Şimdi Ara

Edit

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F33CFF7EF -- 10 Haziran 2022; 9:12:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konsol "Hızlı açılış" modunda ise kapalı olsa bile indirme devam eder. Kapalıyken indirmeyi durdurmak için "Enerji tasarrufu" moduna alman gerekli.

support.xbox.com
    Enerji Tasarrufu Modu | Hızlı Açılış Modu | Xbox One Açma-Kapama Modları
    https://support.xbox.com/tr-TR/xbox-one/console/learn-about-power-modes

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: jayleen

Konsol "Hızlı açılış" modunda ise kapalı olsa bile indirme devam eder. Kapalıyken indirmeyi durdurmak için "Enerji tasarrufu" moduna alman gerekli.

https://support.xbox.com/tr-TR/xbox-one/console/learn-about-power-modes
    Hayda kota boşa gitti demek ki. Teşekkür ederim. Peki hızlı açılış modunda ben Xbox kapalıyken depolamayi kapat seçeneğini secmistim. Onu secmeme rağmen xbox kapalıyken arka planda indirme yapması normal mi? Telefondan yazıyorum yazım hatası olabilir kusura bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O sadece harici HDD'lerin gücünü kesiyor. Dahili HDD çalışmaya devam eder siz o seçeneği işaretleseniz bile. Dediğim gibi güç modunu "Enerji tasarrufu" moduna alıp aynı işlemi yaparsanız bir sıkıntı olmaz, cihaz tamamen kapanır.

• Sabah 8 de kalkıp enerji moduna alman lazım konsolu yoksa indirmeye devam eder.

• beyler yeni aldım bende indirmeye devam etmesi için ayar nasıl olmalı tam olarak one s
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Edit
    2 ay önce açıldı
    Edit
    9 yıl önce açıldı
    edit edit edit
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.