Şimdi Ara

Xbox one s şuan bile alınır mı? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
5.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam bende de xbox one ilk kasa vardı far cry 3 remastred oynarsanız bariz fps droplarını görürsünüz çok leş fps oranlarıyla çalışıyordu Xbox one s şuan bile alınır mı? ama ben onu 4 yıl önce 600 tl ye almıştım 600 tl lik bilgisayarda far cry 3 remastredı far cry 1 açamazsınız

• camel paketindeki camel kullanıcısına yanıt

Bozuk remastred o oyun. Aynı Xbox one ile sorunsuz ac odyseyy oynuyor millet. YouTube bakabilirsin FPS deherlerine. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RyDeR kullanıcısına yanıt

zaten konsol vardı bende ve dediğiniz oyunuda oynadım sadece bazı oyunlar fps düşüklüğünü hissettiriyor demek istemiş ama verdiğin paranın hakkını veriyora getirmek istemiştim niye terslediniz ki şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camel paketindeki camel -- 12 Ekim 2020; 18:30:7 >
  • Hala 30fps'in akıcı olduguna inananlar görüyorum,cok enteresan gercekten.Bu söyle bir ihtimalle mümkün olabilir,ya sizin gözler bozuktur ya da 60'tan 30'a düsmedigi icin dalgalanma cok fazla olmadıgı icin fark edemiyorsunuz

RDR2 One S'te 30 fps sabit arkadasım,31 bile olmuyo yani merak etme.

Bazı arkadaşlarda 1500 liraya başka hangi cihazı alalım diye öneri istemiş.Almayın arkadaşım,tamamen kişilik-prensip meselesi.Ben 1500 lirayi 30fps'in altında oynatacak bi alete verecegime,hic vermem daha iyi.Biriktirin :) 144hz monitörler falan bosa satılıyor o zaman 30fps akıcıysa bu RTX3080'ler falan da bosuna üretiliyor.

Tabi kimse satın aldıgı malı kötülemez arkadaslar öyle bi durum da var :)

• quote:

Orijinalden alıntı: camel paketindeki camel

zaten konsol vardı bende ve dediğiniz oyunuda oynadım sadece bazı oyunlar fps düşüklüğünü hissettiriyor demek istemiş ama verdiğin paranın hakkını veriyora getirmek istemiştim niye terslediniz ki şimdi

Ne terslemesi be üstad. Ne haddime ki ama o oyun bozuk bende onu demek istemiştim. PS3ten 30 FPS bitirdim far cry 3'ü Xbox one s şuan bile alınır mı?  remastred bozuk

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 18 Ekim 2020; 13:41:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

Ahahhahahahahahaha sakin hocam Xbox one s şuan bile alınır mı? 

• Konsol fiyatlarinin bu kadar yukseldigi donemde istesek dahi sifir alamayacagimiz icin bence hala gideri olan konsol.

Eger ilgilenen olursa elimde kullanmadigim 500gb kalin kasa xbox var. Ilgilenenler mesaj atabilir.

• one s 1 tb olan oyun konsolum var.2022 ocak ayına kadar garantisi mevcut.

yeni nesil oyun konsolu aldıktan sonra satmayı düşünüyorum.ilgilenen olursa mesaj atabilir.

• her gün fiyatı artan bir şey alacaksan hemen al.

• Elimde eski Xbox One varken Almanya'da uyguna denk gelince yenisini de aldım. Elimdekini sattım, One S All Digital kullanıyorum. Tasarımı oldukça güzel, ses sorunu yok oldukça memnunum. Zaten açtığımdan beri 10-12 saat oynamışımdır pek vakit bulamıyorum oynayacak. Yeni konsol ihtiyacı da duymuyorum, ara ara oynarım işte Xbox one s şuan bile alınır mı? 

• quote:

Orijinalden alıntı: RyDeR

Dostlar selamlar. 10 gün önce aldım makineyi. İNANİLMAZ şekilde memnunum. Witcher 3 , ac origins , sydnicate gibi oyunları oynuyorum grafikten FPS durumundan aşırı memnunum! 900p vs yazanlar olmuş. Aynı makineden mi bahsediyoruz? Veya hissetmiyor muyum? Saatlerce forza oynuyorum fan sesi yok. Seni seviyorum Xbox. Yıllarca Sony ile uğraştığıma inanamıyorum.
    Farki anlaman icin once 1080p 60 fps oynaman lazim dostum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen hafta ikinci el olarak aldım. Tam bir fiyat performans ürünü diyebilirim. Forza horizon 4 harika performansı var. Diğer oyunlarda iyi. Bazı oyunlar hafif fps düşmesi yaşıyorum GTA5 gibi buda oyunun kendisiyle alakalı remastered olduğu için

• hazır şuan herkes tartışma halindeyken bir soru sormak istiyorum

xbox one s ile 3 yıllık gamepass ultimate almak istiyorum.

Ama arkadaşlar bana mantıklı olmadığını bundan sonra gelecek oyunların one s' in desteklemeyeceğini söyledi.

Alsanda ancak eski oyunları oynayabilirsin diyor. fifa 21 bile indirilmiyormuş gamepasste olmasına rağmen.

Düşünceleriniz nedir? Almalı mı 3 yıl ultimate ?

Xbox one s all digi için sorulmuş sorudur.

2.soru olarak benim gamepass+ultimate ile çevirdiğim üyeliğim vardı bir kaç ay daha var sürem.

Ama galiba pahalılaşacakmış diye şimdiden 3 yıllık başka hesap açmayı düşünüyorum.

üyeliğim bitince tekrar 12 ay gamepass+ 1 ay ultimate ile ultimate e çevirebilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanlı -- 30 Kasım 2020; 15:33:26 >
  • inanlı kullanıcısına yanıt

Alınmaz olur mu hocam asıl şimdi alınır. Yeni nesil konsollar geldiği için eski nesili elden çıkarmaya bakıyor millet. Fiyatlar düşüyor. Ayrıca Fifa 21 oynayabilirsiniz. EA Play yeni oyun olduğu için vermemiş. Kendiniz cebinizden verip alabilirsiniz. One serisi + Game Pass Ultimate şuan oyunculuk için en mantıklı en ucuz seçenek.

• Şuan 1900 e buldum cdli 1tb tek kol 1 yıl garanti kalmış alinirmi acaba 4k TV de nasıl performans verir
  • Xbox one s şuan bile alınır mı?

Alınabilir bir durumda mi bu fiyata oyun yok yaninda
  • Harun18x H kullanıcısına yanıt
    Hocam garantili alırsaniz elbette sizin yarariniza. Ben 1 tb diskli versiyon 1 yil garantili icinde oyun da yukluydu bikac tane 1700 e aldım. Ama 3 ay oluyo yaklaşık. Biraz daha pazarlikla alinabilir bu ürün.
  • İndirim yapmıyor ama sıkı pazarlığa girmedim önümüzdeki hafta Alicam büyük ihtimalle mediamark koruma paketi olması biraz güven verdi bana ama bilemiyorum hiç konsol almadim
  • Harun18x H kullanıcısına yanıt
    Hocam belki 100-200 asagisina garantisiz de bulabilirsiniz ama benim tavsiyem kesinlikle garantili alin. En az 1 sene kafaniz rahat olur. Mumkun olduğu kadar indirmeye çalışın oyle alın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.