Şimdi Ara

Xbox One X icin ssd kutusu yardım 3.1 usb mı 3.0 mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Xbox one X icin ssd alacagim fakat cevirici hdd/ssd kutusu kullanacagim assagidaki 2 urun arasinda kaldim biri 3.1 destekliyor digeri 3.0 .Xbox one x 3.1 usb destekliyor mu arkadaslar desteklemiyorsa yine de onu alsam tanimama durumu olur mu? ve 3.0 3.1 arasinda hiz farki var mi yoksa sadece type c farki mi var ?

amazon
    Ugreen 2.5 inch Sata USB 3.0 Hard Disk Kutusu, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/Ugreen-inch-Sata-Hard-Kutusu/dp/B07S4K2QYD

www.teknostore.com
    Ugreen USB 3.1 Sata SSD HDD Disk Kutusu
    https://www.teknostore.com/ugreen-usb-3-1-sata-ssd-hdd-disk-kutusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• xbox one x 3.0 destekliyor 3.1 de alsan 3.0 alsanda 3.0 hızıda çalışır pek bir fark yok
    ama şu var ssd ayrımı yapıyor bizat yaşadıgım olay :D
    toshiba tr200 var sorunsuz kulanıyorum takılı iken kapanmıyor sdd
    ama birde elimde
    crucial bx500 modeli var boşta iken ssd kendini kapatıyor her seferinde usb çıkar tak gerekiyor.
    ssd almadıysan toshiba tr200 modelini alırsan sorun yaşamasın farklı modelerde o sorun varmı bilmiyorum.

birde hdd kutusu olarak aşagıdaki gibi seagate çıkma ürünlerini alırsan çok iyi olur
    bu irinler normal 1-2tb modeler ve içindeki hdd sökülmüş boş kutusunu satıyolar
    devre elemanları 1. sınıf yani kalite olarak çok güzel ve ssd son hızlarda hiç ısınmadan kulana biliyorsun tavsiye ederim.
    www.dfsbilgisayar.com
    Seagate Expansion 2.5" USB 3.0 Harddisk Hdd Kutusu - 4.57 USD + KDV
    https://www.dfsbilgisayar.com/seagate-expansion-2-5-usb-3-0-harddisk-hdd-kutusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzurt456 -- 14 Eylül 2020; 18:52:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zartzurt456

xbox one x 3.0 destekliyor 3.1 de alsan 3.0 alsanda 3.0 hızıda çalışır pek bir fark yok
    ama şu var ssd ayrımı yapıyor bizat yaşadıgım olay :D
    toshiba tr200 var sorunsuz kulanıyorum takılı iken kapanmıyor sdd
    ama birde elimde
    crucial bx500 modeli var boşta iken ssd kendini kapatıyor her seferinde usb çıkar tak gerekiyor.
    ssd almadıysan toshiba tr200 modelini alırsan sorun yaşamasın farklı modelerde o sorun varmı bilmiyorum.

birde hdd kutusu olarak aşagıdaki gibi seagate çıkma ürünlerini alırsan çok iyi olur
    bu irinler normal 1-2tb modeler ve içindeki hdd sökülmüş boş kutusunu satıyolar
    devre elemanları 1. sınıf yani kalite olarak çok güzel ve ssd son hızlarda hiç ısınmadan kulana biliyorsun tavsiye ederim.
    https://www.dfsbilgisayar.com/seagate-expansion-2-5-usb-3-0-harddisk-hdd-kutusu
    Cevap icin tesekkurler hocam 500 gb samsung 860 evo veya 1 tb sandisk ultra 3d nand dusunuyorum arada 300 tl oynuyor fakat 500 gb ekstra oluyor ama biraz kaliteden ve omurden ödün vermis oluyorum sanirim sandiski tercih edersem.Gonlum 1 tb samsung evo dan yana ama butcemi fazlasiyla asiyor.Basta 1 tb sandisk i bile dusunmuyordum ama 500 gb icin arada 300 tl oynayinca aklimi çeldi biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben 240gb kulanıyorum.
    şahsi düşüncem gelirsek oyunlar 50-150gb arasında en baba olanlar 240gb 2-3oyun sıgıyor
    güncel oynadıgım oyunlar sadece ssd atıyorum oynuyorum.
    yani zırp pırt oyundan oyuna atlayan biri olmadıgım için son güncel oynadıgım oyun sadece ssd de duruyor
    + olarak xbox 1tb depolamasında oyunlar birde 4tb normal hdd var onuda oyun yedekleri için kulanıyorum
    oynamak istedigim oyunu kısa bir sürede hdd ssd atıyorum yada ssd hdd geri taşıyorum.
    game pass gibi bi olya varken oyun yedeklemek önemli download etmek eziyet :D
    şimdi sen diyorsun 500gb sdd alsan toplam xbox ile 1.5tb yerin olucak
    1tb ssd alsan 2tb yerin olucak.
    şöyle bişey yapsan daha mantıklı sdd küçük tut ve normal hdd al üstü ile
    240-500gb ssd birde yani en az 2tb hdd alırsan 3.5tb depolaman olur :D

birde normal 2tb hdd filan xbox dan formatladıgında windows görmüyor
    hex edit bile küçük bir kod değiştierek 2tb hdd PC dede kulanmaya devam
    edebilirsin xbox ve pc de çalışır harici hdd böylelikle hdd boşta durmaz kulanıyorsan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi Mi Box s 5+1 ses problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.