Xbox one us bölgesi cd key satın almak.
-
-
teşekkür ederim
peki microsoft hesabım türkiyeden açıldı bir sorun olurmu.
-
merhaba iyi günler.
https://www.gamivo.com/product/assassins-creed-odyssey-deluxe-edition-xone
us bölgesi fiyat hesaplı xbox one kolsolda satın alırsam konsolda bölge degiştirerek oynamam mümkünmü bölge kiliti var kuralı var yanlız. Hotmail hesabım türkiyeden açılmıştır.
yardımcı olursanız sevinirim.
iyi çalışmalar.
-
xbox oyunlarında bölge kodu bulunmamaktadır. Başka ülkelerden Series S ve X satın alanlar Türkiye'de kullanabilmektedir. 2.el satın aldığım ve Fransa'dan gelmiş olan One X im ile Brezilya ve Arjantin den almış olduğum oyunları sorunsuz oynuyorum. Yazmayı unuttuğum bir ek bilgi USA da 110 volt olduğu ve prizlerinin farklı olduğu. Priz işini halledebilirsiniz ancak 110 volt işini araştırmanız gerekiyor. (+ olarak CD key olayı PC den kalma bir söz; sanırım hediye kodu kastediyorsunuz)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveyours -- 19 Ocak 2021; 12:6:33 > -
merhaba xbox one live cd key satın almayı bahsediyorum. galiba siz brezilya ve arjartin bölgesinde satın aldıgınız dvd oyunlarından bahsediyorsunuz. yanlış anlamadıysam aydınlatırsanız sevinirim.
-
Live CD key dediğiniz kod mu anlayamadım yurtdışından alınan dijital oyunlardan bahsetmiştim
Şöyle bir ilan buldum "https://www.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/xbox-assassin-s-creed-odyssey-deluxe-edition-xbox-live-cd-key-hemen-teslim_pdp_554812550" Açıklamada ; "Xbox başlatın ve Xbox hesabınıza giriş yapın. Ayarlar-> Hesap -->Kod Kullan. Kodu girin. " yazıyor. Oyun size dijital kod olarak veriliyor anlaşılan.
Bu oyun Brezilya Store da 79,93 Tl ye satılmış. Yakın zamanda bende düz sürümünü uygun fyata almıştım. Yakın zamanlarda tekrar indirim olabilir. Kendimde alışveriş yaptığım MTCgame den hediye kodu alarak yurtdışı fırsatlarını değerlendirmenizi tavsiye ederim. Oyun fiyatlarını takip edebilmek için dehttps://xbox-store-checker.com/en/ sitesini öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveyours -- 20 Ocak 2021; 18:6:27 >
-
Merhaba
Evet cd key den kod dan bahsediyorum siz yurtdışında yaşıyadiginizda mı dijital kodlu oyunlarımı alıyordunuz yoksa türkiyede vpn aracı ilemi satın aldınız cd key satan sitelerde global türkiyede geçerli diyor diğer ülkelerin cd köyleri türkiyede geçerli değil ibaresi bulunuyor. -
İstanbul'da yaşıyorum. Bu şekilde en uyguna oyun alabiliyorum. Maalesef Türkiye banka kartları sorun olabiliyor Store alışverişlerinde. Hediye kodu alarak oyun satın alma işlemi daha ucuza geliyor ( Oyun bedeli+%10 komisyon sanıyorum. Ben enpara ile %20 gibi yanılmıyorsam komisyon ödüyorum)
-
peki oyunları satın alırken vpn kullanıyorsunuz galiba xbox one konsol da bölge degiştiriyorsunuz satın aldıktan sonra büyük ihtimalle vpn programı ismini paylaşırmısınız.
-
Vpn kullanmıyorum. Hediye kodunu satın alın. Alacağınız ülke için herhangi bir e-posta kodu açın.
PC de Xbox sayfasında bölgeyi kullanacağınız ülkeye çevirip aldığınız e-posta ile xbox hesabı oluşturun.
Konsolda oluşturduğunuz xbox hesabna hesabınıza hediye kodunu tanımlayın. (Pc den de yapılması lazım)
Alacağınız oyunun sayfasında sağ üstte ... kısmında hediye kodu kullan ı tıklayarak kod ile satın alım işlemini gerçekleştirin. Şayet herhangi bir sorun olursa "Xbox ayarlar" kısmından bölge ve dili değiştirerek işlemi tamamlayabilirsiniz. Vpn ye ihtiyacınız kalmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveyours -- 20 Ocak 2021; 18:34:52 > -
dostlar durumu iyice anlatıyım şu anda https://www.gamivo.com/ arjantin bölgesi assassin's Creed Odyssey Xbox One cd key sipariş verdim kodu türkiye global cd keye göre fiyat 80 tl kar ettim konsolu arjantin bölgesi olarak ayarladım yeniden başlattım konsolu elimde mevcut olan türkiyeden açılmış olan microsoft hesabıma giriş yaptım cd key girdim oyun emin ellerde şimdilik umarım sorun çıkmaz.
-
Öncelikle hayırlı olsun. Bahsettiğiniz site hakkında bir bilgim yok; ancak oyun şu an Arjantin Store'da $ 4.499,00+ (390.31 TL) olarak görünüyor Umarım herhangi bir sıkıntı çıkmaz. Size önerdiğim yöntem ile direk Xbox Store üzerinden hediye kodu ile alım yaptığınız için bir problem yaşamazdınız. Fiyat olarak da yaklaşık Brezilya Store da 79 TL nı görmüş oyun (komisyonla 90-95 TL civarına geliyor) . Malum multi hesaplar vb. problemli hesap satışları mevcut. Konunuzu okuyanlar için ek bilgi olsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X