|
Bildirim
|
Öncelikle Xbox One X'in game padi şuan kullandıklarımız ile birebir aynı haliyle yine pille çalışacak.
Kaç kere yazdık ama anlayan yok! Microsoft pilli yapıyorsa bir bildiği var elbet. Senin o çok övdüğün Dual Shockun bataryası 6 saat bile dayanmıyor ve bittiğinde kabloyu takıp şarz ediyorsun, ama xbox da 2700mah lık piller ile günde 5 saatten 1 hafta gidiyor o beğenmediğin piller. Normal AA pil kullanıyorsan o senin sorunun zaten şimdi game padi yavaşca yere bırak ve daha fazla rezil olmadan buradan uzaklaş. |
Bu nasıl bi üslup nasıl küstahlık nasıl bi tahammülsüzlük nasıl bi kabalık ya , n'oluyo bu foruma anlamıyorum . İki mesaj önce teşekkür edip konunun bi anlamda kapanmasını istedim . Ps fan boyu muamelesi yapıyorsunuz ama Xbox kullanıcısıyım yıllardır . Ben fikrimi ve isteğimi söyledim . Nasıl insanlarsınız ya . İnsanları bozmaya çalışmak hoşunuza mı gidiyor . Medeni insanlar gibi tartışmayı konuşmayı neden beceremiyorsunuz . |
Evde xbox ofiste ps4 var. Evde bi kere bile kablo bağlayıp tv dibinden oynamak zorunda kalmadım. Ama ofiste zırt pırt yaşanıyor bu. Pilli olsa değiştir pilleri devam et kablosuza... xbox'ta olabilecek en kötü şey evde pil kalmaması olur. E yine kablo takıp devam edebiliyormuşsun. Dezavantaj göremediğim gibi bir çok avantaj görüyorum pilde.
İnsanlar bi ara boşuna bataryası değişen telefon istemediler. İkinci batarya almak demek resmen pil değiştirmek gibi. Anında devam ediyorsun. Telefonlarda olduğu gibi ps4ün de bataryaları yıpranıyordur. Daha ilk yıl %10-40 arası kapasite kaybediyor benim bildiğim lityum ion bataryalar. Pilde bu dert de yok. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 17 Temmuz 2017; 13:55:13 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 17 Temmuz 2017; 8:32:26 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi what_tha -- 19 Temmuz 2017; 8:14:23 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 19 Temmuz 2017; 9:20:28 > |
|
|