Şimdi Ara

Xbox one X Aldım 4K TV için 55PUS ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar. Xbox one x aldım. TV olarak Philips 55PUS7304 düşünüyorum. Işıklandırma olayı çok hoş. Evimde philips hue ışık sistemi mevcut. Onlar ile kombine yapılması beni mest etti. Daha iyi tavsiyeleri olan var mı ? bütçem 4000 - 4500

• paranın alabileceği en iyi sony veya philips :) yani doğru yoldasın
  • Ben 50PUS olanını kulanıyorum yazdan beri. One X değil de S var bende de. HDR ile görüntü kalitesi mükemmel. Hele ışıklandırma olayına öyle bir alıştık ki ailecek, normal tv kullanamayız artık herhalde :)
  • Doğru yoldayım o zaman. İ. Bilişimde bayağı düşmüş fiyatı eft havele alınca. Oradan mı alsam diyorum hb de 4.5K İ. bilişimde 4.100
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdmytm

Ben 50PUS olanını kulanıyorum yazdan beri. One X değil de S var bende de. HDR ile görüntü kalitesi mükemmel. Hele ışıklandırma olayına öyle bir alıştık ki ailecek, normal tv kullanamayız artık herhalde :)
    Bende de one s var hocam, şu an bende 43inç lg tv var, 4k yok. Kullandığınız tvyi alsam oyun grafiklerinde gözle görülür bir fark var mı? Bide netflix kullanıyorum, 4k izleniyor orada da galiba doğru mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftasonu mediamarkt a falan gidip 50pus ile 55pus arasındaki farka bakacağım. çok boyut farkı yoksa 50pus alıcam bende.

Grundigin 4K TV leri nasıldır acaba. 65 ekran var 4.500 e falan
  • 55pus7304 bende var xbox one x ile kullanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: first9

Bende de one s var hocam, şu an bende 43inç lg tv var, 4k yok. Kullandığınız tvyi alsam oyun grafiklerinde gözle görülür bir fark var mı? Bide netflix kullanıyorum, 4k izleniyor orada da galiba doğru mudur?

Alıntıları Göster
    Netflix ve youtube XoneS'de 4K destekliyor.
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    Hocam memnunmusunuz. 2-3 Metre mesafeden boyut olarak nasıl geliyor? Renkler vs nasıl
  • first9 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin Tv'de goruntu nasildir bilemem. Ama denemek icin Beko full hd tv'ye baglamistim daha once, philips ile arada daglar kadar fark var HDR'den dolayi. Ama sizi yaniltmak istemem, belki sizin TV'niz de iyi goruntu veriyordur.
    Ayrica TV smart oldugu icin netflix ve youtube izlemek icin xbox'a ihtiyaciniz yok. TV'ye google playden yukleyip 4K izleyebilirsiniz.

• emclord00 kullanıcısına yanıt
    İstanbul bilişimden almanızı önermem. Arkadaşım OLED TV almıştı yılbaşından önce, ocağın sonuna kadar bekledi. TV gelmeyince iptalini istedi ve halen para iadesi için bekletiyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mumkunse Dolby Vision destekli 4K bir OLED Tv bakin derim.

Oldukça memnunum. Tv de yok yok herşey var Dolby Vision a kadar.. Renkler desen harika..

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Respect***

Netflix ve youtube XoneS'de 4K destekliyor.

Alıntıları Göster
    evet ama nedense performans sanki düşük
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakanNAZ_

evet ama nedense performans sanki düşük

Alıntıları Göster
    Hocam xbox üzerinden netflix 4k performansı mı düşük, yoksa bu tvnin 4k performansı mı düşük.

• first9 kullanıcısına yanıt
    Xbox s de sanki daha düşük, X de renkler daha iyi gibiydi
    Bende tv Sony 4K var normal şartlarda tv performans olarak çok memnunum

• BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    50PUS ya da 55PUS olanını alacağım o zaman. Boyutları en iyisi gidip karşılaştırmak gerek. Daha sonra internetten hb den alacağım
    55 i ni al bence çok asil duruyor.

• HakanNAZ_ kullanıcısına yanıt
    İki cihaza da sahibim one s daha canlı nedense özellikle oyunlarda.

• getta kullanıcısına yanıt
    Valla bilemiyorum göreceli bir şey diyemem ama oyun konusunda X de fark bariz var bana göre

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.