Şimdi Ara

XboX-Pc

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilen arkadaşlara bir sorum olacak.Evimde wireless internet mevcut ve herhangi bir ethernet kablosunuda hat prizinden dolayı XBox ın yanına getirme imkanım yok maalesef.Wireless aparatı var xbox için fakat hem Türkiyede bulamadım açıkçası sipariş edip beklemekte istemiyorum. Bilgisayar olarak LG netbook Macbook PRO ve bir adet masaüstü bilgisayar sahibiyim ve hepsi Xbox ın bulunduğu odada. Herhangi biriyle arasına ethernet kablosu atıp wireless la bilgisayarıma aldığım interneti Live için Xbox'la paylaşmak istiyorum bu mümkünmüdür? Mümkünse ne şekilde yapabilirim bunu Windows 7 yi yeni kullanmaya başladım ve pek fazla Windows tecrübem yok açıkçası Xbox tada yeni olduğum için yardımlarınızı bekliyorum.İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

• olabiliyor hatta forumda da vardı aradım ama bulamadım bir de sen ara belki bulursun.
  • Var hocam ben yapıp kullanmıştım. Ağ bağlantılarıma girip oradaki kablolu ve kablosuz bağlantı simgelerinin ikisini de seç ve sağ tıkla . Oradan "Bağlantıları Köprüle" seçeneğine bas ve işlemin tamamlanmasını bekle. Daha sonra ethernet kablosu vasıtası ile X360 ve PC arasında bağlantı yap. Sonra Xbox'u aç ve Live'a bağlanmayı dene. Sorun olursa hem bilgisayarının hem de Xbox'ın IP'lerin otomatik ayarlanmış olduğunu kontrol et.
    Yalnız şunu da beliryetim, ben çok sıkıntı çektim bu bağlantı yöntemiyle, çok fazla veri kaybı oluyor. Oyunlarda laglar, yavaşlamalar, kopmalar oluyor. Dayanamadım gittim 20 mt kablo aldım ve şu an sorunsuz oynuyorum. Ama senin böyle bir durumun yoksa bir dene, hiç yoktan iyidir.
  • Oytun666 ve impostor kardeşlerime zahmet edip yazdıklarından dolayı çok teşekkür ederim. Şimdi deniyorum bakalım bi. Lag durumu benimde aklıma geldi yinede bir deneyelim .Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox 360 oyunları
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.