< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 11 Ocak 2023; 2:3:16 > |
XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU
-
-
Hopppp.Geldim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun yeni konu
Evet, bu konuda çok güzel bir arkadaşlık ortamında güzel sohbetler, beraber oyun oynamak için arkadaşlar bulacağımıza inanıyorum. Aynı şekilde saygılı ve dostça eleştiriler olabileceği rahat bir ortam olacaktır.
Sizden izin almadan psn id ve gamertaglarınızı yazmak istemedim. İzniniz olursa psn id ve gamertaglarınızı yazabilirim
-
O zaman her 2 taraftaki gamer tagımı bırakayım. ByScarface1905
Hayırlı olsun. İki taraftan da önemli haberler vs de paylaşılırsa iyi olur konu için.
Yaz bizide usta.
PSN : KenanK89
Xbox gamertag : KenanK89#6017
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 31 Ocak 2022; 17:41:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Forum, PSN, Xbox ID: Bonobo643
Yav ben Xbox hesabını telden gmail ile açtım.Hotmail zorunluluğu yok değil mi?Zira 3 yıllık Gamepass işini halledeceğim.Hesaba tanımlayamazsam dram olur.Bir de benim cihaz kargoda.Telefon uygulamasından tanimlayabilirim herhalde değil mi?İlla cihazla eslestirmem mi gerek hesabı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 31 Ocak 2022; 17:40:56 >
Gelsin aç kur öyle tanımla bence hocam. Körün taşı gibi gelir seni bulur binde bir arızalı bir cihaz boşuna uğraşmış olursun..
-
Aklıma gelmedi değil.Ama hemen download başlatma isteği işte:)
https://www.youtube.com/watch?v=75PSlN1BZiE&feature=youtu.be
Şu oyuna yukselmistim görünce,hatta PS5 Anakonu'da paylaştım fragmanı...İçimden"tam gamepass'lik oyun"diye geçirmiştim.Bugün bir girdim GP uygulamasına ,1 Mart çıkış tarihinde ilk günden Gamepass'e geliyor."Kalbim temiz" mi? diyelim artık bilemedim:))
@ByScarface1905 hocam ve @KenanK89 hocam isimlerinizi ve gamertaglarınızı yazdım
-
Xbox Series X ve Ps4 Pro.
Hiçbir zaman online oynamadığım için sanırım gamertag/psn adı gerek yok. Bilmiyorum bile :)
-
Hooop ben de geldim :)
ID:aydinnesty
-
dostlar xbox ıd: cangin52
Series S + Ps4 ile ben de uğrarım arada , konu hayırlı olsun.Marka takıntısı yüzünden bir çok oyunu pas geçen arkadaşlar da doğru yolu bulur umarım.Oyuncu adam güzel oyun neredeyse onun peşinden gider. |
Benide ekleyebilirsiniz. :) Psn ve Gamertag XSafak |
Selamlar, bu konu güzel olmuş. Tartışma konusundaki çocukça yorumlar gerçekten çok yorucu oluyordu. |
Anılara daldım biraz resimleri buldum xbox 360 ve PS3'ü sattığım zamanın. Yıl 2013, yoldaş dostlarımı PS4 almak için satarken... Ama bir gün gelecek PS'nin de XBOX'ın da tüm nesil konsollarını tekrar alıp koleksiyon olarak saklayacağım. |
An itibariyle Series X siparişi verip aranıza daha güçlü dönmüş bulunuyorum dostlar PS5 ve Series X ikilisiyle artık bu konunun hakkını tamaaaamen verebilirim. Minnak ponçik Series S'imden ayrılmak biraz zor oldu, PS5 ile mükemmel bir siyah-beyaz görsel uyumu vardı :) Ammavelakin Series S'in bile şov yaptığı oyunları Series X'te oynamazsam kafayı yerdim. Series S'i şöyle bi Microsoft dünyasına göz atayım beğenmezsem nasılsa satarım diye almıştım, geldiğimiz noktaya bak! :) 2025'e kadar Game Pass üyeliği de mevcut, bir yandan PS5 bir yandan Series X vuruçaz kırbaçı! Herkese iyi oyunlar diliyorum :) |
PS ve XBOX kullanıcıları için kendim hazırladığım ikonu ricam üzerine DH yönetimi sistem tercihlerine ekledi. Lütfen çift konsol sahipleri denesin |
Steril konu kıymetini bilmek lazım :) |
Dumansız ve kavgasız hava sahası hocam hoşgeldiniz
|
Benzer içerikler
- fifa 24 adam kaçirma tuşu
- kahraman konsol güvenilir mi
- ingiltere posta kodu
- xbox türkçe oyunlar
- gta 5 soyulacak yerler
- en iyi hayatta kalma oyunları
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- efootball türkçe spiker
- telegram indirim kanalları
- oyuncu kulaklığı önerisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X