Şimdi Ara

Xbox one ve one s farkı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
12.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam.İlk çıkan xbox one ile one s arasında 4k video oynatma dışında performans olarak bir fark var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Xbox One vs Xbox One S: Farklar Nelerdir?

Xbox One ve Xbox One S, Microsoft'un sekizinci nesil video oyunu konsollarıdır. Her iki konsol da benzer özelliklere sahip olsa da, aralarında dikkate alınması gereken bazı önemli farklılıklar vardır.

Görsel Performans

Xbox One S, Xbox One'dan daha yüksek görsel performans sunar. Xbox One S, 4K Ultra HD çözünürlükte oyun oynama ve video akışı desteğine sahiptir. Ayrıca, HDR desteğiyle daha canlı ve gerçekçi görüntüler sunar.

Boyut ve Tasarım

Xbox One S, Xbox One'dan önemli ölçüde daha küçüktür ve daha şıktır. Xbox One S, dikey konumlandırılabilir ve beyaz veya siyah gibi çeşitli renk seçenekleri mevcuttur. Xbox One ise daha büyüktür ve yalnızca yatay olarak konumlandırılabilir.

Depolama Kapasitesi

Xbox One S, 500 GB veya 1 TB depolama kapasitesiyle gelirken, Xbox One 500 GB veya 1 TB depolama kapasitesine sahiptir.

Blu-ray Oynatıcı

Xbox One S'de 4K Ultra HD Blu-ray oynatıcı bulunurken, Xbox One'da standart Blu-ray oynatıcı bulunur.

Fiyat

Xbox One S, Xbox One'dan genellikle daha pahalıdır. Ancak fiyat, depolama kapasitesine ve diğer özelliklere göre değişebilir.

Özet

Xbox One ve Xbox One S, her biri farklı avantajlara ve dezavantajlara sahip iki benzer konsoldur. Xbox One S, daha iyi görsel performans, daha küçük boyut ve 4K Blu-ray oynatıcı gibi ek özellikler sunarken, Xbox One daha uygun fiyatlı bir seçenektir. Sonuç olarak, en iyi seçim ihtiyaçlarına ve bütçene bağlı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • az da olsa var... yüklemelerde biraz daha hızlı, oyunlarda da 3-5fps daha iyi olabiliyor... detaylı incelemeler için youtubedaki digital foundry kanalının eski karşılaştırmalarına bakabilirsin...
  • Çok sağ ol hocam

• önemli değil... kişisel görüşüm de one'dan one s'e geçmek lüks... sıfır alınıyorsa one s daha iyi olur(tuğla adaptör olmaması, boyut, ağırlık)... ama one-one s-one x birlikte destiny 2 oynarken, yüklemelerde one x'in one s'e attığı fark 10 birimse one s'in one'a attığı fark anca 1 birim...
  • harici aldıgım hdd dahilinden daha performanslı
    yuklemelerde
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Hangi diski almıştınız hocam? Bende düşünüyorum almayı

• mbaydogan kullanıcısına yanıt
    wd elements 2tb
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox one S alınırmı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

wd elements 2tb
    Teşekkürler

• One S ‘te 4K oyun desteği yok. Sadece blueray film de 4K desteği var.
    4K için Xbox One X var sadece

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Doğru... External diskler internallardan belirgin şekilde daha hızlı... Hatta external diskli xbox one, internal diskli one s'ten daha hızlı olabilir yüklemelerde... Ama aynı disk kullanımında one s hızlı :)

Bu arada one'ı satmış, hala aktif olarak one s ve one x kullanan biri olarak söylüyorum bunları :)

• 5 saniye fark için harici hdd kullanmam haa konsolun dahili hdd’i yetmiyordur o ayrı konu bana fazlasıyla yetiyor.

GTA V (launch to single player save)

X Internal - 1:05.13
    X External - 0:59.21

Doom (title screen to single player save)

X Internal - 0:25.17
    X External - 0:24.47

Forza Horizon 3 (launch to single player save)

X Internal - 1:46.49
    X External - 1:30.89

Just Cause 3 (launch to single player save)

X Internal - 1:09.08
    X External - 1:03.89

The Witcher 3 (launch to title screen)

X Internal - 0:58.34
    X External - 0:55.28

The Witcher 3 (title screen to single player save)

X Internal - 0:48.75
    X External - 0:51.38

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar.Farklı konu açmadan ben de sorayım bari.Fifa oynamak için Xbox almayı düşünüyorum(farklı olarak 2-3 tane daha oyun oynarım gta vs. gibi).One ile One S arasında fark olur mu?Bu durumda One S fiyat farkına değer mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Robert Neville

Selam arkadaşlar.Farklı konu açmadan ben de sorayım bari.Fifa oynamak için Xbox almayı düşünüyorum(farklı olarak 2-3 tane daha oyun oynarım gta vs. gibi).One ile One S arasında fark olur mu?Bu durumda One S fiyat farkına değer mi?
    Dostum one s ilk modele göre 3-5 fps daha iyi olabiliyor ve psu içinde olduğu için ilave bir tuğla taşımıyorsun.Çok yolculuk filan yapıyorsan s al,ama benim gibi sabit yaşantın varsa,fps takıntın yoksa fat kasa al keyfine bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrElkhan

Dostum one s ilk modele göre 3-5 fps daha iyi olabiliyor ve psu içinde olduğu için ilave bir tuğla taşımıyorsun.Çok yolculuk filan yapıyorsan s al,ama benim gibi sabit yaşantın varsa,fps takıntın yoksa fat kasa al keyfine bak.

Cevap için teşekkürler hocam.Grafik olarak fark var mı peki?Ayrıca adaptörü laptop adaptörlerine benziyor benim için fazla sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Şimdilik fat kasanın fiyat avantajı beni fat kasaya yönlendiriyor.

• Grafik olarak pek fark yok hocam.Konsolun kendisi de çok büyük,alırken bunu düşünüp al.Ben fat kasa aldım,çok memnunum.

• Robert Neville kullanıcısına yanıt
    yatak takımı olsa anlarım, süs için almıyoruz
    güç adaptörünün dışarıda olması cihazı daha ferah tutar hatta
    one s düz olanın oc yapılmış hali
    gönül rahatlığla alınır
  • FlightClub kullanıcısına yanıt
    S in oyunlarda 4k desteginin olmadigina emin misin? :)

• FaRaKaN kullanıcısına yanıt
    sorulan kişi olmasam da ben eminim... hdmi üzerinden çıkış sinyalini 4k olarak verebilen bir konsol ama hiç bir oyunu 4k renderlamıyor(hani bunu denemiyor bile, deneyip gücü yetmemek değil)...
  • FaRaKaN kullanıcısına yanıt
    Evet :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.