Şimdi Ara

Xbox one vs Ps4 Fifa performansi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 konsoldan birini alicam ama yani diger oyunlari bitirip bi koseye aticam asil amacim fifa oynamak sizce hangisini tercih etmeliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi gamepad ile rahat edeceksen onu al. 2 konsolda da 1080p 60 fps ile çalışıyor zaten.
  • Xbox One da fifa 16 için özel içerik var ps4 te olmayan ondan dolayı xbox one öneririm

@swat_cwp
  • Online alt yapı olarak xboxta çok daha rahat oynanıyor. %20 %30 Online performans farkı yaşadım ben ps4'ten geçtiğimden beri. Ayrıca live daha az bakıma giriyor. Bunun dışında bazı ekranlarda iki konsolda da takılmalar mevcut. Mesela maç yüklerken arena ekranında ps4te oyunda takılmalar oluyor. Xbox'ta ise gol sonrası tekrarlarda frame düşmesi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

Online alt yapı olarak xboxta çok daha rahat oynanıyor. %20 %30 Online performans farkı yaşadım ben ps4'ten geçtiğimden beri. Ayrıca live daha az bakıma giriyor. Bunun dışında bazı ekranlarda iki konsolda da takılmalar mevcut. Mesela maç yüklerken arena ekranında ps4te oyunda takılmalar oluyor. Xbox'ta ise gol sonrası tekrarlarda frame düşmesi oluyor.

Pc'de de Fifa 15'de
    Oyun yüklenirken antremanda kısa süreli kasma oluyor.(Sanırım Fifa 12'den itibaren bu şekilde)

Gol sonrası tekrar,kale vuruşu vs. Pozisyonlarda Ucu ucuna 60 fps açan(ortalama 55 fps) laptopta fps 30'lara düşüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski nesilde xbox 360 kullanmis birisi olarak gamepadinden dolayi xbox one tercih edicem galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.