Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Xbox one x 5000 tl FIRSAT Satın Al 7 Eylül 2024 17:37 1 1 Xbox one x 5000 tl FIRSAT Aldım diyene 5000 tl. Daha ucuzu varsa onu alabilirsiniz. İhtiyacı olan kaçırmasın sorunsuz aktif kullanılıyor. Kutusu mevcuttur. Hdmi kablosu güç kablosu gamepad cihaz şeklinde teslim edilecektir. Özel seri goldrush special edition modelidir. Şu olur mu bu olur mu şunu takas edelim gibi tekliflere kesinlikle kapalıdır. Her ürünün bir değeri vardır değerinin çok altında veriyorum zaten. Foruma özel bu cihaz sorunlu diyene de iade garantisi veriyorum cihazın arkasındayım. Aldım diyene hayırlı olsun Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 5000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sivas Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Xbox one x 5000 tl FIRSAT Fiyat düştü! Xbox one x 5.500 tl Xbox one x gold rush special edition Şekersiz prolin değeri yüksek sivas balı