Şimdi Ara

XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
882
Cevap
20
Favori
22.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu siyah dualsense'e hastayım, yeni seri çıksa hemen alacağım.

• aschil kullanıcısına yanıt
    PS4 zamanı discli alıp oynamıştım. Şu an XSX kütüphanemde GOTY edition var ama bug dolu dediler güncelleme bekliyorum. PS tarafına tekrar almam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bumper tuşları bozuldu ve drift hatası vermeye başladı. Maalesef benim için fiyasko oldu Elite Series 2 ve direkt sattım. Maalesef 200 $ bir gamepad'e yakışmayacak kronik sorunları var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt

Şans işi biraz bende elite core var taş gibi, pcde mi oynuyorsun bu arada, yuvana dön senin yuvan xbox XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU 

• Diablo 2 Prime Evil Collection’ı (Diablo 2-3 ve tüm DLC’ler) sizce hangi tarafta almak lazım? Fiyat ikisinde de sık sık 140’a düşüyor. ABK Xbox’a geçtiği için GP’ye gelme ihtimali çok yüksek ama 2 küsür yıl sonra GP bitecek ve uzatmayı düşünmüyorum. GP’de oynayacak birşeyim kalmadı, 5-6 ayda bir alıp yeni gelenlerden biriktikçe temizler geçerim. O yüzden GP’den bağımsız düşünüldüğünde hangi taraf mantıklı? Bu arada hangi taraftan alırsam Diablo 4’ü de biraz daha düşünce o taraftan alacağım.
    Not: PC’im yok, muhtemelen de olmayacak Macbook kullanıyorum. Plus’ım da 6 yıl daha var.

Konuyu da tekrar gündeme getirmiş olalım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeRMİNaaRD -- 23 Aralık 2023; 16:40:57 >
    Achievement umursamıyorum hocam. 2023’de XBox 309, PS 249 saat oynamışım. Haa şu var XSX’i PS5’den yaklaşık 2 yıl önce aldığım için ciddi oyun yatırımı yaptım. 200 kadar oyun aldım. PS5’de Plus’ın verdikleri haricinde tLoU1, tLoU2 ve GoW:R aldım sadece:) 140TL bişey değil aslında gerekirse ikisine de alınır da hangisine alırsam Diablo 4’ü de ona alacağım için böyle düşündüm.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.