Şimdi Ara

XBox One X Aldim Soru Cevap (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
4
Favori
6.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Merhaba, Allah aşkına bana yardımcı olun, xbox one x cihazımı projeksiyon ile kullanıyorum ve kablosuz kulaklığım ile bağlanmak istiyorum, acaba bu mümkün mü, ben bu sorunu çözmek için aylardır uğraşıyorum, oyunlarda kablo problem haline geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jamie35 kullanıcısına yanıt
    22 Ekran monitörümde fat Xbox One&ps4 kullanıyorum bende ve grafiklerinden gayet memnunum. X yada Pro'ya geçme ihtiyacı hissetmedim hiç.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyhan06

Merhaba, Allah aşkına bana yardımcı olun, xbox one x cihazımı projeksiyon ile kullanıyorum ve kablosuz kulaklığım ile bağlanmak istiyorum, acaba bu mümkün mü, ben bu sorunu çözmek için aylardır uğraşıyorum, oyunlarda kablo problem haline geliyor
    Dostum selam banada pm atıp kulaklıkla ilgili bişiler yazmışsın ama sana pm atılmıyor haberin olsun, kulaklığın xbox destekliyse veya optik ses çıkışı veren bir kulaklıksa oyun seslerini kablolsuz kulaklıkla alabilirsin, kablosuz chat olarakta kullanmak istiyorsan xbox a özel kablosuz chat desteğide olan kulaklıklardan almalısın turtlebeach 600x veya bütçen müsaitse Astro A50 Xbox Gen.3 olabilir mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raskrain

Dostum selam banada pm atıp kulaklıkla ilgili bişiler yazmışsın ama sana pm atılmıyor haberin olsun, kulaklığın xbox destekliyse veya optik ses çıkışı veren bir kulaklıksa oyun seslerini kablolsuz kulaklıkla alabilirsin, kablosuz chat olarakta kullanmak istiyorsan xbox a özel kablosuz chat desteğide olan kulaklıklardan almalısın turtlebeach 600x veya bütçen müsaitse Astro A50 Xbox Gen.3 olabilir mesela.

Alıntıları Göster
    İlginizden dolayı teşekkür ediyorum 600x uygun bir seçenek

• beyhan06 kullanıcısına yanıt
    Daha ucuz bir seçenek yok mu arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funder

22 Ekran monitörümde fat Xbox One&ps4 kullanıyorum bende ve grafiklerinden gayet memnunum. X yada Pro'ya geçme ihtiyacı hissetmedim hiç.
    Kaplama kalitesi ve fps olarak neredeyse 2 kat fark var,birde one x takıp bakın...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.