ben internetten xbox360da calisan xbox oyunlari listesini buldum ve istedigim oyunlar orda var(pop serisi ve max payne i istiyorum) fakat forumda gezerken arcadeler xbox oyunlarini calistirmiyor dendi benim bildigim arcade ve elit arasinda donanim farki yok neden boyle birsey deniyor anlayamadim.
tesekkurler.
evet olmuyor ama orjinal hard disk alırsan olur
quote:
Orijinalden alıntı: iscanthere
evet olmuyor ama orjinal hard disk alırsan olur
orjinal hark disk nedir?
20-60-120 veya 250 gb lık herhangi bir harddisk i kullanarak firmwareli cihazda xbox360e yani xbox 1 oyunlarını oynayabilirsin yalnız oyunların resmi sitede yayınlanan uyumlu oyunlar listesinde olması gerekli harddisk e xbox.com sitesindeki xbox oyunlarını çalıştırması için gerekli güncellemeyi yapmalısın birde makina pal ise pal yani hangi bölge kodu ise o oyunu 640x480 olarak açar shenmue 2 yi böyle çalıştırmıştım.
Orijinal olmasa Dealextreme'de satılan hard disklerden olsa çalıştırır mı? Veya WD hard diskleri başka bir hard disk kutusuna koyup orijinal gibi kullansam oynayabilir miyim eski oyunları?
Yanılmıyorsam cihazda JTAG olduğu zamanda Xbox oyunları oynanabiliyor
quote:
Orijinalden alıntı: :Sephiroth:
Yanılmıyorsam cihazda JTAG olduğu zamanda Xbox oyunları oynanabiliyor
Evet Jtag ile oynanabiliyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme