Şimdi Ara

XBox One X Aldim Soru Cevap (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
4
Favori
6.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben One'ı 19'' monitore bağladığım için yeni nesile kadar one x yada ps 4 pro ihtiyacı hissetmeyeceğim anlaşılan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar arkadaşlar; xbox one x ve ps4 pro alacağız, arkadaşlarla. Sormak istediğimiz sorularımız var, şimdiden teşekkür ediyoruz.

1- Halihazırda Pc kullanıcılarıyız ama konsolun da oyun konusunda tatmin ettiğini düşünüp piyasadaki en son çıkan iki konsolu da almaya karar verdik ve kendimize kaliteli bir 4k tv almayı düşünüyoruz. Bayağı araştırma yaptık piyasada, ancak kafamıza yatan bir tv bulamadık, bulduğumuz da 15-30 bin küsürdü. 4k tv dikkat etmemiz gerekenler arasında ilk sırada hdmi 2.0, ama biz 2.0 hmdi çıkışlı bir 4k tv bulamadık. Bileniniz var mıdır? Bununda dışında dikkat edilmesi gereken hususlar varsa can kulağı ile dinleyeceğiz.
    2- Beğendiğimiz bir tv var aslında modeli nedir çözemedik, youtube de o kadar fazla video izledik ki her 4k tv fifa 18'de aynı kaliteyi vermiyor maalesef, ama linkini paylaşacağım tv'nin modelini bilen varsa söyleyebilir mi? Bir de adam videosunda sanki samsungun hdr cihazını da entegre etmiş tv ye yoksa ben mi yanlış görüyorum, tv'deki hdr yetmiyor mu? Link:
    MR 4K UPSCALERyoutube
    FIFA 18 Best Looking on Xbox One X ENHANCED
    https://www.youtube.com/watch?v=Asp9WZCUF-g
    bu linkteki fifa 18 şimdiye kadar tv de izlediğimiz en kaliteli videooyun.
    3-Multiplayer'da server olarak, oynanılabilirlik olarak ps4 pro mu önde x box one x mi? Özellikle Fifa 18 için...
    3- Yılbaşına kadar bekleyeceğiz, fiyatların düşmesini özellikle xbox one x'te o vakte kadar karar vermeden sizlere danışmak istedim. Keyifli oyunlar dilerim, saygılarımla!

• Bir soru eklemeyi unuttum? Microsoft Live Gold üyeliğinde hem ücretsiz indirdiğim hem de ücretli olup da indirim olup indirdiğimiz oyunlar kütüphanemizde ömür boyu mu kalıyor yoksa live gold sözleşmesi ne zaman biterse o zaman oyunlar da iptal mı oluyor? Cevap eğer ömür boyu ise buna binaen bi soru da şöyle olacak: bu kütüphaneye kaydettiğimiz oyunlar 1tb dahilinde mi yoksa hafızası sınırsız mı hesab kütüphanemizin? Eğer 1tb ise oyunları harici hard diske alabilir miyiz sonra tekrar yüklemek istersek diye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

quote:

Orijinalden alıntı: PuSaT28

quote:

Orijinalden alıntı: FIR_Lama

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo

sen bırak satın almayı, internetten xbox one x e bakmak için uyumasını bekliyorum görmesin diye.

çok zor durumdayız.

eve gidip karıma sarılıp ağlayasım geldi... erkekler ne zor durumlarda kalıyormuş... biz X'i alınca beraber destiny oynayabilelim diye S'i satmadık ki alırken de ben düşünüyordum gerekli mi diye, hanım "eve gelirken al bak sonra scorpio edition bulamazsın, üzülürsün" dedi de aldım

diğer 32'' konusunda şöyle söyleyim, one x, yüklemeler konusunda kesinlikle daha hızlı. ama görsel fark 720p bir ekranda iki kat fiyat farkına değmez... o paraya one s yanına ps4 alıp keyif yapabilirsin :)

Bu mesajınızı derhal eşime okutacağım.

Birde mumkunse size bi akşam çay içmeye gelelim, benim hanımla yenge biraz sohbet etsin.

Belli mi olur, dükkan dükkan çaput peşinde kosacagimiza , tekno marketlerde oyun ararız 😅.

kesinlikle gün falan yapmalıyız

benimki hepinizle görüşmemi yasaklar. 25 yıllık lise arkadaşımla evin bir ışık yanındaki starbucksta 2 saat oturma limitim var.

Türkiye Avrupa birliğinin 32 maddelik maastricht kriterlerini geçer, siz benimle görüşme kriterlerini geçemezsiniz. durum bu yapacak bişey yok. neyse çok konuştum ben örgüye devam edeyim ) şaka maka bulaşıktan geliyorum ilanı rest yedik bu gün.

1000 çalışanlı bir şirketin sahibi demişti bana evlendinmi erkeklik gömleğini katlayıp dolaba koyuyorsun demişti. bende la buda abartıyor parmağıyla 3ü gösterse 3 tane müdürü işten atarlar buda evde tam kılıbıkmış demiştim.

şimdi eski arkadaşlarım biz seni bu hallerde görecekmiydik diyorlar. bir ara bayan bir arkadaş seni baba olarak görmek o kadar değişik geliyorki falan dedi yanındakilerde evet öyle falan dediler la havle vela kuvvete dedim içimden. bir diğeri kızın büyüyünce kıyafetlerine karışacakmısın diye sordu tabiki karışacam diyemedim. kızım ne giyeceğini zaten bilir o yüzden karışmam dedim. baba motoru sattırdı evlendin artık bilmemne, anne sosyal hayatı sıfırladı işten çıktın dışarda ne işin var eve git evde karın tek... millet evlenmemi beklemiş sanki her yerden baskı sıkıştırma intikam. çok zor durumdayım anlatamam. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanusani

Merhabalar arkadaşlar; xbox one x ve ps4 pro alacağız, arkadaşlarla. Sormak istediğimiz sorularımız var, şimdiden teşekkür ediyoruz.

1- Halihazırda Pc kullanıcılarıyız ama konsolun da oyun konusunda tatmin ettiğini düşünüp piyasadaki en son çıkan iki konsolu da almaya karar verdik ve kendimize kaliteli bir 4k tv almayı düşünüyoruz. Bayağı araştırma yaptık piyasada, ancak kafamıza yatan bir tv bulamadık, bulduğumuz da 15-30 bin küsürdü. 4k tv dikkat etmemiz gerekenler arasında ilk sırada hdmi 2.0, ama biz 2.0 hmdi çıkışlı bir 4k tv bulamadık. Bileniniz var mıdır? Bununda dışında dikkat edilmesi gereken hususlar varsa can kulağı ile dinleyeceğiz.
    2- Beğendiğimiz bir tv var aslında modeli nedir çözemedik, youtube de o kadar fazla video izledik ki her 4k tv fifa 18'de aynı kaliteyi vermiyor maalesef, ama linkini paylaşacağım tv'nin modelini bilen varsa söyleyebilir mi? Bir de adam videosunda sanki samsungun hdr cihazını da entegre etmiş tv ye yoksa ben mi yanlış görüyorum, tv'deki hdr yetmiyor mu? Link:
    MR 4K UPSCALERyoutube
    FIFA 18 Best Looking on Xbox One X ENHANCED
    https://www.youtube.com/watch?v=Asp9WZCUF-g
    bu linkteki fifa 18 şimdiye kadar tv de izlediğimiz en kaliteli videooyun.
    3-Multiplayer'da server olarak, oynanılabilirlik olarak ps4 pro mu önde x box one x mi? Özellikle Fifa 18 için...
    3- Yılbaşına kadar bekleyeceğiz, fiyatların düşmesini özellikle xbox one x'te o vakte kadar karar vermeden sizlere danışmak istedim. Keyifli oyunlar dilerim, saygılarımla!

2- üstad adam gopro hero 5 ile 4k kalitede çekim yapmış. hero5 ile sensible soccer çekse oda güzel görünür. videolara aldanma.

fifa için xbox, pes için ps4 diyeyim. nedense xbox-fifa ve pes-ps4 arasında birliktelik var gibi. x1x zaten şu anda üst sınıf. ps4 pro ile ne fiyatının nede kalitesinin alakası yok. ps4 pronun tek avantajı bence vr olmasıdır. eğer vr almayacaksan yada ps4 e özel oyunlar ilgini çekmiyorsa paranda varsa direk x1x. 2017nin iyi model tvleri heralde satılmış bitmiş bende kafama göre bir tv bulamadım. 2018 modelleri bekliyorum zaten 2018e girdik artık. kavisli gerçek 200hz 55" istiyorum bende. kaviste sadece samsungta var. lg nin input lag değerleri inanılmaz yüksek. hani samsungta en iyi 55xx8500 yada 55xx9500 kavisli olan. ama bunlarda 100hz. eğer 2018 modelleride 100hz gelirse yapacak birşey yok 100hz alacağım mecburen. aslında marka olarak samsung değilde konsol için sony almak istiyorum ama yakından kavisli tv de çok rahat ediyorum birde parlak panel mat panele göre daha zevk veriyor bana. sonylerde hep mat panel ve düz kavis yok. aslında doğrusu gerçeğe yakını mat olması ama parlak/mat görsel zevk tercihi artık bunlar. sharp tv ler nasıl acaba hiç baktın mı sharp lara?

• cabriyo kullanıcısına yanıt
    Üstad go pro ile çekmiş sonradan farkettik biz de haklısın dediğin gibi ancak görüntü gene aynı görüntüymüş hemen hemen. Olay hdr cihazında bitiyormuş, tv de parlak olunca yanında cabası. Herhalde tv Samsung S UHD KS8000 imiş. O da Türkiye pazarında yok zaten araştırdık az evvel... Tv ile ilgili izlenimlerini ben de aynı şekilde düşünüyorum. Doğrusu mat olan ama nedense bize parlak olanlar daha cazip geliyor. Sharp Türkiye pazarında tv olarak yok gibi olanları da alt seviyede, aklıma ilk gelen markalardan biriydi panasonic ile ama işte... 4k da sony iyi, denedik ama bütçemizi aşıyor 65' olanları... Samsung bize daha iyi gibi geliyor şu an için. Kavisli olanlar güzel ama biz ısınamadık, kaliteli olanları dışındakiler ışık olayını çözememişler...o yüzden dikkat et sen de. 2018'den ben pek bir şey beklemiyorum, beklesem de dolar izin vermeyecek, biz ürünlerin fiyatı düşer diye bekleyip dururuz, ama baksana daha da yükseliyor. Tıpkı ps4 ün ilk çıktığı fiyat neydi şimdi ne. Yılbaşına kadar bekleyeceğiz olmazsa aynen 100hz ama gene de akıl akıldan üstündür, her daim kulaklarımız forumdaki arkadaşlarda

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanusani

Bir soru eklemeyi unuttum? Microsoft Live Gold üyeliğinde hem ücretsiz indirdiğim hem de ücretli olup da indirim olup indirdiğimiz oyunlar kütüphanemizde ömür boyu mu kalıyor yoksa live gold sözleşmesi ne zaman biterse o zaman oyunlar da iptal mı oluyor? Cevap eğer ömür boyu ise buna binaen bi soru da şöyle olacak: bu kütüphaneye kaydettiğimiz oyunlar 1tb dahilinde mi yoksa hafızası sınırsız mı hesab kütüphanemizin? Eğer 1tb ise oyunları harici hard diske alabilir miyiz sonra tekrar yüklemek istersek diye?

gold ile ücretsiz verilen oyunlar gold'un oldukça senin...
    gold indirimi ile alınan oyunlar her zaman senin :)

hafıza konusunda oyunları istediğin zaman indirebilirsin, onlar internette duruyor...

1tb hdd alanı ise o an konsolda ne kadar oyun tutabileceğinle ilgili... USB3.0 ve 256GB üzeri herhangi bir harddiski konsola bağlayıp konsolun kendi harddiski gibi çalışmasını sağlayabilirsin, mesela bende 4TB external bağlı, tüm oyunlar onda duruyor :)

• Gayet açıklayıcı oldu, benim için. Teşekkür ederim.
  • Selam ,Bu gün XBox One X aldım daha kurmadım. Sormak istediğim PS4 oyunlarını Platstation store 'dan alıyoruz x box oyunları için nereyi takip etmeli ve kurulumda ne gibi şeylere dikkat etmeliyim ?
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    xbox için de microsoft store var... PS+ dengi olan Xbox Live Gold üyeliği alırsan aylık ücretsiz oyunlar, haftalık indirimler gelir... indirim vs takibi için benim blogum var diye reklama girebilirim :)
    üyelikte/kurulumda dikkat edilecek çok da özel bir durum yok, MS tarafında Sony gibi bölge değiştirememe durumları yok, ama tabi Türkiye seçersen daha sorunsuz olur herşey...

bunlar dışında her türlü soru için zaten doğru yerdesin denebilir :)
  • quote:

xbox için de microsoft store var... PS+ dengi olan Xbox Live Gold üyeliği alırsan aylık ücretsiz oyunlar, haftalık indirimler gelir... indirim vs takibi için benim blogum var diye reklama girebilirim :)
    üyelikte/kurulumda dikkat edilecek çok da özel bir durum yok, MS tarafında Sony gibi bölge değiştirememe durumları yok, ama tabi Türkiye seçersen daha sorunsuz olur herşey...

bunlar dışında her türlü soru için zaten doğru yerdesin denebilir :)

Teşekkür ederim. 1 saat evel kurulumu yaptım Forza 3 ve Forza 7 'yi indiriyorum. PS4 te oyun indirirken makine yorulmasın diye uyku modu gibi birşey var yani kapalı gibi ama indirmeye devam ediyor. Xbox ' ta da varmı böyle bir özellik çünki tahminimce 20 saat kadar açık kalıcak.

• bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    güç ayarlarındaki hızlı açılış modundayken xbox'ı kapat dersen downloadlar devam eder...
  • quote:

güç ayarlarındaki hızlı açılış modundayken xbox'ı kapat dersen downloadlar devam eder...

Teşekkür ederim hemen deniyorum.
  • merhaba bende yeni xboxone x aldım klavye ve maosu ile oynamak istiyorum bu konuda yardımcı olabilecek var mı? tşk.
  • madizo35 M kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun. hiç kullanmadım ama "hori" diye bir markanın modelleri var diye biliyorum. youtube a yazın videolar çıkacaktır mutlaka. fare+klavyeleri. internet siteside vardır. bakmanızı öneririm. ancak fiyatlarını hep tuzlu görüyorum bilginiz olsun.
  • Arkadaşlar kolay gelsin, oyunların yükleme bölgesinde otomatik olarak oyunun tanıtımı başlıyor. Ve neden bilmem, cihaz kendini kapatıyor 😥 Bilgisi olan varsa, lütfen yardımcı olsun 🙏

• quote:

Orijinalden alıntı: Tiny Titan

Soru-Cevap bahane konsollarla ego tatmini yapıp hava atmak şahane

Edit:Bu arada ilk resimde switch ve iphone u kadraja sokma çabaları şahane

Adam Resmen Hava Atmak için Açmış

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PuSaT28

quote:

quote:

quote:

sen bırak satın almayı, internetten xbox one x e bakmak için uyumasını bekliyorum görmesin diye.

çok zor durumdayız.

eve gidip karıma sarılıp ağlayasım geldi... erkekler ne zor durumlarda kalıyormuş... biz X'i alınca beraber destiny oynayabilelim diye S'i satmadık ki alırken de ben düşünüyordum gerekli mi diye, hanım "eve gelirken al bak sonra scorpio edition bulamazsın, üzülürsün" dedi de aldım

diğer 32'' konusunda şöyle söyleyim, one x, yüklemeler konusunda kesinlikle daha hızlı. ama görsel fark 720p bir ekranda iki kat fiyat farkına değmez... o paraya one s yanına ps4 alıp keyif yapabilirsin :)

Bu mesajınızı derhal eşime okutacağım.

Birde mumkunse size bi akşam çay içmeye gelelim, benim hanımla yenge biraz sohbet etsin.

Belli mi olur, dükkan dükkan çaput peşinde kosacagimiza , tekno marketlerde oyun ararız 😅.

kesinlikle gün falan yapmalıyız

benimki hepinizle görüşmemi yasaklar. 25 yıllık lise arkadaşımla evin bir ışık yanındaki starbucksta 2 saat oturma limitim var.

Türkiye Avrupa birliğinin 32 maddelik maastricht kriterlerini geçer, siz benimle görüşme kriterlerini geçemezsiniz. durum bu yapacak bişey yok. neyse çok konuştum ben örgüye devam edeyim ) şaka maka bulaşıktan geliyorum ilanı rest yedik bu gün.

1000 çalışanlı bir şirketin sahibi demişti bana evlendinmi erkeklik gömleğini katlayıp dolaba koyuyorsun demişti. bende la buda abartıyor parmağıyla 3ü gösterse 3 tane müdürü işten atarlar buda evde tam kılıbıkmış demiştim.

şimdi eski arkadaşlarım biz seni bu hallerde görecekmiydik diyorlar. bir ara bayan bir arkadaş seni baba olarak görmek o kadar değişik geliyorki falan dedi yanındakilerde evet öyle falan dediler la havle vela kuvvete dedim içimden. bir diğeri kızın büyüyünce kıyafetlerine karışacakmısın diye sordu tabiki karışacam diyemedim. kızım ne giyeceğini zaten bilir o yüzden karışmam dedim. baba motoru sattırdı evlendin artık bilmemne, anne sosyal hayatı sıfırladı işten çıktın dışarda ne işin var eve git evde karın tek... millet evlenmemi beklemiş sanki her yerden baskı sıkıştırma intikam. çok zor durumdayım anlatamam. :)

Alıntıları Göster
    Beni evlilikten soğuttun sağol hocam

Hocam haddim değil ama ipleri eline alma vaktin gelmedi mi? Benim öyle karım olsa 2 gün sonra kapıda bulur kendisini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Anti Fanboy

Beni evlilikten soğuttun sağol hocam

Hocam haddim değil ama ipleri eline alma vaktin gelmedi mi? Benim öyle karım olsa 2 gün sonra kapıda bulur kendisini

Alıntıları Göster
    hocam evlilik yada evlenince olanlar külfet olarak gelmiyor yanlış anlamayın ) işin dalgasını geçiyorum. gece 2-3e kadar arkadaşlarımla oturduğumda oluyor. xbox falan sorun değil x1x hediye alim falanda dedi ben yok dedim. sadece başında fazla vakit harcamamı sevmiyor.

bu arada evlilikte erkek balıkçı gibi hareket etmeli. sabırlı olmalı ve nerede müdahale edeceğini bilmeli. çok müdahale eder oltayı sürekli oynatırsa erkek amacını gerçekleştiremez. ipler sanki karısının elindeymiş gibi hareket etmeli, kontrol sanki balıktaymış gibi olmalı bırak yemi istediği kadar yesin ama aslında ip kendi elinde olmalı. bırak balık yeme vursun dönsün dolaşsın bir vurur iki vurur ama son sözü balıkçı söyler.

kadın da erkeğe karşı sanki avucundaki bir kuş gibi hareket etmeli. fazla sıkarsa boğulur gevşek bırakırsa erkek uçar gider ))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 15 Temmuz 2018; 12:30:46 >

• İphone x konusu sandım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.