Şimdi Ara

Xbox / PC Oyunları - [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
6
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece Xbox PC oyunlarının haberlerinin, duyurularınin konuşulduğu konudur. Oyun özelinde birden fazla konu bulunmakta, bu konu mevcut tüm xbox platformunda ki oyunları kapsayan konudur. Bu şekilde oyun özelinde sohbet edebiliriz diye düşünüyorum. Konuya tüm xbox ekosistemi dahildir.

Not: Diğer başlıklarla birlikte ana mesaj düzenlenecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 29 Aralık 2022; 1:3:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• GRIS / Launch Trailer

PC de oynadım diye hatırlıyorum, oyunun sanatsal tasarımı ve müzikleri güzeldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 16 Aralık 2022; 17:30:30 >

• Vampire Survivors viral oldu sanırım. İlk kez DLC çıkıyor ve GPU üzerinde mevcut. 80'ler tarzında pixel grafikler sunan oyunun oynanışı hadesi andırıyor. Game play şansa bağlı. Çok eğlenceli bir oyun. Her şey grafik değildir!

• Yeni, 30 dakikalık oynanış videosu paylaşıldı.

• "Blacktail" Artık Xbox Series X|S'te Mevcut ve İyi Eleştiriler Alıyor

• Callisto Protokol Xbox Güncellemesi Daha Hızlı Animasyonlar Dahil 'Savaş İyileştirmeleri' Ekliyor

Tüm platformlar için yeni bir güncelleme mevcut. Savaş iyileştirmeleri, performans ve kararlılık düzeltmeleri, yerelleştirme optimizasyonları ve genel yaşam kalitesi değişiklikleri için bakın. Geri bildirimlerinizi dinliyoruz ve minnettarız. Daha fazlası gelecek.

Xbox / PC Oyunları  -  [ANA KONU]

• Güzel bir konu olmuş hocam, elinize sağlık. Xbox / PC Oyunları  -  [ANA KONU] 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Minecraft [XBOX ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Inferioress kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Tereddüt de kaldım aslında bu konuyu açmak içinde hem ana konunun yükünü hafifletmek için hemde bir kaç forum üyesinin mesajlarından dolayı açmaya karar verdim.

• The Callisto Protocol u pek beğenmedim. Yarıda bıraktım. Oyunda ki yakın dövüş mekaniği (buna zorlaması) ve çeşitlilik sunmamasi bunda etken oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 16 Aralık 2022; 23:43:23 >
  • Farklı konuda tam da yazmışken açmışsınız hemen ayrı bir konu elinize sağlık.

Umarım yeteri kadar katılan olur biraz ıssız kalıyor genelde.

High on Life ı bitirdikten sonra ufak bir yazı ekleyeceğim.

• Silkolet kullanıcısına yanıt
    Cerezlik relaks bir oyun olmuş o ya. Hafif yarıladim, bitireceğim. Beni sıkmadı ama. Tam sıkılıcam derken yeni silah verip oynanışı değiştiriliyor biranda. O güzel olmuş.
    Birde oyun içinde film koymuşlar tam takır. Biranda görünce şaşırdım, filme takıldım kaldım öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 17 Aralık 2022; 0:50:45 >
  • Potion Craft'a diye cerezlik bir oyun daha geldi Game Pass'e.

Pot yap sat oyunu. Oyun Türkçe arkadaşlar. Farklı bir şey arıyorsanız denenebilir.

• aschil A kullanıcısına yanıt

Bu ayıcıkların olduğu yere geldim. Belli bir ofise belli bir silahla girilirse ek bir sahne açılıyor ve fabrikanın sahibi oluyorsunuz. Sonra ayıcıklara gidip emir veriyorsunuz birbirinizi öpün yada öldürün filan diye baya troll takılıyor ciddi keyif alarak oynuyorum. Silah combat ı da beklediğimden daha tok sıkmadı o yüzden.

Adamlar filmlerin komple lisanslarını almışlar harbiden manyaklar.

• Poe de yeni sezon gelmiş. Baslamicam dedim, yine beni yakaladı. Buildi oturtup sıkılırım umarım aksi halde çok vaktimi hiç edecek.

Son boss'tayım , şu ana kadar keyif alarak oynadım.Yeni çıkan silahlar ve onlara mağazadan aldığımız upgrade'ler aksiyonu baya keyifli hale getiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 17 Aralık 2022; 3:33:6 >
  • "İlk Dying Light oyunu için 700'ün üzerinde özel harita oluşturuldu. Dying Light 2 Stay Human için özel haritaların bir sonraki yinelemesini PC ve konsola getirmek için Techland ile birlikte çalışarak, kullanıcı tarafından oluşturulan içerik (UGC) için daha önce hiç olmadığı kadar geniş bir kitlenin kilidini açmayı hedefliyoruz.

UGC oyuncular için kaçırılmayacak kadar iyi, resmi mod desteğini herkes için erişilebilir kılmak Techland ve yaratıcı topluluklarıyla paylaşmaktan heyecan duyduğumuz bir hedef."

Dying Light 2 Xbox Konsollarında Mod Desteği Alacak

• #RUMOR

Early 2023 Xbox Event

-Yeni Forza Horizon 5 DLC si

-Xbox Live Gold un 3 Euro luk ad destekli üyeliğe dönüşmesi

-Hellblade 2 Gameplay ve tarih

-Redfall ve Starfield tarihi

-Avowed Gameplay i

-Assassin's Creed Mirage Gameplay

-AOE IV ün Xbox daki Gameplay i gösterilecek deniyor.

Forza (both Horizon and Motorsport) may leaked the existence of "Xbox Direct" and early 23 date : GamingLeaksAndRumours (reddit.com)

Microsoft might be exploring a cheaper ad-supported Xbox Game Pass 'Lite' : GamingLeaksAndRumours (reddit.com)

Is Microsoft exploring a cheaper ad-supported Xbox Game Pass 'Lite'? | Windows Central

Xbox Showcase to Come Early 2023, it's Claimed - Insider Gaming (insider-gaming.com)

Copium hazır.

2023 başında özel bir xbox sunumu yapacaklar o zaman?

• aschil A kullanıcısına yanıt
    Bir çok yerden bu şekilde bilgi geliyor. Tam olarak içerik belli değil ama tarihler ve ufak gameplay ler kesin gösterilecek gibi duruyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Şubat sonuna kadar böyle bir sunum olması lazım zaten.Hellblade 2 ve Avowed'dan mutlaka gameplay lazım.Ama FM neden yok listede , o olmadığı için fake mi acaba diyor insan.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.