Şimdi Ara

Xbox Online Gamers [XOG] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.667
Cevap
11
Favori
69.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BaARBAaR

quote:

Orijinalden alıntı: cybershot123

Baarbar seni ekledm livede bu arada adim emre

Senin gamertag neydi

Cybershot123

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca imza tasarımı da yapmalıyız arkadaşlar nedersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan23

Ayrıca imza tasarımı da yapmalıyız arkadaşlar nedersiniz ?

Aynen oyle anliyan eden varmi yoksa birine rica edip yaptiricam bir isim bulalim ilk once

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gece bu baslik altinda ilk coop etkinligini gerceklestirdik inanilmaz zevkliydi buna gore kim ne oynuyo ne oynamak istiyo coop ilk mesaji duzenliycem buna gore mesela biz dead island bitene kadar pazartesi ve persembe gecelerini dead island oyniycaz

• Aynen ilk öncelikle isim kararlaştırmamız lazım
  • Günaydın.

ismi bulalım da imzayı da hallettiririz. isim , bu başlığın bir topluluk olduğunu ve daima multiplayer oyunlar oynandığını ima eden birşeyler olsa iyi olur
  • Günaydınlar

Dead Island güzeldi. Zombiler kalabalık geldiğinde tam bir mahalle kavgası ortamı yaşanıyor
  • Yaş sınırı kalktıysa beni gruptan silin. Live'a ekleyenler de listesinden silebilir. Hiç problem değil.

25 yaş altı kişilerle oyun oynamıyorum malesef. Yabancılar hariç. Onlar ile daha iyi oyun oynanıyor.
  • Selam arkadaşlar,öncelikle klübünüz hayırlı uğurlu olsun,kısa zaman içinde sağlam bir topluluk haline gelirsiniz inşallah.Gerçi bunun için ayrı bir konu açmıştık ama ben yinede takip edemeyen arkadaşlar için hatırlatmada bulunayım; BF3 için TOXK klubünün kiralamış olduğu serverımız var,genelde klüp üyeleri ve Turkish gaming klanı beraber oynuyoruz,yeterli oyuncu sayısı olduğunda klüpler arası turnuvalar düşünüyoruz.

Kendimide tanıtayım bu arada adım Burçak yaş 33 Live'da akşam 19:00 gece 01:00 arası hergün aktifim.Beraber oynamak isteyen arkadaşlar Live üzerinden beni ekleyebilir,görüşmek üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shazam! -- 26 Haziran 2012; 11:04:33 >
  • VETBOX nasildir sizce?

• 2 günlük gold alma olayını yeni konu açarak anlattım.İsteyenler oradan yararlanabilirler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrafingBullet

Selam arkadaşlar,öncelikle klübünüz hayırlı uğurlu olsun,kısa zaman içinde sağlam bir topluluk haline gelirsiniz inşallah.Gerçi bunun için ayrı bir konu açmıştık ama ben yinede takip edemeyen arkadaşlar için hatırlatmada bulunayım; BF3 için TOXK klubünün kiralamış olduğu serverımız var,genelde klüp üyeleri ve Turkish gaming klanı beraber oynuyoruz,yeterli oyuncu sayısı olduğunda klüpler arası turnuvalar düşünüyoruz.

Kendimide tanıtayım bu arada adım Burçak yaş 33 Live'da akşam 19:00 gece 01:00 arası hergün aktifim.Beraber oynamak isteyen arkadaşlar Live üzerinden beni ekleyebilir,görüşmek üzere

Tesekkurler Burcak
    Benimde İsmim Barbaros 36 yasindayim sizin server i favorilere kaydettim pazar gunude oynadik hatta burada biraz daha kalabaliklasirsak o zaman daha keyifli maclar yapabiliriz hepberaber iyi foeumlar

Evet beyler baska isim onerileri alalim

• quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Yaş sınırı kalktıysa beni gruptan silin. Live'a ekleyenler de listesinden silebilir. Hiç problem değil.

25 yaş altı kişilerle oyun oynamıyorum malesef. Yabancılar hariç. Onlar ile daha iyi oyun oynanıyor.

Sinir kalkmadi Referansla aliyoeuz alt yas sinirini
    Bizdede cogumuz evliyiz sikinti yasamassiniz ama sizin karariniz tabiki bu arada baska bi konuyla alakali pm attim size bir bakarsaniz sevinirim

• Eyvallah Barbaros,isim önerisi için Turkish Barbarians çokmu vahşi kaçar acaba,bende barbar olayına hastayımdır taaa Conandan beri,hazır senin isimde kurucu olarak buna uygunken,Bonjovi hesabı,solist grup aynı isim
  • Dirt showndown soeunumuzu cozersek 8 kisi multi super olur
    Forza club kurucaz
    Fifa club
    Nba takim maclari

@Burçak seceneklere eklenmistir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaARBAaR -- 26 Haziran 2012; 11:45:18 >
  • "Xbox Online Oyun Topluluğu" yazın olsun bitsin, neden abidik gubidik isimler için kasıyorsunuz :D

Ghost Recon'cu yok mu aranızda yav?
  • Ghost Recon Bastacimiz ....

• Nedir bu yaş sorunu ? Abi diyoruz saygıda kusur etmiyoruz sizin için ne problem oluyor ? Mesela 16 yaşındayım ben kabul ediyorum tamam bazen bazıları saçma sapan konuşabiliyor küfürleşebiliyor ama herkes aynı değil ki. Yaşa değil başa bakmak gerek
  • isim konusunda prot'a katiliyorum aslinda. Onun dedigi tarz bisey koyabiliriz ismi. Xbox Multiplayer Gamers falan...

• İste falan demeyin bu olsun deyin bana
    Yasla ilgili sorun su aslinda sorun da degil illa abi demenizde gerekmiyor bizlerin oyun icin ayirdigi ayirabildigi kisitli bir zaman var gecende bf3 te ben bayrak gidiyo diyoeum adam bana mic ten bas bas sagopa kajmer dinletiyo iskenceyi dusune biliyomusunuz tabiki herkes ayni degil
    Onun icin uye olamassiniz degil referansla aliyoruz dedik
    Duzgun elite herkesin keyif alicagi bir grup olusturmaya calisiyoeuz zaten 8-9 kisi sabit oyun oynuyoeuz amacimiz sizlerin katilimi ile genislemek

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.