Şimdi Ara

XBOX oyunlarini kulaklik ile oynayan var mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az evvel bi soruya cevap verirken aklima geldi. Ben Turtlebeach'in hem oyun sesini hem chat sesini kulakliga veren bi headset'ini kullaniyorum. Iki sesi de ayri ayri kontrol edebiliyorum (kisma - acma vs.). Ozellikle online FPS oynarken ayak seslerini kulakliktan duyabilmenin degeri pahabicilmez. Kapali alanlarda hareket ederken ya da binalarin cok oldugu haritalarda disarda gezerken bu ozellik cok isime yariyor. Cogu zaman dusman koseyi doner donmez nisan almis bekleyen benden kursunu yiyor

Mesela MW2'de, bi de ninja perk'i seciyorum ki dusmanin ayak sesleri kendi ayak sesime karismasin. Tabi beni en cok korkutan adamlar, benim gibi ninja perk'i secmis (dolayisiyla ayak seslerini duyamadigim) dusmanlarim Yine de sadece ayaksesini kullanarak cok canlar yakiyorum

Oyun sesi icin kulaklik kullanan baskalari da var mi forumda merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakcav -- 30 Nisan 2010; 23:23:32 >

• Bende edinicem bi tane. Razerin Chimaera kulaklığının çıkmasını bekliyorum. Çok hoşuma gitti...
  • Oyun sesi için kesinlikle ben de almayı düşünüyorum, ama nerden ne alacağım bilemiyorum. Tavsiye alabilirim, çok memnun olurum. Teşekkürler ...
  • Ben ses için özel aparat kullaniyorum normal satılanlardan farklı kendi yapımım,kulaklık takabiliyorum.
  • burakcav Kullandığın kulaklığın markası ve modeli nedir acaba ??
  • bende sennheiser i tv ye takarak takiliyorum.
  • @burakcav,Ninja`ya karsi ayak seslerini artiran Sitrep Pro`yu kullan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

burakcav Kullandığın kulaklığın markası ve modeli nedir acaba ??

Ben sunu kullaniyorum:
    Turtle Beach Ear Force X31 Digital RF Wireless Game Audio + Xbox Live Chat

Zamaninda daha da pahaliydi ama Ebay'dan ikinci elini 70 dolara almistim. Fiyati biraz pahali gelebilir ama inan verdigim her kurusun hakkini vermistir. Oncelikle kablosuz, televizyondan koltuga kadar ayaga dolanan kablolar yok. Ses kalitesi cok cok iyi. zaten turtle beach ses urunlerinde isinin ehlidir. Kulaklik xbox icin yapilmis, hem oyun sesini hem de chat sesini ayri ayri kontrol edebiliyorsun. Bunun bi de kablolu versiyonu var, fiyat cok gelirse onu da dusunebilirsin.

Eger bu urun turkiye'de yoksa hem xbox hem de ps3'de calisan su kulakligi da dusunebilirsin. bunun da iyi oldugunu duymustum. ps3 uyumu da oldugu icin turkiye'de bulma ihtimalin daha fazladir diye tahmin ediyorum:
    Tritton Universal Gaming Headset

• quote:

Orijinalden alıntı: Toruk Macto

@burakcav,Ninja`ya karsi ayak seslerini artiran Sitrep Pro`yu kullan.

Maalesef yanlis bilgi:
    SitRep Pro has no effect on Ninja Pro. Players using SitRep Pro will not be able to hear Ninja Pro users more easily than players who are not using SitRep Pro. (SitRep Pro'nun Ninja Pro'ya karsi hicbir gucu yoktur. SitRep Pro kullanicilari, Ninja pro'larin ayak seslerini SitRep Pro kullanmayanlardan daha iyi duyamazlar.
    Kaynak: Wiki Call of Duty
  • ya normal bi kulaklığı xbox controller ine takıp oynama imkanımız varmı acaba çeviriciyle vb. varsa nasıl bi çevirici edinmeliyim??*
  • Boyle bi aparatin olmasi mumkun degil. XBOX controller'ina sadece chat sesi gonderiliyor. Oyun sesini hic bi sekilde controller'dan alamazsin.

Xbox icin uretilen kulakliklarda kulakliktan iki kablo cikiyor. Biri televizyonun ses girisine gidiyor, digeri controller'a.

Eger Wireless Xbox kulakligi alirsan yine controller'la kulakligi chat sesi icin baglaman lazim, ama oyun sesini televizyonun ses girisine baglanan bi radyo verisi ile kablosuz aliyorsun.

Umarim aciklayici olmustur. Daha ayrintili resim icin su linke bak: TIKLA

• Bende bi ara MW1'i oynuyordum kulaklık ile. İşe yarıyor gerçekten özellikle ayak sesi olaylarında. Siz nerden bağlıyordunuz kulaklığı ?
  • teşekkürler o zaman hayallerim suya düştü...:(

quote:

Orijinalden alıntı: burakcav

Boyle bi aparatin olmasi mumkun degil. XBOX controller'ina sadece chat sesi gonderiliyor. Oyun sesini hic bi sekilde controller'dan alamazsin.

Xbox icin uretilen kulakliklarda kulakliktan iki kablo cikiyor. Biri televizyonun ses girisine gidiyor, digeri controller'a.

Eger Wireless Xbox kulakligi alirsan yine controller'la kulakligi chat sesi icin baglaman lazim, ama oyun sesini televizyonun ses girisine baglanan bi radyo verisi ile kablosuz aliyorsun.

Umarim aciklayici olmustur. Daha ayrintili resim icin su linke bak: TIKLA

• Hertürlü oyunda çalışıyor değilmi bu kulaklık ? Diğer oyunlarda demekj istedim MW2 dışında
  • Skullcandy Lowrider Xbox 360 Gaming Headset

arkadaşlar bu kulaklığı kullanan yada deneme şansı olan oldumu acaba?Nasıldır?

birde bu kulaklıklar yazın sorun yaratmıyor mu arkadaşlar?Baya sıcak olur sanki öyle geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.