Şimdi Ara

Xbox one s şuan bile alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
5.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayarım yok. Yaklaşık 3 sene önce oynayamadığım oyunlar sebebiyle bir PS3 aldım ve 3 senede bütün hevesimi aldım. 1600 lira gibi bir bütçem var aylardır ps4 fiyatı düşmesini bekliyorum ama düşeceği yok. Dün bir kardeşimin önerisiyle Xbox one s modellerine baktım. Gamepass diye bir sistemi olduğunu öğrendim ve bu harika bir şey çünkü bütçem kısıtlı. Oynayacağım oyunlar FIFA assassins Creed serileridir one s alınır mı? Çift kol 1600-1700 liraya makine bulamıyorum öneriniz var mıdır dostlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostlar selamlar. 10 gün önce aldım makineyi. İNANİLMAZ şekilde memnunum. Witcher 3 , ac origins , sydnicate gibi oyunları oynuyorum grafikten FPS durumundan aşırı memnunum! 900p vs yazanlar olmuş. Aynı makineden mi bahsediyoruz? Veya hissetmiyor muyum? Saatlerce forza oynuyorum fan sesi yok. Seni seviyorum Xbox. Yıllarca Sony ile uğraştığıma inanamıyorum.

Adam 1600-1700 liraya FIFA, AC gibi oyunları grafik derdiyle uğraşmadan oynamak istiyor. Bu oyunları bir bilgisayarda oynamak istese donanımlara ve oyunlara harcayacağı paranın farkında mısınız? Siz ne öneriyorsunuz bu bütçeye? Öyle bir gömmüşsünüz ki madem elinizde One S var bari adama satın siz de kurtulun bu konsoldan konuyu açan arkadaş da istediğine kavuşsun.

• karantina başlangıç döneminde one s aldım. eğer grafikler benim için ön planda değil diyorsanız tavsiye ederim. bi sıkıntısını görmedim şimdiye kadar çok da memnunum.
    Tavsiyem forumda 2.el xboxlarda tek kol olanlara bakın uygum fiyat bulursanız alın. letgodan ise 2.el bi gamepad alabilirsiniz. şahsen ben bu şekilde aldım ve daha ucuza geldi

odyssey oynarken bazen kaplamaların yüklenmesinde yaklaşık 5sn lik bi gecikme olabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In Vino Veritas -- 17 Eylül 2020; 14:7:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: In Vino Veritas

karantina başlangıç döneminde one s aldım. eğer grafikler benim için ön planda değil diyorsanız tavsiye ederim. bi sıkıntısını görmedim şimdiye kadar çok da memnunum.
    Tavsiyem forumda 2.el xboxlarda tek kol olanlara bakın uygum fiyat bulursanız alın. letgodan ise 2.el bi gamepad alabilirsiniz. şahsen ben bu şekilde aldım ve daha ucuza geldi

odyssey oynarken bazen kaplamaların yüklenmesinde yaklaşık 5sn lik bi gecikme olabiliyor
    Hocam bana PS3 last of us grafikleri bile çok üst düzey geliyor. Xbox one s oyun grafiklerine bakıyorum muazzam geliyor bana. Çünkü hayatımda görmemişim yüksek grafik PS3 dışında. Origins felan harika gözüküyor konsolda. Teşekkür ederim yorumun için. Tek kol alıp ikinci kolu sonradan alacağım çünkü makine yok ya.

• gayet guzel makına alınır eskı oyun yoktur ıyı oyun vardır o yuzden oynamadıgın bı ton oyunu oynarsın oyun fıyatlar nasıl bılmıyorum ama yenı nesıl geldıgı ıcın marketınde belkı oyunlar da ucuzlamıstır
  • bal gibide alınır
  • Valla ben de daha 1 hafta önce aldim 2.el bi one s. 1 yıl garantisi de devam ediyor gayet memnunum. 1080p de gayet güzel gorunuyor.Tavsiyem garantisi hala devam eden 2.el almanız.

• One s full HD tv için yeterli değil mi? Grafikleri ps4 ten kötü mü şimdi? One x mi alınmalı illaki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad 9 Hala Alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam one s 4K video oynatabiliyor Blu-Ray vs ancak oyunlarda 4K desteği yok max 1080p full hd. Ancak one x 4K oyun deneyimi de sunabiliyor. Benim tv 1080p destekli oldugundan bana fazlasiyla yetiyor s.

• Alınırmı ne demek en iyi fiyat performans konsolu, bugün bozulsa yarın gider yenisini alırım.
  • Alınır hocam bilmiyorum son durumunu ne yaptın ama, PS ' Kullanıcıları kafanı karıştırmasın her yiğidin bir yoğurt yiğişi vardır bu cihaz yoğurdun kaymaklısını yiyor. ;)
  • ZOBANSON kullanıcısına yanıt
    Black friday de 99 Euro gibi fiyata satılırsa sıfır almak beklenmeli mi ne dersiniz yoksa ikinci el mi alınır bir de cdli ve all digital mi alinir

• quote:

Orijinalden alıntı: beasteray

Black friday de 99 Euro gibi fiyata satılırsa sıfır almak beklenmeli mi ne dersiniz yoksa ikinci el mi alınır bir de cdli ve all digital mi alinir
    All alma sakın Bluray olanı al hocam. Yani CD kullanılabilir olanı BlackFriday demişsin ama inan yurt dışı cihazlar sana aynı fiyata gelir ikinci el düşünürsende max 1800 - 1900 Tl ye kadar 1 TB tek joystick olanı alınabilir zaten çift kollu bulursan hiç kaçırma bu fiyata.
  • ZOBANSON kullanıcısına yanıt
    Performans farkı mi var All olanında neden alınmaz ilk kez Xbox alacağım da

• beasteray kullanıcısına yanıt
    Performans farki yok, birebir ayni cihaz. Bluray'ini belki kullanmak istersen diye öyle demiş olabilir o arkadaş. Bende blurayli olanı var bir kere bile kullanmadım, 2020 senesinde kim cd'li oyun alıyor ki? Dvdden film de izlemiyorum.

• Forum dışından ikinci el olarak aldım dijital versiyonunu gayet memnunum uzun zamandır bilgisayar oyunu oynamıyordum oynamadım o kadar fazla oyun varmış ki game pass de ayrıca tv 4k hdr destekliyor oyun açıldığında hdr etkin diyor görüntü kalitesi akıcılık çok güzel bu arada tv philips 55pus7304.
  • Bence yeterli. tek kol şubatta alınma 1 tb satıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

Performans farki yok, birebir ayni cihaz. Bluray'ini belki kullanmak istersen diye öyle demiş olabilir o arkadaş. Bende blurayli olanı var bir kere bile kullanmadım, 2020 senesinde kim cd'li oyun alıyor ki? Dvdden film de izlemiyorum.
    Hiç ummadık zamanda kullanılıyor hocam arada ki fiyat farkı hemen hemen aynı zaten yakın , boşver almışken bluray'li olanı alsın. Gün olur lazım olur seninde kulakların çınlamasın.
  • 1 ekimi yeni nesil fiyatları görelim ona göre ikinci elde şekillenir

• Yaklaşık 10 senedir Xbox kullanırım sadece 1-2 sefer DVD kullandım o da ilk 360 konsolda oyun yüklemek için. Hesap olayı herşeyi çözüyor ha bir de filmleri de netflix den izleyince hiç DVD gerek kalmıyor . Kafana yatanı al DVD sesi olmuyor all digitalda o da ekstra sessiz anlayacağın

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.