Bildirim
Xbox one X Aldım 4K TV için 55PUS ? (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
55pus7304
Xbox One X
Pes 20
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 12 Şubat 2020; 18:32:15 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Akşam one x için atacağım :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
One S var bende ve full hd tv var, 4k yok tvde. Mesela apex legends oynuyorum ve grafik bulanık gibi, kötü yani açıkcası.
4k tv alsam, tüm oyunlarda grafiklerde farklılık yaratıyor mu? Farka değer mi one s kullanan birisi için.
-
Cok guzel olmus. Ambiyans 10 numara.
-
Xbox'ın veya TV'nin HDR ayarından kaynaklanıyor olabilir renk farkları. -
IPS değilse alınabilir, IPS TV kalabalık aile dışında alınmaz çöptür.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bende de 50PUS7304 var. Acaba görüntü ayarının en iyi nasıl olması gerektiğini araştırdınız mı? Hangi ayarlarda kullanıyorsunuz?quote:
Orijinalden alıntı: Rdmytm
Ben 50PUS olanını kulanıyorum yazdan beri. One X değil de S var bende de. HDR ile görüntü kalitesi mükemmel. Hele ışıklandırma olayına öyle bir alıştık ki ailecek, normal tv kullanamayız artık herhalde :) -
Acikcasi arastirmadim hocam. Kendi görüntü modlarında film, doğal, canlı, oyun gibi modlar var. Her oyunun ortamina göre değiştiriyordum bir ara, sonrasında oyun moduna aldim o halde bıraktım.
Bende Sony marka Kd xd 7005 var çok iyi gösteriyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X