Şimdi Ara

Xbox Oyun Konsolu =ARAL= Farkıyla Artık Türkiye’de!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
4.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 190 liraya 30 Verbatim alırım. O kadar süre Microsoft TR'de yoktu,2 sene orjinal kullandım.Tam onlar geldi ben geçtim diye pişmanlık duyarken iyikide geçmişim diyorum korsana.
  • aral xboxada bulaştı ya lanet olsun diyorum napacaz eskisi gibi yine yurt dışından alacaz. arala 200 lira vermektense yurtdışından 2 oyun alirim o paraya.
  • Bence live'dan alın mspoints ile alın keyfinize bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swift. -- 23 Kasım 2012; 19:16:54 >
  • Suc aral denen kazik otesi firmada degil 200 lira para verip memnuniyetle kazik yiyen musterilerde. Orj alsam bile araldan almam kardesim butun hevesim kursagimda kaldi. Herzaman oldugu gibi FORZA YAZİCİOGLU.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canim Turkiyem de kan emici cok,bu tip firmalara talep olmazsa iyi olur
  • Korsandan nefret ettiğim halde destekleyesim var artık,kendim yine spottan yurtdışından orjinal alırım ama korsan kullananda çok iyi yapıyor helal olsun.
  • Korsan kullanmak mı daha günah

yoksa 30 liralık oyunu 200 liraya satmak mı

ya da gidip bu oyuna 200lirayı vermek mi

karar saygı değer kamuoyunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Aral farkı demek ? Neremle gülsem bilemedim.

Sen yine normal yollardan ağzınla gülde seyir zevkimiz bozulmasın

Kapa sen gözlerini yavrum.

Peki bebişim.
  • Yurtdışına devam
  • sonra neden korsan kullanıyosun diyosunuz. ben ENAYİ miyim aral için mi çalışıyorum?
  • http://www.aralgame.com/oyun/x360-borderlands-2-vault-hunters-collectors-edit.html
    borderlands 2 250 tl (ikiyüzelli) oynu alcama 2k gamasin hissesenedini alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormoffdarkness

Boşuna korsan kullanmıyoruz!!!!RGH sayesinde dvd parası bile vermiyorum.

aynen 10 tl lik aldebrid le istemediğin kadar oyun xbla dlc
  • Aral'ın farkı gerçekten büyük , 100 tl kadar..
  • Microsoft un genel müdürü olucak herif türkiyedeki oyun sektörünü araştirsaydı yıllardır potansiyeli oldugu halde neden dünyadan bukadar dışlandıgımızı ve geri kaldıgımızı oyun sektöründe ülke olarak sayılmadıgımızı görürdü ama adam ısın kolayına kaçmış gitti yasladı ARAL a kendini

Sony gibi bile olamadılar yazıklar olsun adamlar kendı konsollarını ve oyunlarını kendıleri getirip magazalrında satıyorlar ki geçen seneden beri türkiye ye yavaş yavaş egilim duyuyorlar oyunları türkçe çıkarıyor filan

şimdi bu microsoft un müdürü olucak ampul oyunlar türkçe gelicek filan diyo lansmanlarda gelse ne olur laç kişi ARAL dan oyun alıcak bunu hiç sehaplamadımı acaba zaten size birseu solıyımmı bu adam bukadar beceriksizse zaten yapıcak birsey yok kendi kendilerine oyalansınlar bizler gene önce torrent sonra spot veya internete devam yolu gözüktü

Ulan yeni bir piyasaya giriyorsun resmi olarak insan biraz araştırma yapar analiz yapar bukadar cahil gerizekalı bir düşünce yapısına nasıl sahip olabiliyorlar anlamakta güçlük çekiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: kamikaze_TR_

http://www.aralgame.com/oyun/x360-borderlands-2-vault-hunters-collectors-edit.html
    borderlands 2 250 tl (ikiyüzelli) oynu alcama 2k gamasin hissesenedini alırım

Ohaaa konsol alıyosun bu paraya ikinci el.
  • aral dan alışveriş mi yapılır allah aşkına anca 22 miyon tl piyangon çıkarsa yaparsın... :P 200 tl ye rpg dual nand yapar içine de tonlarca oyun atarım oyunun a..koyarım arkadaş bu ülkeye yatırım yapılacaksa gel yap, aracı maracı onlar kazanmasın gitsin elin korsan abisine veririm parayı daha iyi..
  • biri şunlara bu ülkede asgari ücretin 740 lira olduğunu hatırlatsın
  • microsoft türkiye anlaşılan hayata küstü...
    erkenden intihar etti. yani bu adamlar hiç mi araştırma yapmıyor.. baksana sony denemiş türkçe oyun düzgün fiyat sonrası
    satışlar türkiye için tavan yapmış. türk insanı anında olumlu cevap vermiş.
    al işte kullan bu modeli adam senin yerine bedavadan denemiş oldu riske girdi..
    git sende onun yolundan hatta ona rakipsin kır fiyatları ona göre piyasayı salla...
    yazık ümitliydim oysaki...
  • Microsoft halâ, Xbox kullanıcılarını zengin sanıyor galiba... 360'ın resmi olarak Türkiye'ye gelmesi fiyatları düşürür diye düşünmüştüm ama olmadı maalesef...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.