasamadim aradigimi bulmakta. ozellikle ps deki sec sacmaligi olmamasi buyuk avantaj. oyunu her turlu kendi hesabında oynuyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap veren herkese çok teşekkür ederim bu akşam xbox one s siparişini veriyorum hayırlısı bakalım
  • arkadaşlar acayip kararsızım.
    forza horizon 3 ü pc de satın aldım ama ekran kartım yetersiz kaldı. gerisi gayet yeterli. önümde 2 seçenek var ve maliyetler aynı
    ya amd rx 480 8gb 1280 tl verip ekran kartı alıcam yada xbox one s alıcam.

xbox one s de windows 10 daki uygulama mağazasına ulaşılıyor mu yoksa xbox one un mağazası farklı mı. mağaza xbox360 daki gibi live zorunluluğu devam ediyor mu. mesela digiturkplay i (varsa) live sız yükleyip kullanabilirmiyim ?

cihazı alıp her ay para vermekte istemiyorum yada sadece oyun içinde tv nin altında kalmasını.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

arkadaşlar acayip kararsızım.
    forza horizon 3 ü pc de satın aldım ama ekran kartım yetersiz kaldı. gerisi gayet yeterli. önümde 2 seçenek var ve maliyetler aynı
    ya amd rx 480 8gb 1280 tl verip ekran kartı alıcam yada xbox one s alıcam.

xbox one s de windows 10 daki uygulama mağazasına ulaşılıyor mu yoksa xbox one un mağazası farklı mı. mağaza xbox360 daki gibi live zorunluluğu devam ediyor mu. mesela digiturkplay i (varsa) live sız yükleyip kullanabilirmiyim ?

cihazı alıp her ay para vermekte istemiyorum yada sadece oyun içinde tv nin altında kalmasını.

PC'yi boşver Xbox One S al oyunlarda keyfine bak. PC'yi sonra da toplarsın. PC toplasan bile yine oyunlarda kasma sorunu yaşayacaksın.

• MetalWave kullanıcısına yanıt
    Bende xbox one ve bilgisayar var. İkisinde de forza horizon 3 oynuyorum, bilgisayarın avantajı hiçbir ek ücret ödemeden online oynayabilirsiniz, xboxta ise online oynamak için gold üyelik almak gerekiyor ki senelik 180tl fiyatı var. Xboxın avantajı ise sistem yenilemek gerekmiyor fps düşüşüymüş kasmaymış donmaymış gibi sıkıntılar yaşamıyorsun.

• saricoban38 kullanıcısına yanıt
    ekran kartı daha cazip geldi, xbox one hala istediğim konumda değil. windows 10 desteğine tam kavuşup uygulama kısmınıda kullanmaya başladığımızda almayı düşünüyorum. rx480 de oyunu rahat oynayabiliceğimi düşünüyorum.
  • Arkadaslar bu xbox one s 3 mbit internet yeterli degil sanirim cok kotu yani live magzalara bile baglanmiyor ve guncellemeler cok sikintili oluyor yada sorun bende mi anlamadim akk dusunce birden makine cöp oluyor acasim gelmiyor nerdeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

Arkadaslar bu xbox one s 3 mbit internet yeterli degil sanirim cok kotu yani live magzalara bile baglanmiyor ve guncellemeler cok sikintili oluyor yada sorun bende mi anlamadim akk dusunce birden makine cöp oluyor acasim gelmiyor nerdeyse

bende öyle bir sorun olmuyor oynanmıyacak gibi değil sadece oyunları indiriken aynı anda online oynarsanız sorun çıkabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

Arkadaslar bu xbox one s 3 mbit internet yeterli degil sanirim cok kotu yani live magzalara bile baglanmiyor ve guncellemeler cok sikintili oluyor yada sorun bende mi anlamadim akk dusunce birden makine cöp oluyor acasim gelmiyor nerdeyse

Ben de bir sıkıntı olmuyor turknet kullaniyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.