Şimdi Ara

Xbox One X Hala Alınır Mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bir arkadaşım için xbox one x alacağım. Garantisi bitmiş kutu içeriği tam bir cihaz buldum 3700 liraya. Dolap uygulamasından satın alacağım yani almadan evvel deneme şansım yok. Ayda yılda bir oyun oynamak için kullanacak,

Kendim ps kullanıcısıyım o nedenle çok anlamıyorum, sorunu sıkıntısı olan modelleri var mı, fan sesi sıkıntısı var mı ps4 cihazlardaki gibi?

Alırken nelere bakılmalı ve en önemlisi HALA ALINIR MI?

Edit: one x i aldım arkadaşlar herkese teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18.Bayezid -- 15 Kasım 2022; 17:13:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alınmaz gerek yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyat bence uygun sayılır, beklentilerinize göre değişir ama hala alınabilir tabii ki. Henüz tamamen destek kesilmiş değil.

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt

Neden alınmaz hocam eski mi kalır yoksa sorunlu mu?

• Katze kullanıcısına yanıt

Hocam bende ps4 var, 100den fazla satın aldığım oyun var daha 3 tanesini bilr bitirmedim, biz öyle anlık takılmalık kullanıyoruz gamepass ile iş görür mü sıkıntısız çalışır mı donmadan falan

• 18.Bayezid kullanıcısına yanıt
    Şuan bende One X var gamepass var tıkır tıkır çalışıyor. Donma kasma vb durumlar konsollarda olmaz . Şuan one s eski cihaz bile donma vs yapmadan oyun oynatır. One x iyi cihaz. Sıfır alınacak olsa Series S alsın derdik ama gerek yok

Arkadaşın alsın halen alınabilir . Gamepass alır oynar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Tabii ki Game Pass ile sorunsuzca kullanabilirsiniz, One X o fiyata göre harika bir cihaz. Series S'ler 5000 TL'den aşağı şuan zor gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala PlayStation 3 Alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    D&R'dan PS5 Slim alınır mı?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Katze kullanıcısına yanıt
    One x var bende de sadece pes için almıştım bir sene düzenli oynadım sonra pes’i yalan ettiler kenarda duruyor öyle. Performansı gayet iyi gamepass var bir sürü oyun var içinde merak edip yüklemedim oyun oynamayı seven biri için bence gayet yeterli. O fiyata her türlü alınır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçen ay o fiyata sattım series x aldımve halen taş gibiydi.

• One S'i bile satmaya kıyamıyorum X'e hiç kıyamazdım herhalde. Valla 4 bin aşağısı X modeli için süper, mümkün değil denk pc bulamazsın.

• One x hala cezbedici onda hemfikiriz ileriye dönük olarak series s derim ama madem arada takilmalik istiyor o fiyata gayet iyi alip gecin

• Bartınoğlu kullanıcısına yanıt

Hocam kütüphaneyi tam çözemedim ultimate üyelik aldık, görseldeki oyunlardan üzerinde GAMEPASS etiketi olan oyunlar kütüphanedeki oynaması ücretsiz oyunlar mı acaba?

Yani mesela FORZA 5 ücretsiz mi?

Xbox One X Hala Alınır Mı?

• İstan34bul kullanıcısına yanıt

Hocam ultimate üyelikte kütüphanede yanında game pass etiketi olanlar ücretsiz olanlar mı hocam ?

Gamepass sekmesine tikladiysan bunlarin hepsini oynayabilirsin forza fifa vs

• Bartınoğlu kullanıcısına yanıt

Hocam ikinci kol alacaktık ama 1900 lira fiyat çekiyorlar, aynı işlevleri yapabilen muadil ürün marka var mı xbox one x kolu için?

hayırlı olsun doğru secim yapmışınız. çatır çatır oynatır. 5 yıl daha götürür hem one x oyunları daha uygun.

kol fiyatları uçtu. alınacak gibi değil. 2 yıl önce o fiyata one x alınıyordu.

2. olarak bence serıs s 5bin bile çok

CAFELE Pc Ps3 Xbox One-x-s-series X-series S Uyumlu Kol Joystick Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

söyle bir kol var. belki logi nin kablosuz kolu da çalışıyor bildiğim kadarı ile ama emin değilim tam

Logitech F710 Kablosuz Gamepad, 2.4 GHz Kablosuz Bağlantı Özelliği, Çift Titreşimli Bildirim Motoru, 4 Tuşlu Hassas D-Pad, XID Modu, Gri : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol 600tl

üzerinde Platform : Xbox One, Mac, Windows, Xbox, PlayStation2, PlayStation, Nintendo Switch, PlayStation 4

ibaresi var

benden tavsiye 300tl ssd al 256gb usb 3.0 bağla oynadığın geç açılan bir kaç oyun var onları at. hızın 2 kat artar. series s hızını yakalarsın. zaten series s depolama alanı da 350gb eziyet.

• diabl0 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam tavsiyeleriniz için, bende ps4 var xbox ı arkadaşa aldık, 3700 e, kolda drift vardı sırf kol için iade etmek istemedik, ikinci bir kol arayışına girdik.

4k ve kütüphane açısından gerçekten çok güzel cihazmış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.