Şimdi Ara

Xbox Online-Offline Update Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xbox fw ve diğer konular pek bilgili değilim, 2 senedir üniversite için evde olmadığımdan xbox ile aramız açıldı anlayacağınız. Kardeşim 2-3 ay önce bir fw attırmış. Crysis 3 ü açıyor makina şuan. Sanırım o dönemlerde yapılmış olması lazım. Grid 2'yi aldım. oyun update etmemi istiyor. update yaparam fw bozulur korkusuyla şuan birşey yapmadım, araştırdığımda da aradığım cevabı bulamadım. yapacağım update fw bozar mı ? bozmaz ise ne şekilde yapmalıyım, offline-online ? şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkcelik -- 25 Haziran 2013; 18:53:59 >

• GRID 2'nin içerisindeki update versiyonu FW'yi silmez diye düşünüyorum. Mayıs ayı update'i siliyordu FW'yi eskiden. O güncelleme de haliyle eski bir versiyona aitti.

Olmadı gir Xbox.com'a oradan indir son dash update'ni. USB ile güncelle konsolu. Daha sonra oyunu oyna.
  • teşekkür ettim, GRID 2 üzerinden deniyorum umarım sorun olmaz.
  • Sorun olursa 30 TL'ye halledersin İstanbul'da.
  • :D Konuyu okuyan arkadaş olursa diye bilgilendireyim, sıkıntı olmadı fw'de. cd üzerinden yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

Sorun olursa 30 TL'ye halledersin İstanbul'da.

Yaklasik 1 saat once sordum burda herif 300 tl dedi bana fw atmaya , dedim kalsin orjinal kullanicam daha az masrafli
  • fw vs iyide oyunu indiricek site yokki. adam gibi xbox zorent sitesi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

fw vs iyide oyunu indiricek site yokki. adam gibi xbox zorent sitesi yok

Diyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

fw vs iyide oyunu indiricek site yokki. adam gibi xbox zorent sitesi yok

Diyosun

Valla varsa pmden beklerim. girmedim delik sormadıgım üye kalmadı.

xboox sky var üyelik kapalı blackcat var üyelik kapalı. mamunda vs de kiler seed yok. 2gündür araştırmadıgım site sormadıgım kişi kalmadı.

Not: pm atıp sordum site varmı diye ses yok laf olsun diye post kastıgını görmüş olduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 16 Temmuz 2013; 23:19:07 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.