< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Dostlar selamlar. 10 gün önce aldım makineyi. İNANİLMAZ şekilde memnunum. Witcher 3 , ac origins , sydnicate gibi oyunları oynuyorum grafikten FPS durumundan aşırı memnunum! 900p vs yazanlar olmuş. Aynı makineden mi bahsediyoruz? Veya hissetmiyor muyum? Saatlerce forza oynuyorum fan sesi yok. Seni seviyorum Xbox. Yıllarca Sony ile uğraştığıma inanamıyorum.
|
Adam 1600-1700 liraya FIFA, AC gibi oyunları grafik derdiyle uğraşmadan oynamak istiyor. Bu oyunları bir bilgisayarda oynamak istese donanımlara ve oyunlara harcayacağı paranın farkında mısınız? Siz ne öneriyorsunuz bu bütçeye? Öyle bir gömmüşsünüz ki madem elinizde One S var bari adama satın siz de kurtulun bu konsoldan konuyu açan arkadaş da istediğine kavuşsun. |
RDR2'i ONE S'te bitirdim.
Ne bir kasma ne bir drop ne de görüntüden şikayetim oldu? |
pc kullanıcısıyım one s aldım 60fpsnin nasıl olduğunu biliyorum xboxta oynadığım hiçbir oyunda bir rahatsızlık hissetmedim bu fps çözünürlük vs. sidik yarışı çocukça.1500tllik pc bu oyunları nasıl oynatıyor onunla kıyaslayın çok meraklıysanız.
|
Farki anlaman icin once 1080p 60 fps oynaman lazim dostum
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In Vino Veritas -- 17 Eylül 2020; 14:7:59 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|