< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dievas -- 8 Kasım 2017; 6:43:26 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dievas -- 8 Kasım 2017; 6:43:26 > |
Soru-Cevap bahane konsollarla ego tatmini yapıp hava atmak şahane
Edit:Bu arada ilk resimde switch ve iphone u kadraja sokma çabaları şahane |
kardeş bekarsın galiba, ben hanıma her türlü oyunu oynadım ama o hala bana masaüstü pc sini bile fazla buluyor. konsol hayal yani, sana baktım 4 konsol 1 dolapta içim gitti
|
Araya BMW anahtarı ve Beats kulaklık da sıkıştırabilirdin...
|
Mangır var huzur var
|
Iphone x 'de araya skistirmis hayirli olsun kardesim
|
benimki hepinizle görüşmemi yasaklar. 25 yıllık lise arkadaşımla evin bir ışık yanındaki starbucksta 2 saat oturma limitim var.
Türkiye Avrupa birliğinin 32 maddelik maastricht kriterlerini geçer, siz benimle görüşme kriterlerini geçemezsiniz. durum bu yapacak bişey yok. neyse çok konuştum ben örgüye devam edeyim ) şaka maka bulaşıktan geliyorum ilanı rest yedik bu gün. 1000 çalışanlı bir şirketin sahibi demişti bana evlendinmi erkeklik gömleğini katlayıp dolaba koyuyorsun demişti. bende la buda abartıyor parmağıyla 3ü gösterse 3 tane müdürü işten atarlar buda evde tam kılıbıkmış demiştim. şimdi eski arkadaşlarım biz seni bu hallerde görecekmiydik diyorlar. bir ara bayan bir arkadaş seni baba olarak görmek o kadar değişik geliyorki falan dedi yanındakilerde evet öyle falan dediler la havle vela kuvvete dedim içimden. bir diğeri kızın büyüyünce kıyafetlerine karışacakmısın diye sordu tabiki karışacam diyemedim. kızım ne giyeceğini zaten bilir o yüzden karışmam dedim. baba motoru sattırdı evlendin artık bilmemne, anne sosyal hayatı sıfırladı işten çıktın dışarda ne işin var eve git evde karın tek... millet evlenmemi beklemiş sanki her yerden baskı sıkıştırma intikam. çok zor durumdayım anlatamam. :) |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 9 Kasım 2017; 16:26:13 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 10 Kasım 2017; 11:24:3 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi classlord -- 10 Kasım 2017; 10:42:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |