Şimdi Ara

Xbox One S Wireless Gamepad Left ve Right Stick Basma Özelliği Yok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Hepsiburada’dan başlıkta belirttiğim orjinal xbox gamepad’ini aldım. PC’de Fifa,Batman,Witcher gibi oyunları oynamak için. Gamepad’i Bluetooth bağlantısı ile sıkıntısız bağlıyor ve kullanıyorum. Problemim ise; oynadığım oyunlarda bazı özellik veya hareketler için left ve right sticklere basılması gerekiyor ama benim orjinal bu gamepad’imde bu sticklerin basılma özelliği yok! Basmaya çalıştığımda basılmıyor ve zarar vermekten korktuğum için zorlamıyorum. Sizce ne yapmalıyım? Bu sıkıntıyı başka yaşayan var mı? Fifa harici oyun oynayamıyorum bu sebepten! Çözümü bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim. İyi forumlar...

• One s lerde basma özelliği var orjinalse zorla biraz bastığını hissedersin
  • Şuan PC çalıştırmadan direk gamepad üzerinden biraz zorladığımda evet basılıyor gibi his veriyor ama inanılır gibi değil yaklaşık 400 tl verilen bir microsoft ürününde böyle kalitesizlik, basmanın zor olması ve gamepad’e zarar vereceğim hissi vermesi bence kabul edilebilir değil! Teşekkür ediyorum size saolun.
  • Bende one s gamepad kullanıyorum şimdi denedimde öyle zor falan değil belki sizinkinde bir sıkıntı vardır.İyice inceleyinde sorun varsa hazır yeni almışken geri gönderin bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.