< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Xbox / PC Oyunları - [ANA KONU] (2. sayfa)
-
-
Evet sonradan gördüm onu.Sunumu bu şekilde yapsınlar bütün söylentiler kesilir , rüzgarı tekrar arkalarına alırlar zaten.
-
Aynen öyle. Microsoft inanılmaz geride kaldı Sony karşısında. Forza ve Halo maalesef genel kitleye çok hitap eden oyunlar değil. Belki bana kızacak olanlar olabilir ama stray kalitesinde dâhi şöyle hikayesi güzel saran Türkçe bir oyun yapamadı Microsoft tarafı. Multi bir sürü oyun yapmış olsa bile benim gibi yalnızca single oyunlara takılan biri için xbox tarafı çok boş maalesef.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tarihler bile duyurulsa yeter de neyse beklemedeyiz.
Şu önümüzde ki 2-3 ay pek bir şey yok back catalog a dönelim biraz da.
-
Ben inanılmaz geride kaldıklarını düşünmüyorum.Sadece 3 oyun 6 ay kadar ertelendi.Bu oyunlar Kasım ayında çıksaydı şu an Xbox şov yapıyor diyecekti herkes.Forumda gereksiz bir Xbox öldü bitti havası var.
Mutfakta pişen tonla oyun var.Olabilecek tek sıkıntı , bu oyunların 2024'e sarkması ya da vasat çıkması.Öyle olursa burada batırdılar deriz zaten.
Stray fena oyun değildi , oynadım bitirdim.Ama Stray kalitesinde hikayeli tek bir oyun gelmedi diyerek A Plague Tale Requiem'i görmezden gelirsen , Xbox senlik değilmiş derim direkt.Böyle hissedenler zaten elindeki cihazı satıp Ps5 aldılar.
İki oyun da 3. parti oyunu ve servis sistemlerine ilk gün eklendi , o yüzden kıyasladım.
Bu arada Plague Tale , Stray'i cebinden çıkartır bence :)
Ana karakteri kedi olmasa çok ortalama bir oyundu benim için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 18 Aralık 2022; 1:2:23 > -
Valla 2021 deki showcase i hatırlayın. 2022 de oyuna boğacak bizi Microsoft dedik. Söz verilen kac tane oyun çıktı? Evet starfield filan bu sene çıksa elbette övecektik. Sıkıntı zaten koca bir seneyi neredeyse bomboş geçirmiş olmaları zaten.
Ayrıca ben single cı olduğumdan ps tarafı bana daha çok hitap ediyor doğru. Ama PlayStation bana göre uzun vadede kalınacak bir platform değil. En azından bizim ülkemiz için. Avrupa vatandaşı olsaydık elbette kalınabilirdi.
Ben de ne yaptım? Ps tarafındaki exc leri bitirdim. Tekrar xbox a geçtim. Çünkü gamepass uzun vadede çok daha avantajlı. Ben taraf tutmam işime hangisi geliyosa onu kullanırım. Zaten en mantıklısı da bu diye düşünüyorum 🙂
High on Life bitti. Güzeldi. Cerezlik oyun, tam tadında yapmışlar gereksiz uzatma yok.
2022'nin boş geçmesi tabiki sıkıntı ve plansızlık.Sadece forumdaki hava kadar kötü bir durum yok demek istediğim.Ha cidden Starfield , Redfall ve Forza Motorsport'u 2024'e erteler ve yerlerini dolduramazlarsa çok büyük sorun olur.
Ben de aynı kafadayım.Futbol takımı tutmuyorum sonuçta , o nesil avantaj hangi taraftaysa ana konsolu o yapıyorum.
-
Şimdi cyberbug a mi baksam, Witcher var, elden ring de denenecek build var, Grounded e bakacaktim, tales of Arise var, ama oriyi bitirmemistim o var. İndie oyunlar var.
Kısacası ayvayı yedik
Gears 5 bir çok eksiği ve ortalama bir oyun olarak kalsa da güzeldi gene single player deneyimi açısından her seferinde söylerim özellikle DLC sini sevmiştim ve Türkçe ydi.
2 oyun ertelendi aslında FM8 i hiç 2022 için duyurmadılar
Başka bir platformda veya yayıncı da bu ertelenme durumu normal karşılanıyorsa Xbox da aynısı geçerli olması lazım.
Bence ertelenmeye değil de plansız şekilde 2022 nin boş geçirilmesine tepki koyulması lazımdı. Ertelenebilir fakat arkasını dolu tutacaklardı.
-
Gears ultimate i öneriyorum ben hep. Seri içinde en iyisi bana bu gelmişti.
Grounded a tek bakmayın ben 3 kişi ekiple oynuyorum öyle acayip keyifli.
The Witcher dayım baya yavaş ilerliyorum. Bir yandan arada High on Life giriyorum. İndirimde diye Diablo 2R aldım daha da GP de de bir sürü şey var bıraktığım. Somerville yarım kaldı görsel tarzı ve atmosferi hoşuma gitmişti o da listede. 2-3 ay boşken bitirelim artık.
-
O da yarım kaldı güzel gidiyordu tempo ve bölüm dizaynı olarak 5 ten çok daha iyi gelmişti.
-
Gears serisine benim zaafım var.O koridor shooter mantığını seviyorum.5 de aksiyon olarak doyurmuştu beni.
Bence oyuncular için zor süreç bitti Xbox tarafında.Bir daha 2022 gibi bir yıl yaşanacağını sanmıyorum.Biraz da talihsiz oldukları gerçeği var.Kim böyle bir savaşı ön görebilirdi.Sırf bu yüzden Stalker 2 ve Atomic Heart da ertelendi.
Yine Bethesda'yı satın alıyorsun , çıkacak ilk iki oyunun eski anlaşma sebebiyle rakibine exc oyun olarak çıkıyor seni kısmen rahatlatacağı bir dönemde.
-
Bağımsız Brezilyalı geliştirici Pulsatrix Studios, Project A.I.D.A. kod adlı yeni bir bilim kurgu hayatta kalma korku oyununu tanıttı. Unreal Engine 5 ile güçlendirilen Project A.I.D.A. gerçek zamanlı ilk oynanış fragmanında harika görünüyor.
Pulsatrix Studios çoğu oyuncu için tanıdık bir isim olmayabilir. Ancak, yakın zamanda Maximum Games tarafından yayınlanan ve PC (Steam), PlayStation 4 ve PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series S|X'te mevcut olan Fobia - St. Dinfna Hotel adlı başka bir hayatta kalma korku oyunu yayınladılar.
https://wccftech.com/project-a-i-d-a-is-a-sci-fi-survival-horror-made-with-ue5-by-the-studio-behind-fobia-st-dinfna-hotel/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Katılıyorum üst üste çok olay yaşandı.
Ek haber:
Semi-Bad PappytwitterSemi-Bad Pappyhttps://twitter.com/pappylicious/status/1604268364225839105?s=46&t=BPOaPw0ZRlOhFWglg0e-jw
Vampire the Masquerade Bloodlines da ana hikayeyi yazan ve gene eski Interplay çalışanı olan Chad Moore şuan inXile da uzun bir süredir tanıtılmamış bir IP de çalışıyorlar. Bunun “Project Cobalt” olması yüksek ihtimal. Geçen sene Spencer a oynatmışlardı hatta yakın zamanda görebiliriz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ubisoft'un gizemli Star Wars oyunu oyuncularını arıyor
"Herkesin oynayacağı değerli bir rol vardır."
Ubisoft Massive, süper gizli Star Wars oyununda çalıştırmak üzere oyun testçileri arıyor.
Ubisoft şu ana kadar oyun hakkında oldukça sessiz kaldı ve şimdilik ismi bile gizli tutuluyor. Ancak bu durum stüdyonun oyunculara açık bir çağrı yaparak onları oyun testi ekibine katılmaya davet etmesini engellemedi.
Stüdyo, kayıt sayfasında "Harika bir şeyin parçası olun" diyor. "Hiçbir şey tamamen yeni bir oyunun yaratılmasının bir parçası olma hissinin yerini tutamaz.
"Bu, oyun geliştirmenin zemin katında yer alma şansınız. Oyun deneyimini şekillendirmenin ve iyileştirmenin büyük bir kısmını oyun testçilerinden gelen geri bildirimler oluşturuyor. Herkesin oynayacağı değerli bir rol var."
Stüdyo attığı bir tweet ile çağrının özellikle "Star Wars Projesi için oyun testçileri aradığını" doğruladı ve katılımcıların ofise gelip "stüdyoda fiziksel oyun testleri" yapabilmeleri için ekibin bulunduğu "İsveç'in Malmö şehrine yakın yaşayan kişilere öncelik verileceğini" ekledi.
Şu anda geliştirilmekte olan diğer Star Wars oyunlarına gelince? Son olarak The Games Awards fuarında Star Wars Jedi: Survivor'ın 17 Mart 2023'te piyasaya sürüleceği doğrulandı.
eurogamer.netUbisoft's mysterious Star Wars game is looking for playtestershttps://www.eurogamer.net/ubisofts-mysterious-star-wars-game-is-looking-for-playtesters
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Geçen sene Phil Spencer'a oynatabilecek kadar ilerledikleri oyun hakkında ben hala neden en ufak detay bilmiyorum.Tür ne , yine Wasteland 3 gibi izometrik mi , turn base mi , şunların bile hala gizli tutulması aşırı saçma geliyor bana.Bu huylarını hiç sevmiyorum Microsoft'un.
-
PR konusunda vasatında altındalar. Sadece bir oyunun gameplay traileri bile hype için yeterli.
Geçen sene Fable oynattılar ama takım sadece hazır olduğunda göstermek istediğini söyledi.
Playground Forza Horizon larda da hep çıkarmadan bir kaç ay öncesinde full cilalı gösterimini yapan bir stüdyo oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silkolet -- 18 Aralık 2022; 23:39:27 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X